Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

kriss, eu te astept

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Buna dimineata!!!!!!
Va invit la un ceai ,cafea si capuccino.Astazi e pe alese!!!!!!
Pupici pe burtici la gravidutele noastre.
Amar spune-mi si mie cum e prin Germania.Am inteles ca este cea mai curata tara.Este adevarat?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata
Angela, multumim..azi servesc putina cafea..ca-s agitata:)
Plimbareato(tot tu adica:) vrei sa poposesti si prin Germania?Mai, dar voi cu cine lasati copilasii?
Azi poate imi vad si eu samburelul..
Luna, multumesc..dar nu cred ca ajungem prea curand pe acolo pe la tine..desi mi-ar placea..acu sotul viseaza plasma, LCD-uri..i-am zis sa se grabeasca..ca acusi va avea prioritate fi-su/fi-sa
Naty,La Multi Ani!!sa fii sanatoasa si iubita!
Pacat ca nu ai mai dat pe la noi...
va pup

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Naty, nu te cunosc, dar "La multi ani"!
Eva, pe unde mai traiesti?
Chiar...oare de ce listuta e asa mare si scriu atat de putine fete pe aici???!!! Ma intreb si eu....

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Lora, habar nu am ..cred ca parem fioroase..sau pur si simplu nu au timp fetele..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna !
Caut care sunt sanctiunile pentru nerespectarea de catre Registrul Comertului a termenului de 5 zile prevazut pentru inregistrarea mentiunilor. Nu gasesc nimic in legea 359.
Am o mentiune de la 1 martie si nici acum nu e gata!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

ioana ai verificat daca dosarul nu cumva are probleme? eu nu am patit niciodata sa intrazie daca dosarul a fost admis de judecator.

13+

http://bd.lilypie.com/DHjip2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Salutare fetelor..vin la voi sa ma mai bine dispun putin ca pe forumul mamici de sept-oct..a intrat astenia de primavara..a inebunit lupul cu atatea teste de ma doare capul...

ce mai faceti voi? merg dosarelele..la instante ce mai este?
aa Angelapriboi vroiai sa stii cum e in Germania... o tara f. curata da pacat ca are asa populatie ciudata..asa este curatenia aici este la prim rang, desi padure fara uscaturi nu exista si au si ei locurile lor de nu zici ca esti in Germania..Germania nu are romantism, parca nu are culoare, cum e spre exemplu Franta(eu stau la cca 20km de granita cu Franta), e altceva , chiar daca atatea rahati de caine nu am vazut nici in Romania dar e plina de romantism...

o zi buna va doresc

carmen 13s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Kriss copiii stau la bunici atunci cand noi tragem chiulul.
amar multumesc de informatie.Am vrea noi sa venim prin Germania,dar nu stiu cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna dimineata! Ceiuturile, cafelutele sunt gata! Le pastrez calde pana veniti si voi.
Eu acum sunt bine, dar am avut mici probleme de sanatate, care se vor rezolva, dar care, in prima instanta, m-au deprimat enorm. Simteam ca ma doare un san si ca este ceva in interior. Am fost la Fundeni, am facut mamografie si ciudat, o doctora mi-a dat trimitere la mamografie, cealalta imi spunea ca nu ar vrea sa imi faca pentru ca am sub 40 de ani. Cand i-am spus sa-mi zica atunci ea cum considera ca e mai bine, mi-a facut. In urma investiatiei s-a constatat ca am niste formatiuni polichistice si mi-a dat un tratament pe ar trebui sa il fac trei luni, dupa care sa fac o ecografie si sa revin cu ea la medic.

Informatie importanta, pentru cele care nu stiu deja: nu se face mamografie inainte de 40 de ani, ci ecografie. Mamografia se face o data la minim 2 ani.

Al doilea motiv pentru care nu am mai intrat e lucrarea careia nu ii mai dau de capat, dar acum macar stiu exact ce vreau.

Oricum sa stiti ca v-am urmarit în fiecare zi. Kriss, ai reusit sa vezi fasolica?

Va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput