Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Buna fetele, abia -am intors de la control..sunt fericita, incantata si multumita..BB e ok a crescut are 5,96cm, e pozitionat bine,are dupa echo 12sapt si 6zile, deci teoretic as fi in 13 sapt de acum..sotul meu e de-a dreptul fascinat, chiar a exclamat ..incredibil!!!!nu credeam!!! dadea din picioruse,ce mai ne -a terminat..
doctorita ne-a recomandat sa luam legatura cu o moasa care o vrem daca nu ne recomanda ea..pot merge pe bicicleta, pot face sex, pot manca orice numai carne cruda nu, dar in special peste sa introduc in alimentatie...apoi ne-a dat trimitere la un alt medic pt. translucenta nucala, care costa aici 120 de euro(asa informativ..nesuportati de casa de asigurari)..
partea proasta e ca mi-a gasit o ciuperca pt care mi-a dat clotrimazol ovule si unguent..dar a zis ca nu-i de speriat...pe mine oricum ma sperie orice..deci per total e bine..mergem mai departe

ma opresc aici
carmen 13sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata
sunt matinala..stiu..dar m-am culcat la 8 si ceva..eram franta..
Din pacate, nu am putut face eco ieri ca dr a avut o urgenta, s-a internat cu fiul in spital si nu a putut veni..a ramas pe maine tot la 18..si intrasem in cabinet cu o emotie..
Amar, felicitari pentru samburel!
o zi buna!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina7+

edit> Anca74,bine ai venit! esti pe listuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Felicitari, amar! Ma bucur pentru tine si fasolica mica!
Kriss, deci trebuie sa mai ai putina rabdare...lasa ca o sa-ti fie rasplatita asteptarea!
O zi buna la toate fetele!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Buna dimineata!!!!!!!
Uite ca am revenit si vreau sa va spun ca am fost impresionata.
Pe langa Praga am vizitat si Karlovy Vary care este un oras fermecator.
O sa vedeti pozele si apoi mai discutam.
http://new.photos.yahoo.com/angelapriboi/album/576460762393383429
http://new.photos.yahoo.com/angelapriboi/album/576460762393375920

Mergi la inceput

Angelaaaaaa...bine ai venit!!!
Inca nu m-am uitat pe poze..urmeazasa va fie de bine!
I-a placut sotului surpriza ta?
LA mine s-a anuntat inca de la ora 8 si un pic control de la ITM pt. maine..intre timp m-a sunat si s-a amanat pe joi..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina7+

Mergi la inceput

Gata, super pozele!!desi cand dai click pe adresele date de tine nu se deschid..cel putin la mine..dar le-am cautat in albumele tale si asa merg.
Ati fost si pe podul pietonal de peste Vlatva?ala mi-a placut cel mai mult..aa. si piata veche cu orologiul faimos..
In ce priv. Karlovy ..l-am vazut numai la tv..e superba statiunea..era zapada?

Cristina7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Angela, ma bucur pentru voi, dar va si invidiez! Foarte frumoase poze! M-am uitat si eu pe un site si am vazut odata cat de frumos arata Karlovy Vary, mai ales vara...vreau si eeeeu!!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Angela, foarte frumoase pozele!
Ca si Lora,abia astept sa ajung si eu pe acolo.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

A fost de vis.Sotul meu a fost foarte surprins si chiar nu a banuit nimic.
Cat priveste Karlovy Vary se merita sa mergi acolo pentru un weekend nu mai mult.Exista pozibilitatea de a merge cu avionul,trenul sau masina personala.
Si cazarea costa acum 46 de euro pt camera/noapte cu mic dejun inclus.
Eu zic ca pentru un weekend merita din plin.Simti ca renasti.
Noi am avut nevoie de 3 ore sa vizitam tot.Este un orasel foarte mic si foarte cochet.
Am fost foarte impresionata.

Mergi la inceput

Mie acum mi-ar placea sa merg la mare undeva
Poate in iunie il conving pe sotul.. ca in iulie cununam, iar in august voi fi balonas

Cristina7+

Mergi la inceput