Sa tinem impreuna Posul Pastelui!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Mamici, cum se poate posti de....Internet???Cu tv nu-i o problema, ca l-am vandut, dar cu Internetul(DC, in special,sectiunea anchete...)nu ma mai pot desprinde.
am si scris pe calculator un biletel, ca nu ma mai uit si...degeaba!Dar de rugaciune e mai greu sa gasesc timp!

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Si eu sunt langa voi insa cu activitate mai putin intensa...
O saptamana usoara, cu cat mai putine pacate si post usor in continuare!
Cu mancarea e ok, avem ciorbitza de post, salata orientala si spanac proaspat.
In rest, azi ma doare cumplit capul si am o zi nu tocmai buna... pupici!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Xenocid, incadrarea de ucidere din culpa nu mai sta in picioare din momentul in care legistul a eliberat un CML care atesta decesul din cauze patologice, respectiv bronhopneumonie bilaterala cauzata ingestiei de neuroleptice in doze mari. Si oricum, nu se justifica pedeapsa de 14 ani, resp. 8 ani, si 5 ani, de inchisoare.
O incadrare potrivita ar fi fost de rele tratamente soldate cu decesul victimei, care s-ar putea aplica in situatia in care popa ar fi functionar public. Legislatia noastra este destul de lacunara, din pacate.

MARILENA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by Marilena12

Legislatia noastra este destul de lacunara, din pacate.

Corect! Bine macar ca acolo unde legile lumesti au dat gres,cele vii, dumnezeiesti pastrate in Sfanta Biserica Ortodoxa au condamnat fara echivoc "crima si neascultarea" de la Tanacu.

Chiar daca a mai ramas o mana de sectanti carora vederea Diavolului le provoaca mai multa bucurie decat cea a lui Dumnezeu, Sfantul Duh prin vocea preotilor IntaiStatatori ai Sfintei Biserici a vorbit clar - "CRIMA"

Sau doar ii credem pe cuvant cand ne spun ca lingurita e curata si le radem in fata cand ne atrag atentia asupra ratacirilor periculoase.

Alin

Mergi la inceput

Biserica nu a efectuat anchete penale niciodata, insa se bazeaza pe anchetele pe care le fac organele in drept. Ei au pus verdictul "neascultare" si au avut dreptate, dar cel de omor, a apartinut procurorilor, care insa, nu au schimbat incadrarea cand ea nu mai putea fi sustinuta, simplu, pentru ca nu puteau incadra fapta la alta infractiune, pentru ca popa nu este considerat functionar public si pentru situatia lui, codul penal romanesc nu are o infractiune prevazuta. Si oricum, pentru pedeapsa data, 14 ani de detentie, era nevoie sa stabileasca cineva intentia preotului sau a maicilor de a ucide, chestie absurda!!!, ca sa fie omor simplu, cel din culpa se pedepseste cu pana la 5 ani. Ce ma intriga pe mine, este faptul ca au fost scosi din culpa medicii.

MARILENA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Atat in relatarile presei, cat si din raportul episcopiei Husilor, Sfantul Sinod a luat act cu uimire, consternare si durere de faptul ca in manastirea „Sfanta Treime” din localitatea Tanacu, judetul Vaslui, sub pretextul unei exorcizari, iermonahul Daniel Corogeanu, secondat de patru calugarite, a supus-o pe tanara sora Irina Cornici unui inadmisibil regim de suferinta fizica, ceea ce a dus la moartea victimei.

COMUNICAT DE PRESA, Nr. 1161/ 7 iulie 2005,
BIROUL DE PRESA SI COMUNICATII AL PATRIARHIEI ROMANE

Mergi la inceput

Ar fi fost bine daca se si ducea careva pe acolo, ca sa fie si ei in deplina cunostinta de cauza, sa nu se bazeze doar pe relatarile presei. Cat despre raportul Ep. Husilor, ma abtin. Oricum, reactia BOR este cea asteptata. Scuze la toata lumea ca am fost total pe langa subiect, la ultimele postari.

MARILENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

sa aveti o zi frumoasa si linistita!

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sunt si eu alaturi de voi....

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Si eu inca pe baricade alaturi de voi!!
Marilena, multumim ptr. reteta de Prajitura cu capsuni! Suna bine!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput