Durerea unei pierderi de sarcina (18)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Un martisor frumos pentru voi am adus cu mine ...Are forma de inima si parfum de speranta...Nu uitati ca Dumnezeu ia cateodata forma viselor noastre!Si atunci ne trimite primavara in inimi!...Sunt alaturi de fiecare din voi...(o mamica de mai-iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Nana multumesc din suflet!
Nu a fost greu in comparatie cu ce am trait pana acum!
Multi pentru tine si pentru bebe!

Chris multumim frumos!
Esti foarte draguta!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Laurici, lasa ca daca nu o sa avem bebel de martisor ,cu siguranta o sa-l avem de pasti, il aduce iepurasul...asa ca trebuie sa ne bucuram de primavara ,
pupici

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Multumesc pentru urari.
Sper ca acesta primavara sa aduca la fiecare care isi doreste martisorul mult dorit, sanatate, noroc si multe zambete.
O floare din partea mea pentru fiecare.
Va imbratisez

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

19+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

jojo, draga mea, ai vazut si tu ca sint mamici care duc sarcina pina la capat, ai sa vezi la cardiolog ce si cum, cu tratament si controale dese iti vei tine puiul in brate!nu-ti pierde speranta, atit ne-a mai ramas!perfecta dreptate ai cu frigul, aici miine vom avea 25 cm de zapada!

ella, sa nu mai vina uratii, si daca vin ai mare dreptate, veti primi toate un cadou frumos de Paste!

laura, iubito, pai tin minte ca si ultima data te-ai grabit cu testul si era pozitiv, asa ca mai stai putin!si daca nu pup fata necajita, ca doar n-o veni iepurasul cu traista goala!merci ptr ce spui de Dominic, da, nu m-am ingrasat mult(sper sa fie asa pina la capat, ca daca vreau bebe din nou la anu nu vreau sa am multe kg in plus!), cind am timp imi pun sotul sa-mi traga o poza cu burtikul!

irlandeza, merci mult de aprecieri ptr Dominic, ma bucur ca ai vazut si tu putina zapada si ma bucur ca esti mai bine, tin pumnii la medic, f buna decizia ca l-ai luat pe sot, daca-ti face chiuretaj e bine sa fie cu tine!

joahnna, cel mai frumos martisor ai primit!bravo, ma bucur ptr tine, vezi ca e bine!

mirelush, bine ca ai scapat de analize!acuma tin pumnii sa fie rezultatul ok, imi place tare mult ca esti pozitiva!merci ptr aprecierile la poze, da e zapada, si mai ninge miine mult!

chris, draga mea coleguta de la odisee, esti tare draguta sa ne urezi asa!merci, pupici!of am plins cind am citit mesajul tau!(sefa era cu ochii pe mine, si i=am zis ca mi-au luat-o razna hormonii)

vai fetelor ce cosmar am avut azi noapte!am visat ca mi-a zis medicul ca sarcina mea s-a oprit din evolutie, si eu incercam sa-l conving ca nu are dreptate ca bebe meu misca, apoi sa-mi dau seama ca nu eram eu.........si m-am trezit uda toata si micutul misca asa ca am adormit linistita la loc.....of, poate e din cauza ca a venit ieri pe la mine o prietena ce sta sa nasca, si asta mi-a influentat gindurile, sper sa nu fie nimic de rau cu cineva drag mie!of, tot felu de visuri de la hormonii astia care o iau razna!

va pup pe toate

Flavia 25+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Joahnna felicitari pt inimioara lui bebe! Ce fericire! Ma bucur mult pt tine

Fetelor va multumesc pt ca incercati sa ma incurajati Astept sa vina ziua de duminica, ptc daca nu-mi vine pana atunci repet testul. Ar fi Z28 si dupa chiuretaj cel mai lung CM al meu a fost de 27 de zile, asa ca as putea sa cnsider intarziere ziua de duminica. Mi-am achizitionat testul si astept cumintica sa vad ce va fi

Flavia sper sa fie un simplu vis si nu unul din cele care se adeveresc

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Pepsi-Draga mea sper ca visul tau sa fie unul datorat hormonilor...si nu unul care se adevereste.Mie imi place la nebunie zapada iar anul asta mai ca nici nu am vazut-o.ai grija sa te imbraci bine si sa eviti locurile alunecoase.Un pupik mare mare pentru tine!
jojo-ai sa vezi ca va fii totul bine!iti tinem pumnii sa fie totul bine,sa-ti revina tensiunea la normal.Daca la lucru ai prea mult stress ar trebui sa vorbesti cu doctorul sa-ti iei concediu chiar daca e atat de lung dar copilasul tau e cel mai importanta acum!Te pup dulce!
Cristina26-o floricica si de la mine pentru tine si micuta din burtica
Nanamotoc-11 saptamini..ce fain..repede trece timpul.Te-ai gandit la nume pt copilas?Cum mai e cu greturile?Sotul tau cum se mai simte?
Ella,LauraIoana-facem galerie sa iasa testul pozitiv
Ileana -marius-tu vei fii prima cred,de pe acest forum care vei naste.abia astept sa ne povestesti si sa pui poze cu bebikul si poate asta ne ajuta sa ne recapatam putin din optimismul de alta data!
Irlandeza-iti tin pumnii pentru maine.Cine stie poate nu este nevoie de chiuretaj,oricum e bine ca este sotul cu tine!
Idaira.va pup pe toate toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

"La multi ani" si din partea mea si fie ca aceasta primavara sa va aduca multe bucurii in suflete alaturi de cei dragi si bineinteles in aceasta "luna a femeii" sa simtiti toate dintre voi acea bucurie imensa,bucuria de a fi graviduta.
Va multumesc de incurajari cu privire la fumat,tot o sa reusesc ,sunt convinsa, sa le las.
Laura,si mie mi-a iesit a 2-a liniuta tot duminica,poate iti aduce si tie noroc ,sper din inima sa fie asa.
Eu ma retrag acum sa-mi pun capul in perna ca ma lasa toate balamalele de somn.Pupici si s-auzim de bine.
4+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ladymina-nu stiu ce sfaturi iti pot da si eu sa te lasi de fumat(ca eu sunt nefumatoare)dar trebuie sa te gandesti ca nu este sanatos pentru copil.ai vorbit cu doctorul tu despre asta?Incearca cand ai pofta de o tigara sa papi un fruct sau ceva sanatos pentru ca micutul din burtica ta are nevoie.sunt sigura ca vei reusi sa te lasi.Cu greturile cum este?au inceput?Eu dupa ce am pierdut-o pe fetita noastra am inceput si eu sa pip cate una(de atata suparare si durere) dar apoi m-am gandit ca daca ma apuc intensiv atunci nu o sa ma pot lasa cand voi fii gravida din nou asa ca le-am lasat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Michelle merci mult . Cum te simti? Se mai arata greturile?
Mirela merci Sa fie in regula toate analizele si sa ne dai numa vesti bune.
Flavia poate iti faci tu prea multe griji in timpul zilei..si noaptea te bantuie gandurile si nu-ti dau pace...acu nu ti s-or adeveri toate visele...hormonii astia fac ravagii....Un pentru tine sa iti treaca supararea.
Apropo merci ca m-ai trecut in listuta.
Laura tin pumnii sa nu vina uratii si duminica sa ai 2 liniute .
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Acu astept sa trec de 12 sapt ca astea mi se par cam critice.
Va pupacesc pe toate si ....mult doritul bebe aspirantelor.
8+

Mergi la inceput