Durerea unei pierderi de sarcina (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Catty, imi pare tare rau ca sotul nu iti este aproape in momentele astea grele. Poate este speriat si el. Oricum, eu cred ca barbatii nu reactioneaza la fel ca noi si cred ca nici nu au cum. N-au cum sa simta aceeasi dragoste fata de copii ca si o mama. Pentru noi este un semntiment unic sa stim ca la noi in burtica creste o minune. Ei n-au de unde sa stie ce inseamna. Si cred ca sunt mai putin sentimentali decat noi. Parerea mea, nu vreau sa supar pe nimeni...
Referitor la vitamnia K am auzit si eu ca e buna pentru a opri hemoragiile dar la mine nu a avut nici un efect. Poate sunt eu mai altfel... Oricum, merita incercat, rau nu face.
Elaa, tin pumnii sa se prinda bebe .
Kalosalina, bine ca iti lasi si o alta optiune si nu te increzi intr-un singur doctor. Eu cred ca abereaza rau, asa cum spui si tu. Am intalnit si eu destui incompetenti, noroc cu forumul asta ca mi-a deschis ochii in multe probleme ca daca ma luam numai dupa aberatiile si prostiile debitate de unii medici era vai si amar!
Eu nu am pierdut o sarcina asa de mica dar daca a venit ciclul si ai scapat asa usor fara hemoragii eu zic ca e un semn bun. Am citit ca exista multe avorturi menstruale si femeile habar nu au macar ca au fost insarcinate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catty ma doare sufletul de cata suferinta induri! Draga de tine, cat ai mai tras! Imi pare rau ca e asa greu si complicat pentru unele dintre femei sa aiba un copilas. Nu te supara pe sotul tau! E felul lui de a se proteja impotriva durerii Sa-ti dea Dumnezeu putere sa o poti lua de la capat cat mai repede Sa iei clorocalcin de 3 ori pe zi, ca diminueaza sangerarea si impiedica pierderea calciului (mie asta mi-a dat dupa chiuretaj si iau si cand sunt la ciclu).

Mina felicitari, inca o data! Ma bucur pentru tine mult, mult! Cate zile ai de la UM ? La cate zile ai facut primul test ?

Ela deci v-ati simtit bine si v-ati relaxat, v-ati incarcat bateriile ! Sigur vine bebe dupa asa o treaba

Lariana ce mai faci ? Nu ne mai zici nimic de tine ?

Mirelus primul CM poate veni pana-n 6 saptamani de la chiuretaj. Daca nu vine nici atunci, mergi la dr. Analizele la control, va rog ![ :D] Le-ai facut ?

Adela e normal sa te gandesti la toate posibilitatile, dar sunt convinsa ca, pana in aprilie, vei lua hotararea definitiva[ ;)]

Irlandeza sa ne spui si noua rezultatele de la ultimul Bhcg. Sper sa fi crescut

Cristina spor la sofat, ai grija sa nu stresezi cupilu’[ :D]

Cristina26 esti o draguta ! Abia astept sa ma vad cu semnul in dreptul meu !

Va pup pe toate, dragele mele prietene

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Hop si eu la raport, as aca 'neata si de la mine!

Noi am avut un weekend mai linistit decat cele de pana acum, doar aseara inainte de culcare am varsat tot ce mancasem toata ziua.
Ieri am mers la plimbare pe jos ptr ca simteam nevoia sa fac miscare, seara am mers sa vorbim cu moasa care este o femeie super si care are si acasa cabinet privat. A incercat sa ascultam inimioara lui bebe insa el nu s-a lasat deloc pacalit. Sunetele care se auzeau descriau o furtuna in toata regula iar moasa a zis ca este placenta cea care face zgomot. Nu am reusit sa auzim inimioara lui bebe ptr ca, era prea devreme a zis ea. De regula ele sunt sesizabile de la 11 sapt si 3 zile, iar eu abia azi am facut 11 saptamani. Cred eu ca depinde foarte tare si de aparatura. Ma rog. Nu m-am ingrijorat, astept sa se faca 8 martie sa ne ducem la urmatoarea ecografie si atunci cu siguranta o sa auzim si inimioara lui bebe.
Pupici si imbratisari multe tuturor.

Nana, 11+
In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Nana , mai un pic si trec si greturile. Ce-a trecut timpul! Deja ai 11 sapt! Felicitari! Ma bucur ca nu ne-ai uitat si ne mai scrii sa ne spui cum esti. Numai bine iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!
Laura nu am facut analizele,joi la prima ora ma prezint la Medlife. Mi-e cam frica de rezultate,sper sa nu am probleme de coagulare!
Sper sa imi vina CM sa nu fiu nevoita sa mai merg la medic,bine o sa merg cand am rezultatele la analize dar vreau sa vina!Ce ironie,unele fete se roaga sa nu mai vina iar eu ma rog sa vina!
Abia astept sa vii cu vestea cea mare!

Mina,Chantal sunt sigura ca nu sunt insarcinata! Are el alte motive de intarzie!

Michelle mersi de raspuns!Tu cum mai esti?

Catty imi pare foarte rau ca suferi atat de mult!Nu stiu nimic de vitamina K,dar nu cred ca are ce rau sa-ti faca.Am auzit de la fete ca si Clorocalcinul este bun.
Imi pare rau ca sotul nu intelege exact ce este in sufletul tau,poate nu vrea sa mai vorbeasca despre asta ca sa nu iti faca rau,el crede ca in felul acesta te protejeaza.
Capul sus,o sa fie bine pana la urma,trebuie sa fie bine!

Nana imi pare rau ca inca mai iti este rau.Mai ai putin si scapi.Ce bine ca ai o prietena care iti este si moasa,de cate ori ai vreo nedumerire mergi la ea.Cu siguranta la urmatoarea eco ii veti auzi si inimioara nazdravanului care isi fcae de cap la tine in burtica.Numai bine iti doresc!

Elaa iti tin pumnii sa fie bebe!Oricum,indiferent de toate metodele noastre,el vine numai cand vrea Dumnezeu!

Va pe toate si va doresc sa aveti o sapatamna plina de realizari!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Flavia, la multi ani ptr cei 9 ani de casnicie!!!!!!1
Sa va dea DD tot ce va doriti, sanatate si multa fericire si intelegere in toate!
Michelle, eu in ianuarie dupa ce aflasem ca sunt gravidutza, am avut la cateva zile programare la dentist si culmea, ma durea ce imi facea dr. Ea a tot insistat sa imi faca anestezie, insa eu nu si nu ca stiam ca nu e bine. Dupa 2-3 zile am citit intamplator in cartulia mea Sarcina saptamana cu saptamana, ca anestezia este safe in sarcina, anestezia de la dentist, iar radiografia daca e facuta cu sotzul acela de plumb, este la fel de safe. Asa ca nu te mai gandi si nu te mai macina atat. Pupici.
Chantal inca sper ca cineva acolo sus ma iubeste si va avea grija de mine! Numai bine iti doresc si tie.
Mirelush, multi pupici dulci si multe imbratisari! Moasa chiar ne-a zis ca o putem suna la orice ora, in orice problema, ca poate veni si la noi acasa, este o femeie super si nu e nici batrana, are undeva la 44 de ani sau asa ceva. Suntem foarte incantati de ea si credem ca ne va fi de un real ajutor. Pupici.

Nana, 11+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LAURA, multumesc de pont. Mie farmacistele mi-au spus ca vitamina k ajuta sa curete organismul mai repede. Vad ca de cand am luat prima fiola iarasi a inceput sa imi mai curga putin sange.
Poate aveti dreptate si barbatii au un alt sistem de autoaparare, dar e f greu cand vezi ca nu pot sa te sustina si sa te ajute cand suferi.
NANA, lasa ca scapi tu si de greturi si atunci sa vezi ce frumos o sa fie.
Pupici tuturor.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Catty, imi pare tare rau de bubul tau ca nu mai e. O sa vezi ca DD o sa iti daruiasca unul cat de curand. Sunt alaturi de tine! Curaj!

Nana, 11+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

Salutare la toate fetele!
Doamne, cat ati scris, eu sunt la serviciu si mi-a luat ceva tp sa va citesc, asa printre treburi!
Kalosalina imi pare rau ca si tu treci prin asa ceva. Curaj si putere in continuare! eu fac miercuri 3 sapt de cand am pierdut sarcina, si pot pot sa iti spun ca numai la BB visez. De-abia stept sa treaca vreo 2-3 Cm sa ma pun pe treaba.eu am fost chiuretata pt ca il pierdusem dar nu ma curatesem bine. Si nu mi s-a spus in niciun caz sa stepe 1 an.E aberant! despre toxoplasmoza, eu stiu ca IgG tb sa fie pozitiv si IgM negativ. ai gija de tine si nu dispera, o sa vina soarele si pe strada noastra, a celor care au trecut prin asa ceva. important e sa gasim forta de a merge mai departe si de aincerca din nou!
Michelle eu numai asa ma protejez dar, asa cum ti-au spus si celelate fete, nu e o metoda 100% sigura. Dar si dc e sa fii garviduta, nu te lasa chinuita de ganduri negre, doar ai avut sortul ala protector.
Flavia LA MULTI ANI FERICITI SI IMPLINITI! O familie sanatoasa si frumoasa!
Chantalam vazut ca le-ai scris fetelor de site-ul dr. Tutunaru.care este? m-ar interesa si pe mine.
catty, draguta, ce rau imi pare ca esti si tu inca o inimioara franta de durere. incearca sa il intelegi, totusi , pe sotul tau, are si el dreptate , el nu vrea sa te vada suferind, si sigur se simte neputincios si el.sa fii sigura ca intelege durerea ta, sufera si el, doar ca are alt mod de a si-o manifesta. ai grija de tine!
Laura mersi de info despre teste. tb sa mai treaca ceva tp si o sa le folosesc si eu.
Mirela stii ca si mie mi-a recomandat tratment de sustinere, dar nu imi prea vine sa il iau fara sa mai consult si alt medic, pt ca stiu ca nu din cauza asta l-am pierdut.
Pupici la toate fetele de aici chiar daca nu le-am mentionat numele.
BBei frumosi la cele gravidute si multa sanatate si la aspirante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

fetelor, ce sa va spun, am o veste buna, mi-a sosit rezultatul la toxoplasmoza, sunt imuna. ce bine, mi s-a luat o piatra de pe suflet.
in schimb , vreau sa imi schimb ginecologul, pt ca ieri am auzit a 3a parere proasta despre ea( este o ea). si deja nu eram eu multumita.
pupici!

Mergi la inceput