**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

ROXALI FELICITARI SI SARCINA USOARA!! Ma bucur ca a mai spart gheata cineva, haideti fetelor ca se poate!
Boss_Felicia bine ai venit printre noi!
Ca tot intrebati de broaste, tin sa va spun ca ieri am fost la cumparaturi pentru amenajarea casei si am dat peste broscute testoase. Am ales mai intai trei broscute lipite(mama, tata si puiul), dupa care am mai vazute unele mai dragute, din ceramica, frumos colorate si cu fete vesele si le-am luat si pe acestea. Deci aseara am asezat in dormitor(inca stam in casa veche), numai putin de 6 broaste testoase. Iar dimineata pe la ora:7 ce credeti ca mi-au adus broscutele: MULTA APA!! Ne-am trezit inundati in casa, din cauza unei tevi care s-a spart in timp ce dormeam. Asa ca dimineata mai aveau putin si inotau broastele mele, pentru ca apa deja era de aproape 10 cm in toata casa. M-am trezit intr-un dulce batut in usa al vecinilor deranjati de apa din casele lor! Noroc ca eram la parter si ca astfel m-am batut doar cu un vecin, cel de langa mine, ca daca as fi stat la etaj, ieseam azi cu ochii vineti din bloc!
Apoi a inceput sotul sa-si aminteasca ca broastele aduc apa si ca apa e iertare de pacate si prin urmare va fi bine! Dupa mine le-as fi aruncat din dormitor, dar daca sotul meu zice ca sunt bune la casa omului, le mai tin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Nucutza, multumesc de raspuns, dar sigur e vorba de endometru 22mm si un folicul de 19mm, la eco endovaginal(vineri + test super pozitiv de ovulatie);pana duminica TB a variat intre 36,2-36,4, luni 36,6, ieri 36,8, azi 37, deci duminica am ovulat.
Orchis, eu incerc de 1 an si totul e Ok(cica),da' in fiecare luna am facut eco endovaginal si nu mi-a zis nimic de polip pana vineri, cand am facut o eco doar asa ca sa stiu pe ce parte ovulez si cat de mare e foliculul.Daca nici luna asta nu se-ntampla nimic inseamna ca polipul e de vina(sper)...cand ar trebui sa-l scot, in ce zi a ciclului?
IuliaBraila, tanti alea doua pe care le cunosti cu polipi si insarcinate au probleme cu sarcina?Ce stii, nu afecteaza dezvoltarea bebelusului?Am mai auzit si eu de femei care au ramas ,desi aveau polip
Va pupic pe toate ca sunteti asa dragute!

http://tt.lilypie.com/eJQSp2.png
Un zambet nu costa nimic, dar pretuieste atat de mult!
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boss_felicia spune:

Buna dimineata fetelor!Probleme prea mari la mine nu sint doar ca nu se prinde?Un avort la cerere atunci cind eram prea tineri apoi 2 sarcini oprite in ev. si chiurtajul facut cu mult sirg dupa care m-am ales cu o sinechie uterina.In 7 ani am facut analize ,2 histeroscopii,2 histerosalpinografii trat. hormonale si totusi nimic!!!CM regulat la 29 zile ovulatie a 14 zi, trompe permeabile,doar endometrul putin cam subtire.Moralul pe linia de plutire!Sprmograma buna .Dr. meu zicea sa facem instilatii imediat dupa CM.Stie cineva cum se procedeaza ?In momentul de fata nu iau nici un medicament DR.ne recomanda doar sa prestam!!Felicitari acelora care au reusit si mult succes aspirantelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Hello... am cam absentat in ultimul timp, iar acum vin direct cu o intrebare, dar stiu ca sunteti dragute si ma ajutati! A avut vreuna analiza pt "herpes virus" pozitiv si Igg si Igm? I-a iesit pozitiva unei prietene, si a primit 2 pareri contradictorii: o dr parazitolog i-a dat tratament (destul de scump si cu restrictie la bb pe perioada trat), iar medicul ei ginecolog i-a zis ca nu afecteaza o eventuala sarcina, ca se transmite doar daca naste normal.. voi stiti ceva?
Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

va pup fetelor.
felicia am si eu o prietena cu virusul de herpes, care
nu a avut nicio restrictie la sarcina, dar a avut indicatie de cezariana. bebe e normal si sanatos.
te pup

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

teomaria faptul ca nu vede polipul la eco nu inseamna ca nu e acolo! La fel am patit si eu (si aveam 4!!): mi-a spus o dr. in urma unei ecografii (prima pe care am facut-o) ca am multi polipi, dupa care la urmatoarele (multe) monitorizari nimeni nu mai spunea un cuvintel despre asta. Eram tare derutata si pana nu m-am dus foarte hotarata la o ecograf 4d sa imi spuna clar ce si cum nu am rezolvat problema.
Copilutzu asteptam sa mergem la ecografie sa-l vedem iar pe smecherasul nostru! Altfel, totul pare sub control!
Tu cand vii cu o veste mare??!!
Ioanatugs sa fie cu noroc broscutele!

Pupici tuturor!

orchis
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

danotino, merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

ce mai fac fetitele?!?!?optimiste si frumoase ca de obicei?!?!?
Ioanatugs............lasa ca si apa e buna la casa omului!.o sa aduca si noroc broscutele.
miki.......inca esti cu varul intins,fetita?
avaloane.......esti tot in plimbari?!?!?

fetelor vad ca a aparut inca o graviduta!
ROXALI.......Felicitari si sarcina usoara!

va pupic pe toate !!!!!

Carmen 32cuDarius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by Ioanatugs

Am ales mai intai trei broscute lipite(mama, tata si puiul), dupa care am mai vazute unele mai dragute, din ceramica, frumos colorate si cu fete vesele si le-am luat si pe acestea. Deci aseara am asezat in dormitor(inca stam in casa veche), numai putin de 6 broaste testoase. Iar dimineata pe la ora:7 ce credeti ca mi-au adus broscutele: MULTA APA!! Ne-am trezit inundati in casa, din cauza unei tevi care s-a spart in timp ce dormeam. Asa ca dimineata mai aveau putin si inotau broastele mele, pentru ca apa deja era de aproape 10 cm in toata casa. M-am trezit intr-un dulce batut in usa al vecinilor deranjati de apa din casele lor! Noroc ca eram la parter si ca astfel m-am batut doar cu un vecin, cel de langa mine, ca daca as fi stat la etaj, ieseam azi cu ochii vineti din bloc!
Apoi a inceput sotul sa-si aminteasca ca broastele aduc apa si ca apa e iertare de pacate si prin urmare va fi bine! Dupa mine le-as fi aruncat din dormitor, dar daca sotul meu zice ca sunt bune la casa omului, le mai tin!

Dooamne cat am ras...Sa nu te superi pe mine..nu am ras de "necazul vostru" dar imi inchipuiam auuleeoo ..iar ma apuca...

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Asheeeeeeee Nucutz sa vezi ce vin felele sa ne ceara autografe...NOI... VETDETE LA STIRI!!!
Orchis io..las sa treaca timpul aiurea pe langa mine...sau mai bine zis isi baga -> dansul coada..... Poate in Martie sa ajung la dr.
Auulleeoo ce mi-as dori sa URLUUU de bucurie ...cred ca daca as avea un test de sarcina pozitiv l-as purta la gat legat de lantzisor...
SIIIIGUR as face o prostioara ca sa ma dea la "stirile de la 5" ca sa ma pot lauda cu testul... Moooaaammaaaaa ce am in cap!!!
Uite si o mingie ptr. Voinicel ..din partea meeee!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput