ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)
Raspunsuri - Pagina 11
lucialu spune:
Adifle nu tine laptopul in brate!Fereste-te de greutati de orice fel!
eu plec acuma ca nu mai poci sa stau dar sunt pe aproape!
Adelamaria vezi ca ti-am dat PM!Si am votat si eu.Merci!
Gabitu si eu iti doresc gemeni sau tripleti sau cat vreti!Vorba ta:sanatosi sa fie!Si vorba mea:cat mai repede!De faza cu rosiile eu glumeam,dar fetele spuneau ca nici alea cica n-ar fi bune.Asa ca cred ca o vom lua in pas de marsh in directia caprelor!
Va pup si va doresc o zi buna si linistita!
gabitu spune:
cine a spus ca rosiile nu sunt bune? Acum sa iasa la apel. Eu nu vreau sa devin o capra ? Hai mai, nu se poate, nici rosii?
Ma duc sa votez .
Pupici
Gabita
Zenobia spune:
Rosiile sunt foarte bune, tocmai pentru ca au un efect astringent.
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
gabitu spune:
Zenobia te sau mai bine, noi toate . Of, ce usurare . Avem voie rosii. Multumesc frumos pentru precizare , ma si vedeam, vorba lucialu, la capre .
Pupici
Gabita
adelamaria spune:
Aoleoooo...am starnit o mica revolta aici Nu dati, ca doare
Eu n-am facut decat sa repet ce am citit ieri pe endo-resolved. Era o fata care spunea ca a eliminat anumite alimente din dieta si a scapat de dureri la CM. Si in afara de alimentele despre care deja stim, zicea de rosii si suc de rosii si...atentie...cartofi!!! Normal ca m-a surprins, dar, na, am zis ca poate stie ea ce stie....Oricum, eu rosiile si cartofii nu pot sa le scot din dieta...Dupa ce ca n-are gust mancarea asta, sa ramana si fara culoare si fara consistenta???? No way!...
Apropo de consistenta, atentie mare sa nu puneti Kg nedorite pe voi cu dieta asta...include alimente cu valoare mare de carbohidrati (mazare, fasole, orez, cartofi)...
Gata, am fugit pana nu ma fugariti voi
Zenobia spune:
Hai ca incerc sa fac o lista cu ce NU avem voie:
- carne (cu exceptia pestelui oceanic)
- lactate (cu exceptia Iaurtului viu de la Prodlacta cu Bifidus)
- oua
- zahar
- miere
- cafea
- alcool
- grasimi animale (de nici un fel)
- grau si produse fainoase (deci nici un fel de paine, nici macar graham)
- secara
- otet
- soia (in nici un caz, sub nici o forma!)
- marar
... adica aproape nimic.
Pe langa eliminarea acestor alimente putem suplimenta nutritia cu urmatoarele (foarte recomandate)
- seminte de in (2 lgt pe zi macerate la rece intr-o cana de apa timp de doua ore - sunt excelente pentru tranzitul intestinal)
- ulei de primula 1/zi
- ulei de catina
- napraznic
- supozitoare cu carpicon
- laptisor de matca
- acid folic
- propolis cu vitamina C
- Omega 3/Ulei de peste
- Extract de orz verde 1/zi
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
lucialu spune:
Gabitarad cu lacrimi, m-am innecat!!!nu mai pot!!!Mai numa' sa nu fim din alea negre ca alea sunt pe cale de disparitie!
Zeno multumim!Poate vi zilele astea si cu altfel de vesti!
U fffffff doamne rad ca bezmetica!!!
Zenobia spune:
Lucialu, sper... ca uite si tu mai sus cate am bagat in mine dupa operatie... si inca mai bag... M-am zapacit cu atatea pastile. Adevarul este ca ma simt foarte bine, pilea s-a infrumusetat vizibil si dorm foarte bine, nu ma trezesc obosita...
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
gabitu spune:
Corect Zenobia .
Pe mine cand ma intrebau de dieta si ce nu am voie sa manac. Le spuneam ce am voie, era mai simplu .
Adelamaria de la mine un . Nu te fugarim ci din contra, uite asa descoperim ce avem voie .
Va .
Gabita
gabitu spune:
Lucialu nu vreau sa fim o specie pe cale de disparitie .
Zenobia bafta vineri , sa ne spui si noua daca facem o petrecere. Tu cand te-ai operat?
Pupici
Gabita