ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adifle spune:

Gabitu,dr. mi-a zis ca dupa o luna sa merg la control sa vada daca nu s-a infundat inapoi din cauza singelui din abdomen.Ovarele le-a lasat pe amandoua,si a zis sa incercam dupa 2 luni sa vad daca nu raman insarcinata natural,a zis ca imi da adresa din ungaria, sa recurgem la fiv.
multumesc pentru rugaciuni,chiar am nevoie

Mergi la inceput

Lucialu,multumesc pt. sustinere
De endometrioza nu au zis nimic,dar in 3 martie ma duc la control si am sa intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Adifle sper sa ajungi repede la Odisee. Daca nu se intampla sa sti ca la Szeged sunt niste medici minunati. Eu imi fac analizele acum pentru un eventual FIV. Hai capul sus si poata DD te va ajuta si va auzi noastre.
Te .

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Adifle, sigur ca te tinem minte! Desi de asta ai disparut asa brusc... Imi pare rau de de aud, dar important acum e sa te refaci, sa lasi in urma raul, sa iei niste decizii si sa nu renunti!
Offf...stiu cat te bucurai ca s-a spart chistul de la tratament...Orgametril si antibiotice, parca, nu? Si uite de unde erau durerile de fapt... Nu stiu ce sa-ti zic...Ce fel de chist era? Nu era endometriozic?...Al meu a avut 7 cm...si l-am scos laparoscopic...Si mi-e mi-a lasat doar o bucatica din ovarul drept... iar trompa dreapta nu functioneaza...
Neaparat sa te duci la control la un dr. bun! Poate chiar in Bucuresti...ce zici?
Multa sanatate iti doresc si ramai aici, cu noi! Ne tinem toate de manuta si luptam impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Scuzati greseala: "mie" nu "mi-e" M-am grabit si nu stiu cum sa editez...

Mergi la inceput

Multumesc,GABITU,SI EU ITI DORESC SA IASA FIV-UL CU GEMENI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Multumesc Adifle. Si sotul isi doreste tot gemeni . Eu vreau un sanatos si... atat. Asta va doresc si voua.
Va .

Gabita

Mergi la inceput

NU STIU CE FEL DE CHIST ERA,NU M-IA ZIS NIMIC DOCTORITA,EU MA BUCUR CA TOTUSI AM AJUNS LA CLUJ LA CLINICA STANCA,NU STIU DACA ATI AUZIT DE EA.IN SPITAL 4 ZILE AM STAT LA TERAPIE,SI 3 IN SALON DAR AM FOST ATAT DE SEDATA,CA AM UITAT SA INTREB O GRAMADA DE LUCRURI.
DAR ACUM CAND MERG LA CONTROL PE 3,MI LE NOTEZ PE UN CAIET SA NU MAI UIT.ORICUM SI VOI MA AJUTATI MULT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Adifle ce pacat ca nu suntem langa tine!!!
Lasa fata, nu mai te gandi.acuma trebuie sa stai linistita si ai grija la frig!Sa te acoperi bine la picioare si la spate si pune-ti si un pic de vata jos,daca nu chiar ai date fiind situatia...Si sper ca nu esti la lucru?Mii de pupici si de flori si o imbratisare stransa stransa!

Mergi la inceput

multumesc,fetelor dragi.
nu sunt la lucru,sunt acasa in pat cu laptopul in brate.

Mergi la inceput