Iar...Logan
Raspunsuri - Pagina 3
rolo spune:
quote:
Originally posted by BDana
Soarelemeu asa stiu si eu, ca intretinerea unui renault este nejustificat de scumpa. Cat despre o masina diesel ni s-a spus ca nu renteaza decat daca avem multe drumuri de parcurs, ptr ca, abia atunci, diferenta de pret si de bani pe revizie si piese ( ca sunt mai scumpe), se amortizeaza.
Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)
Eu am de 2 ani un renault clio symbol diesel de 80 CP si in afara de motorina si lichid de parbriz nu i-am pus nimic. Revizia de 1 an nu a fost exagerat de scumpa. Mai exact 7 mil. Sunt foarte multumita. La capitolul consum mai ales.
Si mai repede as intra in depasire cu ea decat cu peugeot-ul 307 a lui sotzu.
Am condus si loganul 1.4 si mi-am pus si eu intrebarea Logan sau Clio cand am hotarat sa luam masina si in final am optat pentru renault. Si ma bucur
rolo
Elise spune:
quote:
cu Clio?!
Eu de obicei conduc Megane, am avut si Clio si Peugeot ca mashini de serviciu o perioada.
Dar Clio mi se pare net inferior Meganului, din toate punctele de vedere, inclusiv demaraj, iar Meganul inferior Peugeot-ului...so... nu stiu cum le-ai comparat tu pe astea doua.
Elise & BBLisa
ymcar spune:
Stii ce? Pana la urma du-te la un dealer serios si fa un test drive cu loganul cu pricina. Daca ti se pare acceptabil cum se misca atunci e ok, daca ti se pare ca parca te enerveaza.... atunci gandeste-te ce nervi o sa iti faci zi de zi rugandu-te de el sa se miste. Ca pana la urma fiecare are alte pretentii si asteptari. Si mai depinde si cu ce ai fost obisnuit inainte. Pentru mine trecerea (temporara) de la focus la logan a fost insuportabila (ma intreb cum era daca treceam de la vreun BMW, ceva...). daca pana acum ai condus, sa zicem, skoda 100s, probabil o sa ti se para masina sprintzara! Ca vorba aia, broastei tzestoase melcul ii zice "speedy"!
ymcar spune:
quote:
Originally posted by Elisequote:
cu Clio?!
Eu de obicei conduc Megane, am avut si Clio si Peugeot ca mashini de serviciu o perioada.
Dar Clio mi se pare net inferior Meganului, din toate punctele de vedere, inclusiv demaraj, iar Meganul inferior Peugeot-ului...so... nu stiu cum le-ai comparat tu pe astea doua.
Elise & BBLisa
Aaaa... cred ca ar trebui precizat care peugeot 307, care megane si chiar si care clio! Ca nu sunt de un singur fel fiecare si diferentele sunt semnificative! Sunt convins ca daca le alegi convenabil gasesti clio mai sprintzare decat 307.
jennifer spune:
Noi am luat masina care ni s-a parut ca raspunde nevoilor noastre :concediu, 5-6 iesiri pe an la tara (125 km dus/intors), aproape zilnic la job (8 km dus/intors), si, desigur, urgente ! Am ales Logan Laureate 1,4 cu garantie extinsa, am beneficiat si de programul "RABLA", in consecinta in 7 luni ne apropiem de 3000km. Pentru noi a fost alegerea OK.
BDana spune:
Ymcar, avem "avantajul" ca, pana acum, ne-am folosit de un...matiz. Asa ca, iti dai seama, orice masina ne-am lua, este un pas inainte...mai mic sau mai mare.... Oricum, ideea e ca nu vreau sa dau mai mult de 8500 pe o masina romaneasca si asa ca am optat ptr logan laureate plus, 1.4. Cat despre drive test, astia la reprezentatnta nu aveau decat 1.6 la teste...
Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)