Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Eva, multumim pentru cafeluta! Ceva de mancare n-ai?
Copilul meu a adormit aseara - mai bine zis asta noapte - la 1.30 N-are somn, dom'le, si pace!
Kriss, Irina, Amar, ce va fac fasolicile?
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata
Da, am vazut furnica(cum ii zice sotul:)! Si ii bate inima! are 10 mm, iar varsta embrionului e 7s si 2 z. Dupa Paste ma prezint din nou la eco.
Azi sunt cam prinsa..ne auzim mai tarziu!va pup!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

eu maine ma duc la eco pt translucenta nucala si astept sa vad ce zice dr. sunt tare tare curioasa. sper sa fie totul ok.

13+

http://bd.lilypie.com/DHjip2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Salutare fetele,eu am fost plecata de dimineata am fost la intalnirea cu moasa..foarte draguta ce sa zic..ca asa e aici..moasa e cu tine la nastere, doctorul doar daca se intampla ceva si vine la urma la examinat..m-am inscris si la cursuri de gravide cu gimnastica si Lamaz dar care vor fi din august, suportate de casa de asigurari ceea ce e bine inca.
Azi cu moasa am auzit si bataile inimioarei lui fasolica care creste vazand cu ochii..deci ebine..eu a un pic de greata ca a fost drumul cam lung si am obosit, dar am vrut sa fac miscare , pt ca e o vreme superba afara...
voi ce faceti? aa si eu am programare la translucenta nucala pe 20 , la 14 sapt ..sa vede ce o mai fi si acolo..in rest eu nu mai fac nik ,nici o examinare pana nu ne intoarcem din Ro..
v-am pupat si o zi excelenta va doresc

carmen 13s si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Va rog din suflet, imi puteti trimite si mei legea 33/1994 privind exproprierea. Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Eva, ti-o trimit imediat pe mail.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eva03

Va rog din suflet, imi puteti trimite si mei legea 33/1994 privind exproprierea. Multumesc anticipat!

mama lu' Claudiu

da un email:)

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina8+

Mergi la inceput

Eva, ti-am trimis legea.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Am terminat controlul de la ITM..ce incuiati!noroc ca am ajuns, ca "sesizase" mai multe nereguli si le notase in caiet..dupa ce le-a trecut in rev. cand am ajuns eu..a inceput sa le taie..ca..deh, i s-a parut ca nu era fisa postului sau ca i-am facut contr pe per. det de mai mult de 3 ori..
Acum sa gasesc "reclamantul"..desi imi imaginez ca e mosul nemultumit si certaret vesnic..ca deh, el e inginer si ca de la 1.01 l-am facut reprez. tehnic comercial..chiar daca el nu presteaza munca de inginer..nu conteaza..sa ii dau 880 lei de la 1 ian. Nici macar nu exista in COR meseria de inginer, ci pe specialitati..
In fine,nu ne-a dat amenda, doar masuri oblig. de indeplinit..

Mey, da` fasolica mea de ce are numai 10 mm? asa e normal la 7 sapt si ceva ale lui? cand ma duc peste o luna..poate ii vad sexul..o sa am vreo 12 sapt..

Cristina8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Lora iti multumesc din suflet!
Multumesc si tie Kriss! Este bine cat are fasolica, altele nici nu stiu ca sunt insarcinate la varsta asta. Cunosc sentimentul ca si eu am aflat ca sunt insarcinata la doua saptamani de la conceptie, si pana la 6 saptamani, prima ecografie, mi s-a parut ca s-au scurs o suta de ani.

Mergi la inceput