FIV in Ungaria (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Mikainseamna ca e super sanatoasa!!! au trecut vremurile cand jucau uniiiii remi cu tine sa nue plictisesti, ai activitate, ai cu cine povesti..si daca si cantati ..sunteti superbecand e 1 an de cand ti-ai facut testul??? asa de repede a trecut!!! Mi-am adus aminte de embrionasul tau cu zece celule!!! Si uita ce minune ai acum!!! E mare puterea Lui Dumnezeu!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

Liana,Irlandeza-felicitari!!!Sa aveti sarcini fara probleme si copii sanatosi!!!!
tea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mi-Ka , nu-mi pun inca semnul pt. ca dr. zice ca sarcina ar putea fi oprita din evolutie, de aceea am doar 1056.Asa ca mai astept pana-n 22.02

Iazminn, imi fac probleme pt. ca nu se dubleaza la fiecare 48 ore asa cum ar trebui.Creste f. lent. Probabil si pt. ca am sangerat f. puternic. Dr. de azi de la urgenta a zis ca s-ar putea sa fi avut gemeni , si unul s-a eliminat, ca altfel nu-si explica sangerarea.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

pussilici, in 6 februarie am facut ET...cam prin 20 febr am facut testul de sange...imediat ii anul

Da, Alexia e sanatoasa si pentru asta ii multumesc in fiecare zi lui DD, recupereaza bine atat in greutate cat si in inaltime...inca putin si nu zici ca a fost prematura...oricum mergem periodic atat la pediatru cat si la neurolog sa fim siguri ca totul e in regula, iar o data saptamana facem kinoterapie pentru intarirea musculaturii

Pupic tare si mult

Mi-am adus aminte de ceva: de mirabella mai stie cineva, ceva? Nu a mai dat nici un semn de viata

irlandeza, hai mama pune-ti semnul de graviduta si nu te mai nacaji, ca sigur o sa fie bine

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MIKa,tu i dai nora-mi pupaturi de la mine......pe care te tot rog sa i le dai,sau.....ca o cuscra rea le tii pentru tine?Am vazut pozicile si nu-mi vine sa cred ce a crescut intr-o luna,sa nu o deochi,zau!Deci te rog din nou sa o balusesti si din partea noastra!Si las......ca data viitoare vin eu vara pe caldura ca sa nu mai fiu racita si sa o pot pupa eu personal.

Irlandeza,si eu aveam valoare hormonului cam la limita de jos in prima luna si uite ca fu bine,deci.....incearca sa gandesti pozitiv!!!!Macar incearca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io va multumesc la toate..si nu uitati ca va iubesc..
si acu de la grasu citire.."fetelor sunteti minunate de la mine pentru voi un mare buchet de

irlandezooo io zic ca valoarea e foarte buna daca asa cum spui tu ai 5 sapt..io zic sa'ti bagi mintile'n cap si sa fii optimista..va fi bine ai sa vezi..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Liana asa zice dr. ca e de 5 sapt. desi UM a fost pe 23 decembrie, dar pt. ca am sangerat probabil nu a reusit sa se dezv. mai mult .

Delia, ai un baietel minunat. SA-ti traiasca, e f. frumos.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

irlandezooo io zic ca va fi bine...ai sa vezi..
Delia asea deci?????adica pi la Deva ajunsasi?ha???inainte de D e C adica Craiova bree si te astept si pi la mini

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Irlandeza subscriu la ce a scris Liana30.Eu spun ca te stresezi prea mult.Toate fetele spun asta! O sa fie bine !!!Dar stai cumintica ca la bb place linistea,chiar daca este mic mic te simte si simte si el ca tine.
Liana30 felicitari din toata inima! Sa dea Dumnezeu sa fie bine si pe placul inimii tale!
Aveti grija de voi, ca chiar daca va vine sa o luati la fuga,de ex sau sa sariti in sus sau mai stiu eu ce treburi gospodaresti va simtiti in stare sa faceti=sunteti gravi si nu-i voie!
Inca o data felicitari din toata inima la amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Liana FELICITARI! Si sarcina usoara in continuare! Si sa te lasi de fumat....si nici pe sotiorul tau sa nu-l lasi sa fumeze langa tine....
Irlandeza iti doresc sa vii si tu cat de curand cu vesti bune.

pentru toate

Mergi la inceput