FIV in Ungaria (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Liana ma bucur din suflet pentru tine. Sarcina usoara si sanatosi.

ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

felicitari Liana, sarcina usoara si sa te bucuri de cele doua inimioare care vor bate langa inima ta 8 luni de aici inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Liana, felicitari, iti doresc din tot sufletul sa fii sanatoasa si sa duci sarcina la capat fara probleme, ti-am zis eu ca va fi ceva special, nu mai crezut!! te pup si iti doresc tot binele din lume...

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va multumesc la toate..
crinuta mama io numai fumeghez eheee de mult..si nici grasu nu fumeaza langa mine ca nu suport..pleaca de acasa daca vrea sa fumeze

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Liano, vad ca nu m-ai ascultat...unde-i ??? Si ia ghici tu de unde-i Delia de ne intalnim noi asa des cand vine acasa???

Delia21, vezi cum faci ca pusara si altii ochii pe nora-ta , asa ca lasa tu pupaturile si cand vii acasa pune-l pe Rudy sa-i mai faca o serenada si sa se baloseasca amandoi

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Io-te domle,si noi ne dadeam de ceasul mortii p-aicea,ca de ce nu i-o fi fetii bine?aoleo, ti-a dat dom' doctor din plin Liano,cu generozitate,sper sa ne dea si la noi cu aceeasi mina
Sa fiti sanatosi toti 4 si sa cresteti mari,iti dai seama ca sansele sunt ca sa fie din 2 zigoti deci n-or sa semene unul cu altul,asta e si mai misto dupa parerea mea!
Sa ne traiasca primii gemeni made in Ungary cu dr Zadori cu tot!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna dimineata!!!
Un weekend frumos la toate unguroaicele!!!
Legaturooo o sa iti pove cum facem cu ..si mai ti minte cand am vazut impreuna pozele cu gemenii de la Resita poate o mai insemnand si asta ceva

va pe toate!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Liana30 FELICITARI!
ma bucur din inima pentru tine!Iti doresc sanatate multa si sarcina usoara, fara probleme!Sa ne incurajezi in continuare si sa ne ridici moralul,asa cum numai tu stii sa o faci, chiar daca treci la gravidutze-mamici de 2007!
Mi-ka , pe tine vreau sa te felicit pentru "minunea ta".Sunt aici si va urmaresc pe toate, cu toate emotiile....(acusi e un an de cand o "terorizam cu intrebari " pe Rh, cea care a deschis odiseea ....oare ce mai face?)
Pup toate szegedistele , si pe cele vechi si pe cele noi!!!

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

pussi : unweekend exceptional si pentru tine de asemenea pentru toti
Liaana30 felicitari si numai bucurii in viata

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va multumesc la toate..
cenusereasoo secreul reusitei este ca am avut incredereb oarba in Chivu..
legaturooo din nou o legatura intre noi..deci numai e mult si ne vom lega de totmai ai cativa pasi si ma vei urma..
mirabelaa ma bucur ca nu ne'ai uitat,,ce mai faci?
asa si mai vroiam sa va spun cceva..puteti sa ma dati afaraio tot vin acinu plec pentru ca'mi sunteti tare dragi..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput