**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**
Raspunsuri - Pagina 9
miki-miki spune:
Nucutz eu cred ca pleci inaintea mea de aici. O sa fiu veterana DC-lui.
Ioana eu cred ca broscutzele au vrut sa se purifice mai intai pt ca am citit la alt subiect ca tb tinute in apa cu sare pt a le purifica de amprentele celor care au pus mana pe ele sau le-au admirat in magazin.
Roxali felicitari pt bb. Parca acum cateva zile intrebai de naturiste si uite ca esti deja gravi. Wau!! Repede a functionat la tine. Nu mai tin minte dar tu ai probat blana de urs? Spune-ne combinatia ca sa o aplicam si noi.
Olteanco eu cred ca sunt baiat si fetitza. Ce nume le-ai ales?
Nusy esti bagata in priza nu gluma. Ai zis nu pana in martie si uite ce inaintezi cu FIV-ul.
Andra -ic special pt ca te simt suparata.
Copilutz ai facut IA luna asta? Dc da, cu cine?
Mami sa nu mai spui ca esti cu un picior in groapa., si mai bantuie-ne ca mie imi place.
Avalon tu chiar ai disparut cu magarul ala in ceatza. Mi-e dor de tine .
Zisa Cami te si pe tine pt ca eu cred ca mai bagi un ochi pe aici. Cum mai stai cu KG?
Piticutz sa nu te mai apropii de ibric.
Fetelor eu am terminat cu varul, acum am pauza pana obtin aprobarea pt balcon si iar incep cu praful.
Si acum pt toate fetele :
Un buldog merge pe stradă si, ajunge în dreptul unui gard pe care scrie: "Câine Rău!"
Sună el la poartă si îi răspunde un câine mititel.
-Măta-i acasă?
-Nu.
-Tactu-i acasă?
-Nu!
-Atunci cine-i câinele rău?
-Eu, că nu pap tot din farfurie...
Asta ca sa iesiti din butoaie. Eu sunt pe langa.
Miki
copilutzu spune:
quote:
Originally posted by nucutza
Se cauta doamna serioasa care sa ingrijeasca si copiii si mama.
Iooo, iooo...PREZENT!!! Aseeee ca stai linistita in privintza puiutzilor....(sper sa nu ma tzacanesc.... pana atunci...) io fata optimista!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
copilutzu spune:
Mickishor- nu am facut IA ptr. ca m-am pricopsit cu o infectie urinara, de "plangeam cand faceam pipilica"...
Da luna viitoare tarash , in genunchi si tot ma duc!!!
Pup io fata si ma bucur ca mai scotzi nasucul si ustensile de zugravit!!!!
PUUUUUP toooata gashca!!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
dj_mama spune:
salut!
boss-felicia, intreaba la naturiste despre cum si cat se ia vit. E ca luata aiurea dauneaza (barbatilor sigur le dauneaza in anume cantitati); se ia doar in anume perioada a ciclului
aurel_cris spune:
dragele mele eu v-am tot citit dar nu prea am stat bine cu timpul pt.scris si nici nu prea am avut noutati.Eu am luat o parte din analizele pt FIV care au iesit binisor dupa mintea mea,de nu-s doctor iar luni ma prezint la echo pt IA nr8.Am luat si eu ceva naturiste luna asta sa vad daca e vreo schimbare,oricum o fac ca sugereaza dr. caci reusitele vad ca sunt cam slabe.
la toate fara exceptie si bafta fetelor,sa dea DD sa ne realizam si noi visul nostru cit mai curind.
nusy spune:
Ioana: frumoasa treaba cu broscutele...hihihi!
Mikishor: precum vezi..."ii dau inainte cu tupeu".
Sunt in plin "proces" de analize ( si concluzii...hihihi), de tratamente pt.chlamidia(mai am 6 zile si termin)...mai am de primit raspunsul la analizele din secretie si de refacut hormonalele de z3,plus de facut progesteronul luni(de z23). Apoi,de refacut chlamidia.Mai am inca o eco de facut pe 19 martie,la Bucuresti...
Si cu asta basta! Daca ies bune toate,cu acordul dr.,in jur de 20-25 aprilie(cum mi-o pica z21) incep FIV-ul. Doamne-ajuta!
Andra,Mirelus: mai dati un semn!
toate pushtoaicele!
Nusy
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Tin sa va anunt ca mi-am mutat broscutele in casa noua si daca ma inunda si acolo, chiar le arunc pe geam!! Vom vedea ce-mi mai pregatesc la noapte!
Miki-Miki cool bancul!
Nusy multa bafta la restul analizelor!
Mirela_1 spune:
Nusy, uite ca dau semne.Tin pumnii sa iasa toate analizele bune.
Mikisor, adica mai ai un pic si termini? Nu pot sa cred.
Ioana, tine broscutele acolo sa-ti aduca bebelusi. De unde le-ai luat?
Andra, tu ce mai faci?
andrabirni spune:
Nusy, Miki, Mirelus, Copilutzu si toate fetele aspirante multi.Sunteti niste dragalase.
Miki, nu sunt suparata, chiar e o perioada buna pentru sufletelul meu.Simt ca vine primavara si asta ma bucura cel mai mult.
Nusy, multa bafta si sa scapi cat mai repede de toate obstacolele ivite.
Mirelus, va citesc aproape zilnic, dar , din pacate, nu am noutati.Sper ca in curand sa am.
Copilutzu, ma duc si imi iau o broscutza testoasa vie....
Ioanatugs spune:
Mirela_1 din Magazinul Bucur Obor, de la artizanat, sunt o groaza: din ceramica, din metal, din plastic, sunt si cate trei una peste alta, o groaza de modele.....cred ca si-au dat seama si vanzatorii cata reclama le-am facut noi pe forum si prin urmare s-au aprovizionat bine!