Durerea unei pierderi de sarcina (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Irlandeza-imi pare foarte foarte rau!!Am tot sperat si eu alaturi de tine ca totul va fii bine...Imi pare foarte rau!Te-au mai lasat si atata cu incertitudinea asta!!suntem alaturi de tine!Ai mare grija de tine iar acum concentreaza-te sa te insanatosesti cat mai repede si apoi sa incerci din nou!!
Catty-iti doresc multa putere sa mergi mai departe!E foarte greu,stiu dar nu avem alta solutie iar intrebarile nu-si au rostul...Daca ai stii de cate ori m-am intrebat si eu "de ce,de ce"urlam prin casa intreband"de ce"dar nu am primit raspuns...In biserica,cand mi-am luat la revedere de la fetita noastra scumpa spuneam"Doamne nu ma poti lasa sa plec cu mainile goale acasa,spune-mi cu ce am gresit de mi-ai luat-o atat de repede pe Katharina..."Nu am primit raspuns si nu voi afla niciodata de ce ne-a fost data atat durere....Pe mine ma dau si acum lacrimile pentru ca ma doare sufletul:doua sarcini si nici un puiut acum la mine in brate...Inainte sa pierd prima sarcina nici nu stiam de avort spontan daca ma crezi iar apoi cand am vazut ca sangerez am inceput sa tremur si nu vroiam sa cred ca pierd sarcina...nu puteam realiza....cat de mult ne bucurasem de sarcina si cata grija am avut si cat de mult ne-am dorit un copilas...iar anul trecut acnd am pierdut-o pe fetita noastra am crezut ca nu mai rezist de atata durere,am crezut ca mor...sa fii nevoita sa nasti si apoi sa-ti vezi copilul mort...e ffff dureros.Daca nu era fetele de aici poate ca nu rezistam iti spun sincer ca multe au fost momentele in care am simtit ca nu mai pot ca nu mai am putere sa merg mai departe!Dar trebuie sa rezistam pentru ca intr-un viitor sa reusim sa avem un copilas sanatos in bratele noastre!Multa putere iti doresc!
Liduschka-imi pare rau dar nici eu nu mai tin minte cum se activeaza PM.Sper sa te ajute fetele!
Blueeyes-eu astept ziua de 6 sa-mi vina uratii sa fiu mai linistita ca pana atunci ma gandesc la tot felul!sunt sigura ca rezultatele vor iesi bune,ai sa vezi!
NanaMotoc-sper sa scapi cat mai curand de greturi.si eu am avut greturi groaznice,ieseam cu lacrimi in ochi din baie atat de rau imi era...dar nu-mi pasa cand ma gandeam la bebita noastra!
Luara-te asteptam cu vestea cea mare!Pentru simptome este prea devreme deci lipsa lor nu inseamna lipsa sarciniii asa ca cien stie..eu cred ca ne vei arata cele 2 linute cat mai curand!
Va pup dulce pe toate fetele si va multumesc pentru incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MICHELLE, este atat de greu incat uneori nu stiu de unde am forta sa merg mai departe si sa continui sa sper. Stiu ca intrebarile nu isi au rostul si ca nimeni nu ne va raspunde, dar pt mine asta e un fel de refulare si un prim pas spre linistea sufleteasca, de care se pare ca nu voi avea parte multa vreme de acum incolo. Atata sper acum sa nu ajung la chiuretaj. Sangerarea pare ca s-a oprit, o sa beau si ceai de musetel si voi lua si vitamina k si poate DD se indura de mine si ma cruta de curatat.
Imi pare tare rau pt fetita ta si pt cealalta sarcina pierduta. Sunteti atatea in situatii mai grele decat mine si totusi mergeti mai departe, incat mi-e rusine pt iesirea mea de mai devreme. Va rog sa ma scuzati.
IRLANDEZA, cum te mai simti iubita? Sper ca nu ai dureri prea mari
Pupici si seara buna.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

IRLANDEZA, imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Irlandeza imi pare sincer rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ce mult ati scris si am lipsit doar 1 zi!din pacate vad ca vestile nu sint bune, alte fete triste care trec din pacate prin asta, si Irlandeza , dar atmosfera e ca si cum ma simt si eu acuma, adica sint ff trista, desi nu ar trebui chiar azi......am tot avut asa un vis, pe care mi-l tot alungam din minte, si apoi asa ca o umbra ce ma urmarea de 2 saptamini( o iau razna), ideea e ca visasem ca am facut accident de masina, si am avut mare mare grija!dar inevitabilul s-a produs azi, chiar de ziua noastra de casnicie, am agatat un stilp in garajul de la servici cind incercam sa ma parchez, ce sa va zic, sint tare bulversata, conduc de atita ani.....si nu am avut nici cea mai mica problema, si azi....era un imbecil ca nu pot sa-i zic altfel, care vazind atitea locuri de parcare nu se putea decide in care sa intre, si statea pe mijloc, eu, bineinteles ajung tot timpul pe ultima suta de metrii, ca nu am inima sa-l scol pe Dominic prea devreme.....si dau sa ma parchez!dar cum am masina mare, un monovolum de 7 locuri, iau curba prea strins si numa aud un hirsiit mare, dau repede in spate....prea tirziu! bineintels ca m-am pus pe bocit, m-a apucat tremuratul, il sun pe sot, si mai si tipa la mine!`conduci de 15 ani si faci accident in garaj?) si uite asa mai departe, mi-e ciuda pe mine, ca simteam prezenta asta a raului dupa mine cumva, dar incercam sa nu ma gindesc, imi ziceam ca am mare grija si va fi bine......of, am luat-o razna fetelor,
merci ca m-ati ascultat, sinteti singurele care ma inteleg, imi cer scuze de la fetele care au probleme mult mai mari ca a mea, dar pling si acuma cind va povestesc, din cauza a ce mi s-a intimplat, a ce vesti proaste am citit de la voi.......va pup pe toate

Flavia 24+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Catty nu trebuie sa-ti ceri scuze pentru ceea ce simti.Fiecare din noi am suferit si suferim in continuare pentru ceea ce ni s-a intamplat,indiferent ca sarcina a fost mica sau mare suferinta exista.
Eu stiu ca tu esti o persoana foarte credincioasa si cred ca vei gasi in tine puterea sa mergi mai departe si sa-ti gasesti linistea sufleteasca!

Laura nu mai cauta simptome,este prea devreme,stii bine.Eu stiu ca ultima data ai ramas din a doua luna de incercari asa ca nu este prea greu.Iti tin pumnii!

Michelle mersi mult de incurajari,sper sa fie totul bine.
O sa fie bine si la tine ai sa vezi,fii optimista!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat.In timp ce citeam,m-au trecut fiori,imi era teama sa nu fi patit ceva.Cum esti,te-ai lovit,te doare ceva?Asta este important acum,nu masina.Stai linistita ca se repara.
Gandeste-te ca nu trebuie sa fii suparata ca bebe simte tot,te vede si Dominic trista si nu este bine.Fii tare,tu esti un exemplu de optimism pentru noi,esti puternica,doar nu o sa te lasi doborata de acesta problema.
Capul sus,ai trecut prin atatea incat ceea ce s-a intamplat astazi este floare la ureche.
Te imbratisez cu drag!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

irlandeza, imi pare sincer tare rau pentru tine, eu chiar speram ca poate, poate au gresit nebunii aia de medici.Acum trebuie doar sa fii optimista ca se va termina totul cu bine, o sa vezi, si o sa o poti lua de la capat.
Nana, asa repede trece timpul... Mai putin si scapi si de greturile care te sacaie .
Flavia, nu te mai necaji, ca ii face rau la BB si mai bine ca a fost doar atat. Atata paguba sa fie....Sa dea DD sa fiti bine de acum in colo si profita de ziua de azi, sa va bucurati de aniversare, nu mai te gandi la rele. Asa ca profit de ocazie sa iti urez tie si consortului "La Multi Ani!" si de 100 de ori inca pe atatia ani impreuna .
Laura, mai ai putina rabdare, nu te grabi ca mai bine astepti decat sa-ti faci tot feluri de ganduri.

Numai bine si sanatate la toate fetele !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

gata, mi-am tras doua palme, si va raspund la toate acuma!

irlandeza, imi pare tare tare rau, am trecut sarcina ce ai pierdut-o anul trecut, dar astept sa-mi spui ce sa scriu, ca si data acuma! sint alaturi de tine, si promit deseara sa-ti pun poza cu zapada ce am facut-o ptr tine!sint alaturi de tine!te pup tare si te string in brate!

lariana, ma bucur ca te mai vad!

della, stii parerea mea in legatura cu visele, ai dovada mai sus, nu avem voie sa le ignoram!sa-ti zic ca am o prietena care are o prietena care are 40 ani si o fetita cu 6 luni mai mica ca al meu! si medicul ei o incurajeaza ca vrea sa aibe inca un copil anul asta, deci va avea 41 ani cind va naste! asa ca tu la 37 esti copil mic inca!medicul meu mi-a zis ca sint si la 20 ani cu sindroame sau anomali!decizia iti apartine e clar, dar eu mi-as urma visul!ia o foaie de hirtie fa doua coloane, in prima pui motivele pro ptr o sarcina si in a doua pune cele contra!la sfirsit fa totalul! am plins cind am citit ce scri de Cola, imi e atit de dor de ciinele meu....poate intr-o zi, sa am curajul din nou sa am unul......iti doresc sa iei cea mai buna decizie, vezi ca nu mai ai mult!merci mult de urari, din pacate am facut o boacana chiar azi......iti doresc si tie sa simti din nou ce simt eu acuma!merita toate fricile din lume!trebuie sa privim inainte, ca nu avem de ales!imi pare rau ca sotul tau se reface incet, dar bine ca se reface, si eu eram agent de asigurari in Romania, in plus de cele 2 joburi!se platea bine si efortul era mic!

cristina26, imi place mult ce ai scris!pupici multi!

catty,imi pare atit de rau prin ce treci, e tare greu acuma, dar cum iti zicea si mirela in timp vei gasi curajul de a merge mai departe. nu esti nebuna deloc ca ai ingropat pe micutul tau alaturi de tine, si eu as fi facut-o daca aveam de ales, e modul tau de a-ti face doliul, in legatura cu sotul, lasa-i si lui timp,noi avem impresia ca ei nu inteleg, dar si ei sufera......in felul lor, daca-ti spun ca sotul meu a plins mai mult dupa ciine decit l-am vazut sa plinga dupa sarcina mea ......explicatia, era ca nu a vazut copilul.......cu ciinele a stat zi de zi 5 ani........asa sint ei, vor chestii palpabile!din pacate te-am pus pe lista, preferam sa pun numa gravidute, te rog sa-mi dai data si motivul!

mirelush, da m-a apucat sortatul, ca tot din cauza unui vis nu mai aveam pace, tot aia visam noaptea, ca nasc si nu era nimic pregatit, acuma iti dai seama ca m-am linistit, nu mai visam asta!of, o iau razna......dupa chiuretaj ciclul vine cam intre 4-6 s, tu cit ai?fugi si fa testele alea, nu mai sta in stres si tensiune!acuma am vazut ce mi-ai scris, m-a pufnit plinsul, merci mult, esti o prietena adevarata, ai dreptate, doar n-o sa ma las eu asa usor nu?merci mult de tot, e tare important, nu am patit nimic, ca practic stateam pe loc si incercam sa ma parchez!of, citeodata asa as vrea sa treaca mai repede martie si aprilie sa intru odata in maternitate, sa vina primavara, sa vad si eu iarba, ca ma deprima zapada asta deja.....ai dreptate masina se poate repara, e doar zgiriata, tabla nu a fost afectata, dar e destul de mare zgirietura pe usa din fata dreapta, of......te pup tare merci mult!

chantal, ma bucur tare mult cind am citit ca sint fete cu fibrom care au dus sarcini!tin pumnii ptr tine!

michelle, cu mare placere, nu am cunostiinte in toate domeniile, dar am vrut tot timpul sa fiu medic!ma pasioneaza!is in plus am avut de tras destul asa ca-mi place sa citesc si sa ma informez!merci de urari, si tie iti doresc multi ani inainte, si stii ca cel mai mult iti doresc curaj sa incerci din nou, sper sa se intimple ceva in viata ta care te va determina sa incerci din nou si frica sa nu se infiga prea adinc in sufletul tau! a fost fff interesant cursul de prim ajutor, am facut respiratie artificiala pe manechin, si a fost super interesant, fiecare parinte ar trebui sa-l faca, nu se stie niciodata....nu mai sta stresata ai vazut ca fetele care au folosit metoda asta ti-au spus ca e metoda buna!

mina, nu era nici un dubiu, dar felicitari inca o data!m-a ingrozit ce ai povestit, Doamne cum de se intimpla asa ceva....?si fete de aici care ar face si da orice sa aibe un pui......nu reusesc.....vei sta cu stres pina vei face eco si vei vedea ca e bine, eu, m-am linistit tare mult de cind imi misca, si mi-au facut eco morfo!

ella, eu zic c-a fost cu spor, tocmai ca nu te-ai mai chinuit sa stai cu picioarele agatate,etc, abia astept sa culegi roadele!pixul a ramas pregatit de data trecuta......

laura, asa e cu o trompa ramii poate mai greu, desi pina acuma nu ai avut probleme!si la mine cu un ovar e la fel, ca numa unul ovuleaza!oricum tin pumnii, fara stres lasa simptomele!

nana, la 11s nici eu nu am reusit sa-i aud inima decit la ecograf, pe la 12-13s tin minte ca am auzit prima data, ma bucur tare mult ca-ti place moasa, si ca e deschisa!va fi bine, scapi tu si de greturi si intri in perioada de miere, mai ai putin!

linduska, merci mult de urari, si tie la fel iti doresc!

L5845, merci mult de tot, si tie la fel iti doresc, sa fiti fericiti si in curind sa va bucurati de bebe!ai mare dreptate nu e mare lucru, merci mult!

Va pup pe toate fetelor, ma bucur ca existati!

Flavia 24+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pepsi, am 9 sapt., sac gol, fara embrion, poti trece data de azi, ca azi am aflat.

Catty, am niste dureri groaznice, practic aceste medicamente provoaca contractia uterului. Am niste calmante, putin s-au mai atenuat durerile. Deocamdata nu sangerez, poate in cursul noptii.

Laura Ioana, nu ma taie , e vorba de chiuretaj, dar daca pot scapa fara as fi f. fericita. Imi e frica sa nu-mi atinga ceva pe acolo si sa am apoi probleme de conceptie. La cat au fost de nedecisi in aceste saptamani, mai stiu eu ce se poate intampla la chiuretaj ? De aceea am preferat sa indur durerile provocate de medicamente .

Pup restul fetelor care sunt alaturi de mine. Nu dau nume ca sa nu uit pe cineva.
Plec inapoi in pat, ca parca ma simt mai bine la caldurica si intinsa.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput