Durerea unei pierderi de sarcina (18)
Raspunsuri - Pagina 14
Chantal spune:
Lidushka, ce bine ca a iesit rezultatul bine la toxo! Adresa site-ului ti-o trimit pe PM pentru ca nu stiu daca e voie sa o scrii pe forum.
Edit: Acuma vad ca nu ti-ai activat PM-ul.
Oare o pot scrie pe forum? Nu ma "taxeaza" vreun moderator pentru asta? Mai bine te rog activeaza-ti PM-ul decat sa fac vreo boacana...
irlandeza spune:
M-am intors de la spital.
Vestea buna , nu e extrauterina.
Vestea rea, sacul e gol, de aceea nu a mai crescut sarcina mea. Dr, chiar mi-a aratat o poza cu un bebe la 9 sapt. Poza mea e la fel de 2 sapt. A vrut sa ma opereze si eu am refuzat. Atunci a zis ca incercam cu pastile. Mi-a pus doua Cytotec 200 mg vaginal, apoi in 4 ore trebuie sa iau alte doua oral, si in alte 4 ore inca 2 pastile. Cica o sa am crampe si dureri si sangerari. Mi-a dast niste calmante cu codeina. Sper sa elimin tot. Vineri merg la control sa vedem daca BHCG-ul scade pana la O. Ea zice ca s-ar putea sa elimin sacul in 4 sapt. daca nu-l elimin acum. ( Si data trecuta l-am eliminat la primul ciclu, chiar daca am eliminat natural sarcina).
Cam atat.
Noi 2 singurei
lidushka spune:
Chantalnu stiu cum se activeaza PM-ul. sorry. spune-mi tu ce tb sa fac sa il activez, cum se face si maine cum ajung la serviciu il activez si imi scrii si mie, te rog.
irlandeza imi pare rau pt tine. te pup si ai grija de tine
Chantal spune:
quote:
Originally posted by lidushka
Chantalnu stiu cum se activeaza PM-ul. sorry. spune-mi tu ce tb sa fac sa il activez, cum se face si maine cum ajung la serviciu il activez si imi scrii si mie, te rog.
M-ai incuiat... Nici eu nu mai tin minte cum am facut-o, e mult de atunci. Cred ca trebuie sa intri la profilul personal...
Fetele, ne poate ajuta cineva? Please!
catty spune:
IRLANDEZA imi pare tare rau iubita. Eu am avut beta HCG zero pe 9 febr si am eliminat sarcina pe 24 ferb. Stau si ma gandesc cat ar fi durat daca nu luam Vitex? Cum am inceput sa iau Vitex a inceput sangerarea si in 4 zile lam eliminat pe bb. Sper sa te ajute pastilutele date de dr si sa te linistesti mai repede. Sa iei si vitamina k atunci cand incepe sangerarea. Te va ajuta sa te cureti bine si sa bei ceai de musetel.
Si acum imi vine sa plang de ce scrii tu. Retraiesc ziua de sambata. Tot ma intreb de ce ne da DD sa trecem prin asa ceva? De ce ne chinuim atat sa avem un bebe si altele ii dau afara pe bada rulanta si ii abandoneaza. Mi se pare totul atat de absurd.
Daca ai nevoie de un umar pe care sa plangi sunt langa tine.
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
irlandeza spune:
Multumesc Catty, esti draguta. Eu oarecum am trecut peste ( asa, putin), inca de acum 3 sapt. cand mi s-a spus ca am pierdut sarcina. Ma obisnuisem cu gandul asta. Poate de asta acum imi e cat de cat mai usor. Deja ma saturasem de starea asta de incertitudine, vroiam sa se termine totul odta , indiferent cum. Sper sa am noroc macar acum in al unsprazecelea ceas, si sa nu mai am nevoie de operatie. Ca dr. a zis ca daca Bhcg-ul nu scade vertiginos pana vineri, ajung la cutit.
Sa-ti dea si tie Dumnezeu puterea sa trecui peste aceasta pierdere cat mai repede.
P.S. Au inceput sa apara dureri ca de ciclu, plec in patut, sper sa nu ma chinuie prea tare.
Noi 2 singurei
blueeyes2003 spune:
irlandeza imi pare tare rau! Fii puternica si nu-ti pierde speranta!Bine macar ca nu este extrauterina.Doamne ajuta sa se termine totul cu bine!
Lidia in stanga sus ai Mesaje private si acolo intri la Options si bifezi"activeaza mesajele private".
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
catty spune:
IRLANDEZA, sa dea DD sa nu ajungi la cutit. Sper ca durerile tale sa nu fie prea mari. Oricum sa iei calmante pt ca la mine durerile au fost cumplite. Si pe mine m-a terminat starea de incertitudine. Macar sa fii stiut exact ce si cum. Nu imi mai faceam sperante si acceptam realitatea, desi este f greu sa accepti asa ceva.
Pupici tuturor fetelor luptaroare.
PS Vreau sa ma treceti si pe mine pe listuta. Bb al meu avea in jur de 6 sapt cand sarcina s-a oprit in evolutie, Multumesc
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Laura Ioana spune:
Irlandeza imi pare rau ca a fost finalul asta! Sper sa elimini tot cat mai repede si mai putin dureros! Dar nu inteleg de ce sa ajungi la cutit? Ca nu te opereaza, iti face chiuretaj! Sper ca nu-s nebuni aia sa te taie
Mirelus mai am saptamana asta de asteptat si trece asa greeeeu! Si caut simptome de sarcina si nu gasesc nimic...nu cred ca am ramas! Cu o singura trompa raman mai greu, sigur
Poze Laura