FIV in Ungaria (9)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
sunshine4ever spune:
gabitu : mersi de incurajare, sper sa fie totul ok , acu' deocamdata is pe linia de a face analizele cerute de Dr, ca doar degeaba sunt asistenta tot nu am baga nimeni in seam si ala fel trebuie sa le platesc ca toata lumea
Pussi : sa ai mult mult succes iti tin pumnii.
DM
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
irlandeza spune:
De rezultatele mele nu zice nimeni nimic ? Ca numai Aurel-cris si-a dat cu parerea. Mersi scumpo.
Noi 2 singurei
pussi spune:
irlandezaam studiat, am calculat, dar nu stiu ce sa zic??? Sarcina nu e oprita in evolutie...valoare creste..dar ai valoare de sapt. 6, sincer pe mine ma depaseste!!! dar sa sti ca sunt alaturi de voi si sa dea DD sa fie bine!!!
PUSSI
irlandeza spune:
Pussi, pai eu am doar 5 sapt., deci daca valoarea e de 6 sapt.....Poate totusi e de bine, sau macar binisor
Noi 2 singurei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iazminn/iazminn.jpg)
iazminn spune:
Irlandeza, cu asa valoare(1056) nu stiu de ce-ti faci probleme. Sigur, totul este OK atata timp cat valoarea creste. Nu te mai stresa ca faci rau la bebe.
Mi-Ka spune:
Lianoo, felicitari inca o data pentru
. Cred ca "grasu'" - ca sa te citez pe tine, este in al noualea cer
Si pune-ti la semnatura, mai fato,emoticonul ala de gravidute, ce mai astepti????
Liana are gemeni, Liana are gemeni, Liana are gemeni
irlandeza, eu zic sa stai linistita ca e bine si sa nu te mai stresezi, ca faci rau la bb din burticuta.
Am vazut ca ai intrebat de ce valoarea Lianei este mai mare... eu cred ca, de fapt sigur, datorita faptului ca in burtik are doi puiuti, nu unul singur.
Si i-a pune-ti si mataluta emoticonul ala de graviduta, ca iau bata si la tine
_
Printesa noastra,Alexia
KoraPop spune:
Liana te felicit si aici ,ma bucur din suflet pt tine, ti-am urmarit povestea si eram sigura ca vei fi bine!!!!!!Sarcina cat mai usoara,la termen si doi puiuti superbi sa ai de care sa te bucuri toata viata!!!!!!!!
Irlandeza eu te felicit si pe tine, precis esti graviduta asa ca meriti toate felicitarile!
Kora
CARPE DIEM!
sunshine4ever spune:
fetelor stiti careva o adresa mai exacta cu ceva camin linga clinica kaali in szeged, unde am putea sta pe timpul fivului?
DM
Mi-Ka spune:
pussilici, printesa ma baloseste toata ziua, cand nu doarme povesteste intruna, ori cu mine, ori cu papusile ei si ne cearta de numa', iar mai nou o apuca cantatul si chitaitul de nu te mai intelegi om cu persoana in casa
...in rest, ne omoara cu zambetele ei
Ai vazut ca am scos pozele sexy cu pricina, da?
Te pupacim mult si tare
andicutule, pupam baietul din burtik
_
Printesa noastra,Alexia