Sa tinem impreuna Posul Pastelui!
Raspunsuri - Pagina 15
amiss_zip spune:
Mai stiu si eu ceva de post si foarte gustos. De fapt este mancarea mea preferata.
Galuste cu prune sau papanasi cu nuca.
Aluatul este cu 1kg de cartofi fierti, o lingura doua de faina, sare, zahar. Se fac bilute in care se pune gem de prune sau pruna cu zahar si se fierb in apa cu sare pana se ridica la suprafata. La cele cu nuca este acelasi aluat doar ca se fac rulorui, se taie ca niste degetele si se fierb asa. Apoi se tavalesc prin nuca macinata cu zahar.
YAMMI
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
CristinaGoji spune:
Spuneti-mi si mie va rog cand e BUNAVESTIREA?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
mamacangur spune:
http://www.sfintii-arhangheli.ro/multimedia.php mie una mi-e tare draga maica asta Siluana
si pt. ca tot e Postul Mare si incercam sa facem fapte crestinesti poate vreti sa dati click pe linkul de mai jos.Semnatura voastra dragi mamici si tatici poate insemna ca nu vor mai fi copii abandonati! Nu va ia decat 1 minut si...nu costa!
Doamne ajuta tuturor.
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)
mamica fericita!
chivutamonica spune:
rugaciunea postului Pastelui
Tata din Ceruri, te rog sa-mi binecuvintezi familia,
prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, si pe
cei care citesc aceasta rugaciune chiar in acest
moment.
Arata-le Tu o noua imagine a dragostei si puterii
Tale nemarginite.
Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti , chiar in acest
moment.
Acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti
pacea si mila Ta.
Acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o
incredere innoita prin Harul Tau.
Unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti.
Binecuvinteaza- le Tu caminul, familia, munca, da-le
Intelepciune si Lumina in viata lor.
Binecuvanteaza- i cand pleaca si cand se intorc
acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea.
Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata
viata lor.
Iarta-le lor pacatele facute cu voie sau fara de
voie, cu stiinta, din nestiinta sau pe cele pe care nu si
le amintesc.
Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfinta, In Numele Fiului
Tau, Iisus Hristos.
Doamne Tata, Fiule si Duhule Sfint, iti multumesc ca
tu vei face mai mult decit iti pot eu cere.
Amin
,MONI
LiliaToma spune:
salutare, fetelor.
Nu am mai trecut pe-aici, dar tin in continuare postul de mancare. Spiritual, cred ca nu e chiar ce ar trebui, dar mai sper.
Abia astept ziua de duminica sa mananc peste.
Rugaciunea de mai sus e frumoasa..am citit-o.. multumesc
Ca Mancare: azi am mancat linte si salata de gulii cu morcov si tofu.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Darria spune:
Buna seara.
Am o neclaritate si as vrea mai multe pareri.
Astazi am aflat de "la bucatarie" ca urzicile nu tb. consumate in Postul Pastelui, mai ales in Saptamana Mare.
Pe net am gasit ca nu se consuma in Vinerea Mare.
Cum este mai bine: nu se consuma tot postul sau doar in Saptamana Mare sau Vinerea Mare?
Dar otetul? Nu se consuma tot postul sau doar in Vinerea Mare?
Multumesc anticipat pt. raspunsuri
chivutamonica spune:
Lilia,ma bucur ca ti-a placut rugaciunea,o poti citi in fiecare seara,o scoti la imprimanta.
Poti minca de post multe feluri de mincaruri:salatele sunt bine venite ,intra pe google si cauta manicaruri de post si gasesti mii de feluri.
Darria,eu stiu de otet de la bunica mea,ca in vinerea mare nu se foloseste otet dar in alte zile se poate.
De peste sunt zile cind se poate minca{dezlegarea la peste}scrie in calendar
MONI
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by Darria
Buna seara.
Am o neclaritate si as vrea mai multe pareri.
Astazi am aflat de "la bucatarie" ca urzicile nu tb. consumate in Postul Pastelui, mai ales in Saptamana Mare.
Pe net am gasit ca nu se consuma in Vinerea Mare.
Cum este mai bine: nu se consuma tot postul sau doar in Saptamana Mare sau Vinerea Mare? Dar otetul? Nu se consuma tot postul sau doar in Vinerea Mare? Multumesc anticipat pt. raspunsuri
eu n-am auzit de asa ceva pana acumIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Darria spune:
Multumesc frumos pt. raspunsuri Monica si Irina
Monica: nu am intrebat de peste ci de urzici si otet. Cred ca poftesti pestisor si erai cu gandul la el, mai ales ca este dezlegare maine Pofta buna
Irina: uite de aici am aflat ca nu se papa urzici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96892 mesaj postat de Dicirstea. Apoi am cautat pe net si am gasit ca nu se papa in Vinerea Mare. Cum nu stiam ce e mai bine am intrebat aici. Este curios fiindca sunt multe feluri de mancare de post cu urzici.