**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**
Raspunsuri - Pagina 6
orchis spune:
quote:
Originally posted by teomaria
orchis,te rog mult de tot da-mi mai multe amanunte:ce marime avea si cum ai scapat de polip??Oare daca raman gravi luna asta poate fi afectat bebeul??
http://tt.lilypie.com/zwdap2.png
Un zambet nu costa nimic, dar pretuieste atat de mult!
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti...
teomaria, de obicei polipii sunt un fel de ...sterilet! Am scapat numai in urma unei histeroscopii operatorii! In luna imediat urmatoare s-a intamplat minunea!! Si am umblat vreo 4-5 ani pe la diferiti medici...cel putin!
Multa bafta!
orchis
17+
nucutza spune:
Teo, eu cred ca e vorba de folicul, nu de endometru. La monitorizare in primul rind se masoara foliculii si dupa aia endo. La HSG (histerosalpingografie), aia cu substanta de contrast, nu se vede interiorul uterului, polipul se vede la histeroscopie sau la endo vaginala, daca dr. e meserias. Nu are legatura cu stimularea. Apare si el asa, ca vrea el. Pot aparea singerari sau scurgeri ciudate, dar poa sa nu ai nici un simptom.
Copilutz, ai sa ai si tuuuu!!!
Miklina cred ca da cu var acu, de asta nu intra.
Auziti, mai, fetelor, mi-a zis o desteapta azi la serv(eu nu vb. cu nimeni despre pb. mea) ca a vazut ea un film artistic in care un baietel obtinut prin clonare a inceput sa-si aminteasca chestii din viata lu ala din care prelevasera celulele, intelegeti voi. Concluzia ei? Treburile astea cu inseminare artificiala (n-a zis de FIV, crede ca e acelasi lucru, probabil) sint foarte rele, ca nu stii ce copil iese si te trezesti peste citiva ani ca sare la gitul tau. Imi venea sa o impusc, nu alta. Spuneti si voi ce lume idioata!
IULIABRAILA spune:
fetele, eu am in grupul meu de gravi 2 tanty care au polipi, care se dezvolta...odata cu bebe. sau nu. de fapt, la una se, la una nu se dezvolta.
este o chestie care poate sa aiba sau nu efect anticonceptional, asa ca, parerea mea e ca este in fct de noroc si pozitionarea in uter.
pup toate feteleeeeee,
IULIA
24+ cu bebe FLORIN MARIO
boss_felicia spune:
Buna fetelor!Am 37 ani sint din TM ,tratez o sinechie uterina de aproape 7 ani si ma alatur voua in speranta ca nu voi fi singura ptr. zilele ce vor urma.Succes tuturor !
copilutzu spune:
Nucutz daca o mai vezi pe colegutza...impusc-o si din cauza mea....sa nu se mai chinuie...ca o doare capul siguur.. Lasa ubita meee ca ne plimbam in "gashca" cu carucioarele prin Cismigiu...Facem raliu!!!Woooauuu!!
Orchis ce face minunea-> puiuleashca??? Cum va simtziti???
Mickilina sa porti manushi mama ca varul arde... Pup fata goshposina !!
Nashicaaa - tu te-ai suparat pe noi??? Mai spune-ne si noua ce mai faci !!
Andrutzabirni iar invetzi surioara mea???!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
miki-miki spune:
Hop si eu!
Nucutz, Andra , Copilutzu, si cele care ati mai intrebat de mine va multumesc pt grija voastra. Nu am cazut in nici o galeata de var si nici nu m-am ingropat in moloz. Am terminat ce e in casa dar acum tb sa fac balconul si incepe alt praf, alta alee de praf prin casa . Casa e frumoasa dar e goala pt ca am dat mobila veche si acum stau si ma uit la pereti pana iau alta. Sunt satula de tot si nici la proiectul bb nu ne putem gandi inca. Alta pb a mea este ca a venit CM la 28 de zile dar pic-pic si nu ca data trecuta mai mult. Sunt dezamagida de Vitex si nu-l mai iubesc. Ma gandesc ca data trecuta l-am combinat cu maca vre-o 10 zile in faza foliculara si ma o sa-mi fc o schema a mea si anume in faza foliculara sa iau maca si in faza luteala Vitex. Offf,... timpul trece pe langa mine si bb nu stiu cand o sa apara.
Avalon tu ce mai faci? Ceva nou? Hai spune si tu ceva frumos .
Copilutzu am aflat ca se face IAD si la Sabyc cu gigei straini, donatorii fiind f bine controlati. Mai multe nu stiu dar dc afli spune-ne si noua.
Aurica Cris mult succes pe drumul FIV-lui.
Dj_mami tu ce mai faci? Stiu ca , cu o floare nu se face primavara dar cu un ovul si un gigel iese un bb. Mi-e dor de tine.
Fetelor va pup pe toate fara exceptie. Broscutze ati gasit? Al meu m-a intrebat acum o sapt ce e cu atatea broaste in dormitor si i-am spus ca le-am primit si ca o sa ne aduca noroc, nu i-am spus de bb ca zicea ca sunt nebuna.
Miki
lucialu spune:
boss_feliciabine ai venit! Eu sunt la endometrioza si de obicei postez acolo pentru ca la fetele cu endometrioza este destul de nasoala treaba.Sunt sigura ca fetelede aici si gazda acestui subiect,Ioana,care si gazda noastra iti vor fi prietene si deci,alaturi de tine.Cu atat mai mult ca stiu prin ce treci, te vor sustine.Cu pc-ul no problem.Totul se invata in timp.
pentru toate fetele si o zi buna!
nucutza spune:
Tocmai am sters din greseala mesajul.
Deci: mikilino, o fi casuta ta (cuibusor de nebunii) goala acum, da sa vezi tu ce se umple ea de bbi.
Ma gindeam ca poate n-ar fi rau sa mai lasi organismul sa se odihneasca nitel (vreo 2-3 luni), pina vezi incotro o apuci. Eu am lasat-o mai usor cu ierburile, ca mi-era teama ca la virsta mea frageda oi ramine fara rezerva ovariana. Asta ar mai lipsi: si fara si fara gigele.
Broaste o sa-mi iau luna asta, cred, si o sa le insir prin toata casa, pun si in pat, daca trebuie.
Copilutz , am impuscat-o deja si din partea ta. Ne vedem la stirile de la ora 5.
Fetili, faceti, mama galerie pentru tinara pushtoaica boss-felicia, sa plece repede la odisee .
Va si va dau la toate.
dj_mama spune:
salut fetele
miki, merci de intrebare dar eu sunt cu un picior in groapa Doamne fereste! ... pt. ca nu-mi mai vine menstra nici cu progesteron, nici cu vitex bashca nici n-am prestat ca n-am avut cu cine de vreo doua luni asa ca mai intru pe aici in calitate de jedi de! in calitate de ala scurt si intelept Obi Wan Kenobi
Roxali spune:
Dragi aspirante ,pe aici nu am prea scris , dar v-am urmarit din umbra.Vreau sa va spun ca azi am avut TEST POZITIV, cand aproape imi pierduse-m speranta...sotului i-au depistat asteno...deci nu va lasa-ti fetelor se POATE.
Ali