**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**
Raspunsuri - Pagina 5
nucutza spune:
Mey, olteanco, ce-mi vazura ochii. Esti maman de gemenei. Bravo, fetito, facusi treaba buna. (Si Sherica tot gemeni o sa aiba, simt io )
teomaria spune:
orchis,te rog mult de tot da-mi mai multe amanunte:ce marime avea si cum ai scapat de polip??Oare daca raman gravi luna asta poate fi afectat bebeul??
http://tt.lilypie.com/zwdap2.png
Un zambet nu costa nimic, dar pretuieste atat de mult!
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti...
piticul spune:
Liana, sa-ti traiasca gemenii si sa fie sanatosi!Vedeti, cand va amenintam eu cu gemenii pe aici nu ma credea nimeni...Nu mai trece mult si fac si eu o pereche
Ioana,sa ai noroc de casa cea noua si sa o stapanesti sanatoasa.Cine stie ce o fi si cu dereglarile astea. Probabil nu ii place nici organismului nostru ca il tot sacaim atata cu controale si analize.
Eu nu am nimic nou.E ca in reclama aia: munca, munca, munca, munca, munca.Dar sa stiti ca e o terapie buna.N-ai timp sa mai fii deprimata.
Va pup si va doresc zile cat mai fertile!
PITICUL
nucutza spune:
Teo, nu-ti fa iluzii. Polipul impiedica implantarea, asa ca nu prea ai cum sa ramai luna asta. Nu e f. grav, ti-l scoate prin histeroscopie (sa ceri sa-ti faca anestezie). Partea buna e ca la histeroscopie mai vede si alte treburi prin uter si anexe.
copilutzu spune:
quote:
Originally posted by teomaria
orchis,te rog mult de tot da-mi mai multe amanunte:ce marime avea si cum ai scapat de polip??Oare daca raman gravi luna asta poate fi afectat bebeul??
Teo sigur nu ramai insarcina din cauza polipului...
Am avut si eu , si am scapat de el prin chiuretaj . Cum zice si Nucutza "Nu e f. grav, ti-l scoate prin histeroscopie"
si...sa nu accepti chiuretajul.
Auulloooeeee...ce dureros a fost!!! Nici nu vreau sa ma gandesc....si ca "urmari " am facut sinechie uterina....Bun , si maaare dr. a fost cel ce mi-a facut chiuretajul... ..ooofff...
Andrutza nu am fost puiule ...la cumparaturi ca ..."m-a pocnit" o infectie urinara de toooata frumusetzea....bbbrr...si cum era de asteptat nici inseminare nu mai fac luna asta.
Eeee asta este...luna urmatoare...
Lienutzaaaaaaaaa ,Sheri sa va traiasca gogoshelele !!!
Vreeeau si ioooooooooo!!!
Anne_Ma Bine ai venit!!!
Meeey Mickilinaaaaa "VINOOO TU LA HASAAAAN !!!" Haidii tu pe aici!!!Iar scot biciul si ...Nu mai ziiic!!
io tot
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
teomaria spune:
Multumesc fetelor care mi-au raspuns...Totusi ar putea sa stiu de ce endometrul meu are 22mm inainte de ovulatie???E ceva grav??Inteleg ca ar trebui sa masoare in jur de 9-10mm; e posibil sa mai existe si o alta problema?? Aaaa si "polipup"asta de 21mm cum de-a aparut ca acu 2 sapt. nu-l aveam cand am facut HSG si N-AM LUAT NICI O PASTILUTA DE STIMULARE NICIODATA
PUPICI
http://tt.lilypie.com/eJQSp2.png
Liana30 spune:
va multumesc la toatee
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
teomaria spune:
quote:
Originally posted by goldi
Esti sigura ca este vorba de endometru?
Uite ,vezi , nimeni nu ma crede , da' si luna trecuta in Z21 aveam 13mm si am ovulat in Z30(teste pozitive si TB a urcat ), deci endometru a fost tot in jur de 20mm la ovulatie - la 13DPO a venit ciclu ca de obicei 2-3 zile pline, apoi 2 in care curgea putin, fara cheaguri, fara pete maro la inceput de ciclu sau la mijloc, fara dureri abdominale - n-am avut niciodata asa ceva
Scuze,din suflet, ca va pisez cu problema mea, dar tare-as vrea sa inteleg ce se intampla
http://tt.lilypie.com/eJQSp2.png