ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)
Raspunsuri - Pagina 12
lucialu spune:
apropo de ce a spus Zeno cu bagatul de pastile si alte alea,Adelamaria colori iti trebe tie (sau liniste-n casa?)Pei io am la pastilutze colorate de toate natiile, pot sa fac steaguri cu ele!Si de diferite marimi!(pastilutzele)Da cand ma uit la ele tot nu-mi vine pofta, iar mancarea...parca am fi de la Grean Peace!
gabitu spune:
Lucialu sa fim de la Green Peace nu este rau zilele astea. Sunt atate lucruri proaste in comert, conservanti, e-uri, modificari genetice ca dupa ce ca nu avem voie sa mancam mai nimik, si ce mancam sa ne faca rau... nu-i bine . Mai bine cu aia sa tinem sa mancam sanatos sa traim in orase nepoluate.
Pupici
Gabita
Zenobia spune:
Gabitu, m-am operat pe 22 ianuarie. Asta e primul ciclu dupa operatie, asa ca nu prea am sperante. Poate peste vreo luna, doua. Cam asa am vazut ca e ... "rata"/
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
gabitu spune:
Zenobia poate totusi iese ceva. Nu stiu nimik de operatia ta. A fost laparo? Din ce cauza?
Pupici
Gabita
Zenobia spune:
Pai de trei ani ne tot chinuiam si nimic. Am facut 2 sau 3 luni de monitorizari la Tutu, ovulam, spermograma buna. In ultima luna de monitorizari facusem stimulare si s-a vazut la eco un chist endometriozic, asa ca m-a programat la laparo pe 14 feb. Am avut noroc si mi-a venit randul mai devreme, pe 22 ian. Operatia a fost fff usoara, insa am avut endo pe un ovar (cel cu care nu ovulam, din fericire), pe uter si pe vezica urinara. Dr. a zis ca a curatat tot. Acum sa vedem. S-ar presupune ca "teava" e ca noua.
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
gabitu spune:
Zenobia oricum eu iti urez sa mergi cat mai repede la Odisee.
Faci si tratament homeopat sau doar dieta si suplimente nutritive?
Pupici
Gabita
Zenobia spune:
Homeopat inca nu, daca nu ne iese "pasenta" acum, mai fac o luna dieta si suplimente + stimulare, si apoi ma duc la homeopat. Tu ai incercat homeo? Vad ca intri si la FIV... de ce?
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
gabitu spune:
Dupa operatia clasica de endo si diagnostic (stadiul IV) am facut HSG si trompele nu sunt permeabile din cauza aderentelor de la endo. Singura sansa de este FIV. Cum cu cei din tara nu m-am imprietenit am devenit "unguroiaca". O sa incerc un FIV, daca si crede ca este OK, pentru . Nu am incercat homeopatia, inca. Nu este timpul pierdut .
Sper ca toate sa ne vedem visul implinit si sa avem .
Pupici
Gabita
Zenobia spune:
Imi pare rau sa aud ca a fost asa de grav. Dar vei reusi pana la urma, sunt convinsa.
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------