Iar...Logan
Raspunsuri - Pagina 2
Briantis spune:
Parerea mea e ca este ok si motorul de 1,4 ,mai ales daca nu-ti poti permite mai mult .Exceptia e vara ,cand dai drumul la AC ,atunci clar se vede ca nu trage ca lumea .Insa asta e parearea mea de sofer incepator ,nu pot sa zic ca e o parere prea avizata.
Mama lui Andreiutzu
hristina spune:
quote:
Originally posted by ymcar
Chevrolet este de fapt daewoo, calitate foarte proasta, merg superb la inceput, apoi incepe sa pice cate ceva si la la 80-120 mii km pica totul. Dar la pretul de logan poti sa iti iei un Clio, care nu este super-masina, dar este oricum mai bun. Doar ca este mai mic, ceea ce uneoripoate fi important.
My life smells acceptable
Eu am avut in 1994 Cielo,erau aparute atunci pe piata si nu pot sa-ti spun cum mergea si cati ani a mers; am dat-o ca trecuse timpul si-si pierdea valoarea ,iar ala de-a cumparat-o o are si in ziua de azi; deci si asa sa fie si sunt multumita!
In plus, am luat Chevy in leasing si peste trei ani,daca vreau, o duc inapoi si-mi iau alta noua ca au sistem bay-back; deci nici asa nu ma stresez prea rau!
Si alte lucruri rele ce-mi mai spui despre ea?
Asta asa ,ca sa fiu in tema!
Kasi si Victoria
hristina spune:
quote:
Originally posted by ymcar
Chevrolet este de fapt daewoo, calitate foarte proasta, merg superb la inceput, apoi incepe sa pice cate ceva si la la 80-120 mii km pica totul. Dar la pretul de logan poti sa iti iei un Clio, care nu este super-masina, dar este oricum mai bun. Doar ca este mai mic, ceea ce uneoripoate fi important.
Mi-am amintit ca la doua masini Volswagen ale unor cunoscuti, limuzina aia de peste 20 de mii de euro, le-a picat turbinele si masinile nu au nici un an macar.
De-astea ce sa mai zicem ca sunt totusi Wolswagen?
Kasi si Victoria
Elise spune:
La 8500 mai pui putin si iti iei o mashina adevarata, de citiva ani: de ex. un AUDI A4 AVANT 1,9 TDI din 2002 e cam 9000 EUR iar AUDI A6 Berlina din 2001-2002 e pina in 10.000.
Uita-te si tu pe site-urile de profil si vezi daca merita sa dai banii astia pe Logan. Eu nu i-as da... Imi pasa destul de putin ca rup eu tzipla de pe mashina, daca oricum nu voi avea baza in ea niciodata.
Elise & BBLisa
Androix spune:
quote:
Originally posted by hristina
La banii pe care i-ai da pe un Logan,ti-ai putea altceva mai bun!
Stiu ce-ti spun! Ia intereseaza-te de un Chevrolet Aveo!
Mai ai reducere pana pe 31 martie!
Eu mi-am luat un Station Wagon (Chevrolet Lacetii) misto rau; asta ca i-a placut barbatului dar eu personal preferam Aveo daca eram doar eu soferita!
Kasi si Victoria
Eu cand mi-am luat logan acum un an si 2 luni nu era nik pe piata cu doatrile si la pretul loganului. Si eu tot 8700 de euro am dat, dar am luat ambition cu toate dotarile si cu abs. Ce puteam sa-mi iau altceva in banii astia era si mai mica si era si pretul pentru dotarile standard, ceea ce inseamna mai nimic.
Iar masina second nu am vrut din simplul motiv ca nici eu si nici barbatu-meu nu suntem niste cunoscatori, ne-a fost frica sa nu ne tzepuim. Am considerat ca mai bine o iau noua, sunt sanse mai putine sa pice si daca pica macar stiu cu cine ma lupt pana in panzele albe. Am garantie la ea 18 luni, asa ca daca pica ceva sunt acoperita. Inca nu m-am lamurit daca ma costa doar piesele picate sau intra si alea tot pe garantie, dar nici nu mai conteaza ca mai are putin si iese din garantie si uite ca nu i-a picat nimic. Si oricum mai mult de 2 ani cu totul nu intentionez s-o tin.
Referitor la intrebarea ta, nu stiu ce sa-ti zic, a mea are motor de 1.6 si una de 1.4 n-am condus ca sa pot sti diferenta dintre cele doua. In schimb pot sa-ti zic sigur ca alea de 1.4 consuma o idee mai mult decat cele 1.6. Nu stiu de ce, dar cum am zis, eu stiu sa trag de covrig nu sa explic cum functioneaza el
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
dante01 spune:
quote:
Tico si Matiz sunt MULT mai infipte. Au motoare mici, dar sunt mult mai usoare. Alea in schimb stau foarte prost la capitolul protectie. Sa te fereasca sfantul de vreun accident, sunt practic niste cutii de conserve. Nu stiu cum sta loganul la capitolul asta, nu am informatii.
te contrazic
matizul are greutatea 850 kg cu o putere pe la 50 cp de une un raport greutate putere pe la 16.6 http://www.globalautoindex.com/model.plt?no=735&ass=
loganul are greutatea intre 975-1050 kg si 75 cp de unde iese un raport greutate/putere pe la 13,3 http://www.globalautoindex.com/model.plt?no=3845&ass=
nu zic ca e racheta loganul cu motor de 1.4, dar e ok...
se poate si mai rau decat loganul de 1.4, uitati fabia cu motor de 1.2
http://www.globalautoindex.com/model.plt?no=6133&ass=
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
ymcar spune:
cand postezi dupa imediat, nu prea are sens sa dai quote...
Din pacate, pe langa raportul putere/greutate mai conteaza si alte lucruri. Eu am mers si cu logan si cu matiz si cu tico si nu se pot compara. La fel cum loganul de 1.6 nu se compara cu focusul meu de 1.6 (mai greu binisor) si care se infige de zici ca loganul a uitat sa demareze. La fel comparam la un moment dat focusul cu un bmw, aceeasi putere teoretic, cam aceeasi greutate... si ce folos? ca bmw-ul prindea suta inainte sa ajunga focusul la 70. Vorba cuiva, aia sunt cai-putere-bmw!
dante01 spune:
conteaza si alte lucruri, clar, cuplul, etajarea cutiei, etc...
dar vreau sa zic ca nu poate fi chair asa o diferenta ca de la cer la pamanant...si cum ziceam, parerea mea e ca fabia 1.2 e mai submotorizata decat logan 1.4...si sunt destule, slava Domnului, si fabii si loganuri...
deci se poate trai si cu asa ceva...
soarelemeu spune:
Eu daca as fi in locul tau as lua un Ambition 1.5dci, deoarece este economic, nu e deloc zgomotos cum te-ai astepta sa fie o masina pe motorina. Noi avem in familie un Ambition 1,6 mpi(la momentul la care l-am cumparat dieselul nu avea ABS si noi am consider ca e absolut necesar ABS-ul in orasele noastre pline cu caini maidanezi care iti apar in fata la tot pasul) si un Logan Ambition 1.5dci.
Diferenta dintre cele doua e la consum. Daca cea pe benzina consuma 5.7 la drum lung, cea pe motorina consuma doar 4litri.
Atentie la Chevrolet fiindca se pare ca e cu mult mai mare consumul decat spun ei, iar la Renault intretinerea ulterioara e destul de scumpa.
BDana spune:
Soarelemeu asa stiu si eu, ca intretinerea unui renault este nejustificat de scumpa. Cat despre o masina diesel ni s-a spus ca nu renteaza decat daca avem multe drumuri de parcurs, ptr ca, abia atunci, diferenta de pret si de bani pe revizie si piese ( ca sunt mai scumpe), se amortizeaza.
Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)