Durerea unei pierderi de sarcina (18)
Raspunsuri - Pagina 25
catty spune:
IRLANDEZA, asa sunt si eu. Daca vin uratii de ce vin, daca nu vin, ce naiba se intampla? Lasa ca maine mergem amandoua la dr si poate punem cap la cap informatiile pe care le vom obtine si gasim noi o explicatie logica.
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
irlandeza spune:
Catty, pai , atunci, sa ne ajute Dumnezeu la amandoua.
Sotul meu si-a luat liber maine , in caz ca-mi fac chiuretaj, sa stea cu mine.
Noi 2 singurei
Joahnna spune:
Va urez si eu ca Martie sa va aduca in suflet eterna fericire, sa va alunge nelinistea si sa va transforme in vise implinite toate idealurile
Azi mi-am vazut martisorul 18 mm, 8 sapt si inimioara batee...m-am topit toata....si de atunci is toata un zambet.
Sper sa va aduca si voua ziua asta numai bucurii.
v-am
8+
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor!
Doresc ca aceste prime foi rupte din luna martie sa va fie primul zambet si prima speranta cu care sa intampinati zilele frumoase ce asteapta sa fie traite. Sa aveti parte de o primavara calda si luminoasa si de o viata frumoasa ca o primavara!
Fiti vesele, optimiste, puternice si frumoase !!!
Revin!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Michelle81 spune:
An de an sarbatoarea de 1 Martie ne readuce speranta, optimismul, credinta in mai bine si spor la toate. Din inclestarea frigului cu razele soarelui, a intunericului cu lumina, dupa ultimele zvarcoliri din zilele babelor, invinge viata, primavara, soarele.
Mirela draga-cum a fost la doctor?Sper ca nu te-a durut prea tare cand ti-a luat sange.Cand primesti rezultatele?
Joahna-e cel mai frumos martisor!!Sa-i vezi inimioara copilasului tau....ma bucur fff mult pentru tine si sper ca toate fetele sa primeasca la un moment dat un astfel de martisor minunat!
Laura Ioana-am primit pm-ul tau,mersi frumos!Eu cred ca ai facut testul prea repede,mai sunt sperante nu fii trista scumpo ok?Ai sa vezi ca ai sa fii gravidutza daca nu luna asta atunci luna viitoare.Te cred ca te-a durut cand ai vazut doar o liniuta dar mai este timp sa apara si ce-a dea doua liniuta!
Irlandeza-ce bine ca si-a luat liber sotul tau![/i][/b]
ileana_marius spune:
La multi ani!
Sa aveti o primavara frumoasa, sa va aduca numai bucurii si sa va implineasca visul de a avea un bb.
tuturor!
Ileana 30+
my baby
blueeyes2003 spune:
Michelle a fost bine,daca se poate spune asa,nu m-a durut prea tare,rezultatele le am peste 15 zile.
Laura nu te descuraja,sigur este prea devreme!Capul sus,am promis ca vom fi optimiste si asa sigur vom reusi,da?
Andreea ma bucur ca ai mai scris.Foarte bine faci ca te detasezi si asa sigur va veni si bebe.Sa ne anunti cand trebuie sa faci testul ca sa-ti facem galerie!
Flavia frumoase pozele,ce zapada este acolo!Dominic este un scump!
Joahna faptul ca l-ai vazut pe bebe este cel mai frumos martisor pe care il puteai primi.Felicitari!
Cristina26 feliciatri ca ai simtit-o pe bebelina. Tare frumos acest sentiment!
Ileana,Jojo,Catty,irlandeza,Idaira,Elaa,Mcrissa,Kalosalina,Nana va pe toate si va doresc sa primiti martisorul pe care il doriti!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by andreea16
Nana, tocmai am citit ca in Islanda maine esta celebrata "Sarbatoarea berii". Vroiam doar sa iti spun sa ai grija, sa nu bei prea multe
Te pup
Andreea
Eu nu le aveam nici inainte cu bericioaicele, dar acum?!
Te pup si eu si te imbratisez cu drag.
Nana, 11+
In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Mirelush m-am gandit la tine cat ai fost la medic, stiu ca ai fost o curajoasa.
Ziua de azi sa va aduca numai bucurie in suflete, sa primiti multe cadouri si multi pupici dulci!
Nana, 11+
In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!