**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**
Raspunsuri - Pagina 8
Ioanatugs spune:
Copilutzu acum fac si eu haz de necaz, i-mi permit sa rad si eu acum, dar ieri plangeam cu lacrimi de crocodil, sau de broasca testoasa!
Roxali spune:
Mutumesc Carmen94, Ioanatugst
Fetelor si mie mi-a facut cadou sotu o broscuta...dar vie, de tinut in gradina...poate de aia mi se trage o fii facut minuni...lasati broscutele in pace si cauta-ti alte lucruri care sa atraga sotii ptr program.
Ali
IULIABRAILA spune:
URA ROXALI !
bravo fetele ! noi tinem pumnii strinsi strinsi.
PUPICI PE BOTICI ! la toate pushtoaicele mele. dj mama, iar botoiul, bata-l vina ?
IULIA
24+ cu bebe FLORIN MARIO
juliada spune:
Salut fetele frumoase si viitoare mamici.....:)
Eu abia astept sa plec in martie la bucuresti sa vad ce am,
am un ciclu foarte putin, ma tine doar 1 zi jumate zi sau 2 zile,cu picaturi de cateva zile inainte de cm,si ma gandeam sa nu am o sinechie uterina,sau deja intru la menopauza,hehe
nu am facut nici un avort,doar am avut o vaginita urata si s-ar putea sa o am de atunci.
o intrebare pt boss felicia ,cum era ciclu tau cand erai cu sinechie uterina? cred ca e prea subtire si daia nu se prinde bb?
va multumesc frumos
Roxali spune:
Juli si eu aveaam un ciclu scurt si scars...adik prima zi ceva mai consistent, da nu te gandi la tampoane schimbate multe, doar formal si din a doua zi aproape deloc...luna trecuta ma tinut cu o zi mai mult, chiar ma gandeam ca se razbuna parca stie ca o sa fie ultimu...oricum la control e bine sa te duci...bafta.
Ali
juliada spune:
Roxali, sa iti fie de bine si iti doresc cele mai frumoase ganduri pt.tine si bb,........
Pai cred ca si daia ai ramas ca ai avut cm ceva mai bun,stiu ca un cm mai rosu si mai putin mai mult e tocmai bun pt bb pt luna care vine.
eu am luat o luna vit.e si parca e mai bine,luna asta nu am mai luat sa vad cum vine el,si parca tot asa e,deci tot e bine,
ma bucur enorm cand aud ca se poate,si iti doresc fericire la maxim....:)
eu am avut si o mica anexita,am tratat-o cu antibiotice de m-am saturat,si tot asa il am,
de o luna am luat mai mereu supozitoare indometacin si nu ma mai doare asa rau,
mai vb,
te pup dulce pe burtik,.....ma lasi?
Liana30 spune:
va pupacesc pe toateee..
ROXALI felicitariii
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
boss_felicia spune:
Juliada CM in perioada cind am descoperit sinechia era de culoare maronie si viscos prima zi ,rosu si mai fluid in urmatoarele 2 zile .Din cite stiu sinechia se face atunci cind se intervine agresiv asupra endometrului.La tine nu-i cazul ,se poate sa fie o alta cauza . Ceva hormonal poate ?Eu am facut injectii cu estrogen si de atunci CM este mult mai bun ,calitativ si cantitativ.Am luat mai bine de 1 an vit E ,chiar si acu iau. Sa speram cu rezultate! Doctorul tau ce zice?pentru toate aspirantele !
nucutza spune:
Neata, pushtoaice! iaca si babuta de mine, mai greu ca deh, de la o virsta...
Am vrut sa-i spun Ioanei ca si eu am murit de ris cu broscutele ei. Ce sa-i faci, macar ti-au adus ceva. Imi place cum gindeste sotul tau, foarte optimist!
Copilutz, in ce ma priveste, nu cred ca o sa trebuiasca sa fac ceva anume ca sa apar la stiri daca ramin, o sa ma dea ei: o batrinica de 80 de ani a nascut 5 copii sanatosi si frumosi. Se cauta doamna serioasa care sa ingrijeasca si copiii si mama.
Da avalon enciclopedia ce-o mai fi facind?
Mikisor, spor la varuit! (nu-i reclama mascata)
Roxali!
Liana cred ca ai sa impaci si capra si varza: ai sa faci o fetita si un baietel!
Fetele, eu cred ca in curind am sa ramin cam singura pe aici, o sa plecati toate la odisee, vad ca ploua cu burtici.
Boss-felicia, mai zi-ne despre tine: in afara de sinechie, mai aveti si alte hibe? Ce analize ati facut?
Va pup pe toate si va urez o zi suuuper!
boss_felicia spune:
fetelor !!!Nucutza,sint din Timisoara am 37 ani un sot minunat dar lipseste .Am facut un avort la cerere in urma cu 10 ani apoi au urmat 2 sarcini oprite in ev.Ultimul chiuretaj facut cu sirg mi-a produs sinechia.Am facut histerosalpinografie de 2ori ,2 histeroscopii,test toxoplazmoza-bun,glicemie,RH.Analiza genetica CARIOTIP cu ceva probleme-duplicatie a benzii q12 la cromozomul 1,o mostenire de la un parinte de tip constitutional.Asta ar fi un motiv ptr.sarcinile op.in evolutie!La ultima histero la nivelul fundului uterin exista o brida care a fost indepartata.Ce ma mir nu am facut in 7 ani nici o analiza hormonala ?Dr. meu zice sa prestam ca ar fi in regula si nu -mi recomanda nici un tratament .Spermograma buna.Poate ca mucoasa nu este pregatita ptr. asa pare dupa CM care-i masiv 2 zile iar a3a redus.Trompele permeabile.Am tratat o raceala puternica cu dureri groaznice la CM cu antibiotice si antiinflamatoare 6 luni.Am un CM reg. la 29 zile ovulez a 14 zi si nu-mi dau seama de ce nu se lipeste bb. Acum iau Macca si vit. E forte poate poate??Sper intr-o zi lacrimile mele sa fie de bucurie! Va doresc si voua la fel!!!