Durerea unei pierderi de sarcina (18)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Fie ca anotimpul renasterii naturii, primavara, sa va aduca multe bucurii in suflet, sanatate si fericire alaturi de cei dragi voua, si nu in ultimul rand mult dorit!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by jojo_miha

Multumesc mult pt incurajari si sfaturi,sunteti minunate.
Mirela tensiunea mea normala este 13/9 14/9 atat a fost si in sarcina ,acum a crescut ff mult.Deja mananc fara sare si beau mult ceai si multa apa.
La cardiolog mai devreme nu m-a putut programa.
Laura nu m-am putut bucura ca l-am vazut la echo fiindca sunt speriata,am intrebat doctorul ce sanse am sa duc sarcina pana la 7 luni incepind cu tensiunea asta,si mi-a zis ca sansele ni le da doar Dumnezeu,dar ca sunt multe mamici cu tensiune,si trebuie sa speram ca de data asta va fii bine.Sotul meu este foarte incantat ,eu nu si e atat de frumo sa fii gravida ,e cel mai frumos moment din viata unei femei,dar eu nu ma pot bucura.
Va pe toate.

Uau ce-mi vad ochii .. tare mult ma bucur si-ti tin pumnii sa fie totul bine pana la sfarsit.
(nu stiu daca ma mai tii minte, sunt o fosta colega de la mamicile de noiembrie-decembrie 2006)

Vroiam sa-ti zic ca si eu am avut pusee de tensiune in sarcina, chiar 17/9. Cardiologul m-a tinut un pic sub observatie si mi-a dat un mic tratament. La mine se pare c-au fost pe fond nervos, eram ff speriata sa nu pierd sarcina (avand amenintare de avort) + stres la job. Oricum pana spre sfarsitul sarcinii am avut-o in jur de 14-15/8-9.

Sfaturile lui au fost urmatoarele:
- nu bauturi acidulate (asa am trecut pe apa plata), nu cofeina, alte excitante, etc.
- sare moderat
- cat mai relaxata si nesimtitoare, sa incerc sa nu pun la suflet si sa nu ma enervez
- luat tensiunea de cca 2-3 ori/sapt cu acelasi aparat si de catre aceeasi persoana

Eu am facut rost de unul digital, bunutz.(dar mereu aparatul clasic de la medicul ginecolog sau dr de fam arata cu cel putin 1 unitate mai mult...) In sfarsit, ce m-a sfatuit dr cardiolog:
- la aparatele digital trebuie sa ai grija ca bateriile sa fie noi (schimbate cat mai des) si neaparat alcaline
- sa lasi un interval de minim 15 minute intre 2 masuratori; altfel poate da erori.

Bafta!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Ruxandra si ai dus sarcina pana la capat,sau ti-au facut cezariana mai devreme?
Michelle,iubita tu mai ai pana ar trebuii sa-ti vina uratii?
Flavia toate femeile gravide au vise ciudate ,dar nu te mai gandi la ele,nu le da importanta.
la toate fetele.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jojo_miha

Ruxandra si ai dus sarcina pana la capat,sau ti-au facut cezariana mai devreme?

Am nascut la 37+ sapt cu cezariana pt ca s-a declansat travaliul ceva mai devreme (aveam deja uter cicatriceal + a intervenit si o mare suparare in familie). Nu din cauza tensiunii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Neata dragele mele,
Pepsi, lasa mama hormonii ca in sarcina se revolta si te omoara.
JOHANNA, helicitari pt inimioara lui bb.
RUXANDRA, pe sistem nervos si mai ales in sarcina tensiunea creste.
Eu am nervi de aseara. Desi sotul meu stia de miercuri ca trebuia azi sa mergem la Bucuresti, imi spune aseara ca el azi e la Alexandria cu Sapardul de la ei de la firma si trebuie sa ma descurc. Treaba este ca tren pana la Buc am la 14.15 si ajunge la 15.35 si eu la ora 16.00 tre sa fiu la control. Si cu traficul din capitala o sa ratez programarea. Imi vine sa urlu. Mama ei de treaba.
Pupici tuturor si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Ruxandra sa te bucuri de puiutii tai,.

Mihaela 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

jojo miha nici pe mine nu cred ca ma mai sti, tot de la mamici de nov-dec.vreau doar sa ti spun ca iti tin pumnii sa fie totul bine si sa ai o sarcina buna si un bb mult dorit. m am gandit mult la tine, sper sa ai puterea sa o iei de la capat si sa te bucuri de sarcina asta si de un copilas sanatos!

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Catty-draga imi pare rau ca sotul tau nu poate veni cu tine.Poti sa-ti suni doctorul la care ai programare si sa-i spui situatia,sa-i spui ca vei intarzia putin,daca vrea sa bage o alta clienta care e programata dupa tine,vorbeste cu el sunt sigura ca te va intelege.Pupici
Jojo-miha-ai vazut ce ti-a spus Ruxandra,cu putin regim(fara sare)si nepasare(fara sa pui nimik la suflet si fara stress)vei duce sarcina cu bine la bun sfarsit.Mie pe 6 martie trebuie sa-mi vina uratii,mersi ca te gandesti la mine!
Mirela-mai ai 14 zile si vei primi rezultatele,ai sa vezi ca vor fii toate bune!
Ruxandra-sb-felicitari pentru bebita!Sa-ti creasca mare si sanatos!
L5485-iti doresc ca aceasta primavara sa-ti aduca testul pozitiv mult asteptat!
Joahnna-greturile m-au lasat sa stii ma simt mai bine.acum astept sa-mi vina CM...Iti doresc sa treci de cele 12 saptamani,ai sa vezi ca totul va fii bine pana la sfarsit!

Mergi la inceput

Fetelor ,care ati luat utrogestan cum l-ati luat intravaginal sau bucal?

Mihaela 7+

Mergi la inceput

Jojo_miha, Michelle va multumesc frumos. De asemenea va doresc si voua ca, cat de curand, sa va bucurati de puiutzii vostri.

.. iar Utrogestan-ul l-am luat intravaginal la ambele sarcini.

Mergi la inceput