Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Frumos din partea voastra..nici un ceai/cafea/capucinno azi?
somati?
Irina, cred ca acusica aflati sexul..am vazut ca vrei baietel! Iti tin pumnii atunci sa fie cu putulica! si eu cam tot baietel vreau..dar nici cu fetita nu voi fi dezamagita, ca e primul copil..la al doilea voi avea preferinte, bineinteles
un inceput de weekend linistit!si pupici tuturor!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina8+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna ziua! Ce lancezeala pe aici! Cata lipsa de activitate! Fetelor, nu este inca WE! Unde sunteti?
Kriss ai aflat acum de la ce varsta ii poti afla sexul?
Lora, nici un cuvintel azi?
Angela, abia te-ai intors din calatorie, ai plecat iar? Ramasese sa ne spui treaba cu violul.
Luna la cumva?
Irina sa ne spui ce sex are sa propunem nume, daca nu ai ales deja. Valabil si pentru Kriss.

Unsi o cafea tare pentru fiecare. Exceptie fac persoanele insarcinate care vor servi ceai pe baza de plante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare! Zic: mi-e somn!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Inseamna ca te-am trezit? Ce sacaitoare sunt!

Mergi la inceput

Nu stii ca e o reclama cu una care isi face cumparaturile prin somn si traverseaza si strada etc....eu scriu prin somn...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Am stat in cumpana, daca sa scriu sau nu..nu vreau sa fiu pesimista, vreau sa sper..
Va rog sa fim alaturi de Irina si sa ne rugam pentru ea si pentru puiutul/puiutii ei!
Cred ca nu mai are putere sa intre sa ne spuna ce si cum, respectam intimitatea si durerea ei, de aceea vreau doar sa fim alaturi de ea in aceste momente dificile!
Irina, te iubim si suntem alaturi de tine!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina8+

Mergi la inceput

Trebuie sa fie bine! Irina, suntem alaturi de tine!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

multumesc mult fetelor. din pacate luni ma duc la chiuretaj, asa ca n-a fost sa fie acum.

13+

http://bd.lilypie.com/DHjip2.png

Mergi la inceput