Durerea unei pierderi de sarcina (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Flavia multumesc pentru incurajare. Sper sa am noroc de data asta. Cu masina, te rog eu nu te mai necaji. Stiu ca e neplacut dar e important ca tu nu ai patit nimic, fierul se indreapta. Hai, fruntea sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Flavia, am simtit ca mi se face rau cind am inceput sa-ti citesc mesajul. Doamne, bine ca nu s-a intimplat nimic grav! Incearca sa te linistesti, acum a trecut, si tu nu ai voie sa te superi prea tare!
Si eu care tocmai m-am apucat de condus!!!! SI asa imi era mie frica, acum chiar ca m-a luat groaza!!!! SI instructorul ala care m-a pus sa conduc direct pe strazi, printre masini, asa, din prima. Pana la urma a fost bine, ca am mers foarte incet, dar stresul a fost destul de mare. Cred ca nu imi face bine deloc, dar nu mai pot sa dau inapoi!
Irlandeza, ma gandesc la tine, prin ce trebuie tu sa treci in momentele astea! Sper sa se termine totul cu bine si cit mai repede si mai putin chinuitor. Vreau totusi sa iti spun ceva: daca sacul a fost gol, inseamna ca pierderea sarcinii nu a avut nici o legatura cu forma uterului tau. Pur si simplu nu a fost un embrion sanatos. Sansele sa se intimple din nou sunt f.f.f mici. Adica zic eu ca nu ai probeleme cu mentinerea sarcinilor. A fost pur si simplu un mare ghinion. Data viitoare o sa fie bine, ai sa vezi!
Catty, si sotul meu a reactionat la fel ca al tau cind l-am pierdut pe bebe (in saptamana 37). Nu ma lasa deloc sa pling, ma certa si nici nu vroia sa vorbeasca cu mine despre cele intimplate. SI acum, de cind am ramas insarcinata,parca ignora totul, abia de citeva zile se simt ceva schimbari in bine in comportamentul lui. Adica el isi doreste f.f.f mult copilul acesta, dar ii este frica sa nu se intimple iar o nenorocire daca se bucura de acum prea mult. A zis ca abia dupa ce o sa il tina in brate o sa fie fericit. Si mie imi este greu, dar noroc ca le am pe prietenele mele de aici, cu care pot vorbi despre absolut orice. Ai sa vezi ca ai sa treci cu timpul peste cele intimplate si o sa iti gasesti curajul de a incerca din nou!
Laura, de-abia astept sa iti faci testul! Hai, ca este nevoie de putina bucurie pe aici, sa mai ridicam moralul la fetele triste si sa le facem un pic mai optimiste!
Mirelush, bafta la analize!!! Stai linistita ca CM-ul vine el, inca nu au trecut 6 saptamani, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji!
Eu sunt cam speriata. La sarcina trecuta din saptamana 19 au inceput contractiile care m-au tinut in pat toata sarcina, cu tratament puternic pentru a le calma, cu col scurtat si pericol de nastere prematura. Speram ca acum sa scap, dar vad ca azi am avut destul de multe contractii, deocamdata nu foarte dureroase, dar burtica mea se facea pietroi. Tare mi-e teama sa nu patesc iarasi ca data trecuta!

Cristina, 17+

POZE

Mergi la inceput

Della, nu prea stiu ce sfat sa iti dau, oricum nimeni nu o sa iti spuna cu siguranta cum e mai bine, dar eu zic sa iti asculti inima: e clar ca iti doresti mult inca un copil, asa ca eu zic sa nu mai tii cont de nimeni si sa incerci din nou! Iti tin pumnii sa iei decizia corecta!

Cristina, 17+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia ma bucur ca ti-ai mai revenit!
Inca o data,La Mlti Ani fericiti impreuna,sa fiti sanatosi si numai bucurii sa aveti alaturi de copii vostri!
Ma intrebai cate saptamani au trecut de la chiuretaj,3s si 2 zile.
Eu mi-am calculat ca si cum ar trebui sa vina la 26 zile ca si inainte,acum sa vedem.

Cristina imi pare rau ca ai contractii.Mergi la medic si daca este nevoie iti va da un tratament care te va ajuta.Ai mare grija de tine si fii optimista ca de data asta va fi bine si iti vei tine puiutul in brate!

Va pe toate!Noapte buna!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Flavia ce m-ai speriat! Am citit de doua ori mesajul tau, sa vad daca ai patit ceva! Vedeam imaginile in fata ca si cum as fi fost acolo! Doamne, bine ca nu ai patit nimic! Vorba fetelor, tabla se repara, nu-i nimic, daca-i doar atat!

Cristina grija mare la condus, nu lasa stresul sa puna mana pe tine! Va admir pe toate care va descurcati in trafic, mie imi este o frica de mor! Si mi-e o ciuda pe mineeee!!!
Ma iau si pe mine emotiile cand spui ca ai contractii! Ai fost la doctor? Nu trebuie sa-ti faca cerclaj? Sa iei in fiecare zi macar 3 no-spa. Obligatoriu!

Irlandeza te pup ca sa-ti dau putere sa rezisti la durerea asta! Stiu ca-i ingrozitoare, ca si eu am prins contractiile de inceput la nastere si simteam ca nu mai pot (era si durerea ca-i copilul mort si nu voiam sa lupt deloc cu mine sa am forta, sa-mi controlez durerea). Sper sa treaca repede

Lau-Meli tu pe cand ?

Mirelus intradevar am ramas din a doua, dar asa cred ca n-am ramas acum...nush de ce...poate mi-e frica sa sper ca sa nu fiu dezamagita prea tare! Iubita nu ai mult de la chiuretaj si CM-ul nu-ti va mai veni ca inainte. Mie mi s-a dereglat si mi-a venit ba la 21 de zile, ba la 27, ba la 24...asa ca nu te consuma ca mai are timp sa-ti vina

Catty nu ai de ce sa-ti ceri scuze aici! Ma superi! E foarte bine ca te descarci si spui tot ce gandesti, noi suntem aici si te intelegem, nu te judecam in nici un fel! Tragedia fiecareia e cea mai mare pentru ea insasi...fiecare sufera mult, chiar foarte mult...unele isi revin mai repede, altele au nevoie de o perioada mai lunga sa se vindece sufleteste (ma rog...pe cat posibil)! Ma rog sa iti revii cat mai repede si sa iti dea Dumnezeu copilasul pe care ti-l doresti si-l meriti

Fetelor ce nu v-am zis e ca m-am apucat iar de Mai exact de pilates si e super

Poze Laura

Mergi la inceput

Mirelush, Laura, deocamdata contractiile mele nu sunt ingrijoratoare. Stiu sigur asta, pentru ca din pacate am cu ce le compara. Dar ma ingrijorez pentru ca tot cam in perioada asta au inceput si la sarcina trecuta. Si tot asa, intai mai putin si pe urma s-au intensificat si au devenit dureroase si multe de tot pe zi. LA ultimul control colul era lung, deci nu era cazul de cerclaj. SI stiu ca cerclajul nu e deloc indicat daca exista contractii. Asta e, sper ca totusi sa nu patesc ca anul trecut. Poate am avut azi o zi mai proasta.

Cristina, 17+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pepsi, parca citisem intr-un subiect mai vechi , ca parca tu ai luat niste pastile de eliminare a sarcinii. La cat timp ai inceput sa sangerezi ? Si cat te-a tinut ? Scuze daca te-am confundat cumva.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

irlandeza,si eu am luat cytotec la o saptamina de la chiuretaj, aici, daca sarcina e pina in 9s nu-ti fac chiuretaj,dar eu am facut si chiuretaj, ca era de 12s si am luat si citotec ca am facut o hemoragie mare la 1 saptamina dupa chiuretaj, am avut contractii suportabile, ca vroiau sa fie siguri ca n-a mai ramas nimic pe acolo, ca nu-si explicau hemoragia!stai in pat, pe mine m-a ajutat mult!

chantal, ai mare dreptate! fierul se repara!acuma sa-l mai conving pe sot!ca-ti dai seama ce bucurie i-am facut!

cristina, te pup, imi pare rau ca te-am speriat, nu trebuie sa-ti fie frica sa conduci, la mine e primul incindent in 15 ani, deci vezi ca nu se intimpla tot timpul, si am condus in Ro multi ani Timisoara, apoi in Franta 5 ani, si acuma aici de aproape 4 ani.....asa ca nu te speria, e f important sa fii independenta!si eu am contractii, se face burta piatra, sint normale, daca te dor atunci nu e bine, dar cel mai bine intrebi medicul!citez Contractii Braxton Hicks. Aceste contractii, neregulate, isi pot face aparitia incepand cu saptamana 20 de sarcina si pot fi simtite mai devreme de femeile aflate la cea de a 2-a sarcina. Durata acestor contractii este in general cuprinsa intre 15-30 de secunde, dar pot dura si pana la 2 minute sau mai mult. Mai mult sau mai putin dureroase si posibil incomfortabile, contractiile Braxton Hicks se resimt ca o incordare puternica a uterului in partea superioara si relaxarea lui graduala. Aceste contractii cresc in intensitate in ultima luna de sarcina, devin mult mai frecvente si posibil mai dureroase. Desi nu pot declansa nasterea, aceste contractii pot duce totusi la dilatarea colului uterin creind senzatia ca urmeaza nasterea inainte de vreme. Daca aceste contractii devin insuportabile si sunt insotite de dureri abdominale, ale spatelui sau ale pelvisului, si eventual sunt insotite de scurgeri vaginale, contactati urgent medicul. inchei citatul!n-ai sa patesti ca rindul trecut ptr ca stii si tu ca o sarcina nu seamana cu alta, uite, si eu aveam aseara niste dureri de burta, de eram gata sa merg la urgente! si ce-am facut, m-am culcat, ca mi-am dat seama ca cursul de prim ajutor ma epuizase mai tare decit credeam, si joaca cu Dominic, si l-am luat prea mult in brate ieri, adica ridicat de la pamint....si exagerarile uite ca mi-au dat de lucru....dar dupa o noapte buna de somn m-am trezit tare fresh, mai ales ca m-a trezit piciorul lui DOminic in cap la mine de vedeam dublu(nu stiu cind exact s-a strecurat prichindelul la noi in pat....)

mirelush, merci mult draguto! pai cam intre 4-6 saptamini apare ciclul!deci mai ai putin!si cum zice si Laura, dupa chiuretaj si mie mi s-a mai dereglat, venea si la 30zile.

laura, esti o dulce, ai dreptate bine ca numa tabla s-a agatat!mai mult am plins eu, de parca o durea pe masina......lasa si ce daca simti ca nu-i luna asta, o fi cind o fi, nu te mai stresa!vreau si eu sa fac Pilate, erau preferatele mele

va pup pe toate, acusi plec si eu acasa de la munca, mi-e tare groaza de momentul intilnirii sotului cu masina va spun eu miine cum am scapat!

Flavia 24+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Flavia, multumesc mult pentru explicatii!!!! Sper si eu sa nu fie ceva grav! Stiu ca aceste contractii sunt relativ normale, dar dar daca se repeta prea des pot duce si la scurtarea colului. Dar deocamdata incerc sa fiu optimista. Vad ca la no-spa cedeaza.

Cristina, 17+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Cristina draga,
Azi toata ziua am avut presiune si crape in partea de jos a burti (putin sub buric) unde este copilul. Nu pot sa zic ca sunt dureroase dar ma sperie. Stiu ca este normal sa simtim asta, pentru ca uterul nostru trebuie sa se mareasca. Eu cred ca totul e bine. Daca si tu te simit la fel trebuie sa fie bine si normal.
Te pup dulce
Cristina

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

19+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput