**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Andra, eu te astept cu noutati. Cand vrei tu.
Ioana, da, sa ne dea un discount. Am sa-mi caut si eu cand mi-oi face timp.
De Avalon mai stiti ceva? Avalon, ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by miki-miki
Zisa Cami te si pe tine pt ca eu cred ca mai bagi un ochi pe aici. Cum mai stai cu KG?

Miki

De data asta nu prea m-ai nimerit ... am intrat cu totul intamplator si asta pentru ca am vazut ca a scris Mirela1 si cum stiam ca e in plin proces FIV ... ii urez cu ocazia asta tot norocul din lume!
Cu kg stau foarte bine - am dat jos 7 kg in 6 saptamani si sper sa reusesc sa mai dau inca pe-atat, pana de Paste.
In rest sunt ok, am reusit sa ma detasez complet de obsesia de a avea un bb cu orice pret, mai ales de cand nu mai intru decat ocazional la "Asteptand un ingeras ...". Nu vreau sa supar pe nimeni, dar mie forumul imi facea rau, desi pe majoritatea le ajuta.
Acum sunt ocupata cu constructiile si cu renovarile; se pare ca m-am molipsit de la tine ... asa incat nici nu mai am timp sa ma gandesc la altceva.
Ioanatugs sper ca broscutele sa-ti aduca mai mult decat o inundatie ... te rog, cand ai timp, sa ma stergi complet de pe lista de pe prima pagina.
Liana Felicitari din toata inima, sarcina usoara si fara probleme in continuare si gemeni sanatosi!
si sa va ajute D-zeu sa va impliniti visul!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Cami
Avaloaneeeeee mii dor de tine ai zis ca anunti cand dispari
Miki inca nu ca nu stiu ce or sa fie,,mai avem rabdare..
va pupacesc pe toateeee..io sunt mai bine dar tot in pat stau..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor eu am pb serioase cu netul. Se lucreaza si ba am , ba nu am semnal.
ZisaCami ma bucur ca esti bine si dc te-ai apucat de renovat sper sa termini repede. Am intrat si eu la un regim, de fapt restrictie la dulciuri si mai putine grasimi animale. Tb sa dau vre-o 6 kg jos
-ci multi si mai baga un ochi si pe aici din cand in cand.
Mirelush 1 succes in continuare cu tratamentul. Menogonul cine ti-l face?
AuricaCrish succes la FIV. Cum ti-a iesit FSH si LH?
Copilutz cand pica urmatoarea IA? Varianta Sabyc nu vrei sa o incerci?
Nusy , Andra, Avalon, Piticul, Ioatugs, Mami, Liana, Nucutz, -ici muuuultzi.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Miki am luat o parte din analize si arata cam asa:FSH=7,96 ,LH=5,25 ,PROLACTINA 13,39 ,ESTRADIOL=13,39 in rest nu sunt gata mai am de asteptat o saptamina.Fetelor ce parere va dati???
Oricum luni ma duc la echo pt o noua IA si ii arat doctorei ce raspunsuri am sa vedem ce zice.Am niste emotii imense pt analizele astea,imi doresc sa iasa bine ca sa incep si eu FIV-ul.
Andrabirni,Victoria,Felicia,Miki,ZisaCami,Ioanatugs,Copilutzu si la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Cami multumesc si eu iti doresc mult noroc; o sa-ti trimit un pm.
Mikisor, menogonul o sa mi-l faca o prietena. Care e si insarcinata. Poate ma molipseste si pe mine.

Mergi la inceput

Buna fetelor am si eu nevoie de ajutorul vostru,astazi m-am dus pt echo Z13 si am ramas socata de ce mi-a spus DR Cocei.Deci sa va spun totul de la inceput,eu mai vroiam sa fac aceasta IA cit timp mai asteptam rezultatele la ultimele analize pt FIV.Dr insistind sa mai incerc inca odata pt ca practic eu nu am avut probleme,sotul meu fiid cu probleme.Deci dupa ultima IA nereusita in zi 2 m-am dus sa fac hormonalele care au iesit bine spune ea.Dupa aceea incepind din zi3 am inceput sa iau branca ursului cite 2 linguriti pe zi 10 zile,concomitent am luat si 3 maca pe zi.Asteptam cu nerabdare sa vad daca sa imbunatatit ceva si ma duc azi la echo pt IA.Acolo o vad pe DR. Cocei ca se uita foarte atent si ma intreaba dv ati luat ceva pt stimulare,eu zic nu de ce??Si-mi zice ca endo nu este asa bun pt zi 13(secretos 7,7mm) iar cea mai mare surpiza era ca aveam un nodul intramural fibromat de 22/20mm care deformeaza cavitatea,OD=MPC cu 1F de 14,5,OS=1F de 14.Se uita ea pe analize si imi zice ca FSH-ul meu nu este pt MPC deci ce am facut???pt ca ea vedea si la echo de luna trecuta daca aveam acel fibron.Si eu i-am zis ca am luat aceea maca si branca ursului la care ia imi zice ca in mod normal nu ar trebui sa fie nici o probleme ca sunt naturiste.Dar zice ea a mai vazut si reactii negative la foarte putine persoane,un barbat care a luat tot asa branca ursului a facut o prostata iar la mine poate fi deasemenea o reactie la acel tratament.Voua vi sa mai intimplat asa ceva?????am venit acasa in soc.Tocmai cind vroian sa incep si FIV-ul uite ce mi se intimpla,deci nu mai fac IA luna asta si dupa ce imi vin uritii trebuie sa ma duc iar la echo.Daca arata tot asa voi fi nevoita sa fac o histeroscopie sa vada ce este cu acel fibron.V-as ruga sa-mi ziceti si mie vi sa intimplat asa ceva,ca nu stiu ce sa mai credla toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by aurel_cris

Buna fetelor am si eu nevoie de ajutorul vostru,astazi m-am dus pt echo Z13 si am ramas socata de ce mi-a spus DR Cocei.Deci sa va spun totul de la inceput,eu mai vroiam sa fac aceasta IA cit timp mai asteptam rezultatele la ultimele analize pt FIV.Dr insistind sa mai incerc inca odata pt ca practic eu nu am avut probleme,sotul meu fiid cu probleme.Deci dupa ultima IA nereusita in zi 2 m-am dus sa fac hormonalele care au iesit bine spune ea.Dupa aceea incepind din zi3 am inceput sa iau branca ursului cite 2 linguriti pe zi 10 zile,concomitent am luat si 3 maca pe zi.Asteptam cu nerabdare sa vad daca sa imbunatatit ceva si ma duc azi la echo pt IA.Acolo o vad pe DR. Cocei ca se uita foarte atent si ma intreaba dv ati luat ceva pt stimulare,eu zic nu de ce??Si-mi zice ca endo nu este asa bun pt zi 13(secretos 7,7mm) iar cea mai mare surpiza era ca aveam un nodul intramural fibromat de 22/20mm care deformeaza cavitatea,OD=MPC cu 1F de 14,5,OS=1F de 14.Se uita ea pe analize si imi zice ca FSH-ul meu nu este pt MPC deci ce am facut???pt ca ea vedea si la echo de luna trecuta daca aveam acel fibron.Si eu i-am zis ca am luat aceea maca si branca ursului la care ia imi zice ca in mod normal nu ar trebui sa fie nici o probleme ca sunt naturiste.Dar zice ea a mai vazut si reactii negative la foarte putine persoane,un barbat care a luat tot asa branca ursului a facut o prostata iar la mine poate fi deasemenea o reactie la acel tratament.Voua vi sa mai intimplat asa ceva?????am venit acasa in soc.Tocmai cind vroian sa incep si FIV-ul uite ce mi se intimpla,deci nu mai fac IA luna asta si dupa ce imi vin uritii trebuie sa ma duc iar la echo.Daca arata tot asa voi fi nevoita sa fac o histeroscopie sa vada ce este cu acel fibron.V-as ruga sa-mi ziceti si mie vi sa intimplat asa ceva,ca nu stiu ce sa mai credla toate

Am citit cu atentie mesajul tau pentru ca am fost un pic socata. Eu nu stiam (poate nu am competente medicale necesare) ca poate aparea un fibrom de marimea respectiva peste noapte. Cat ce priveste micropolichisturile, am patit-o si eu si cred ca tot de la BU. Dar se trateaza cu tratament naturist bazat pe progeteron: tinctura de muguri de zmeur si ceai de napraznic. Imi pare rau ca ai avut asa un ghinion, eu insa in urma cu un an tot cu astea am ramas gravi, dar am facut tratament concomitent cu sotul.
Multa sanatate!

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Bubulina 1 multumesc mult pt raspunsul tau,incerc sa ma linistesc si astept ciclul urmator sa vedem ce se intimpla,deasemenea nu mai iau nimic.
Fetelor cred ca o sa vedeti mesajul meu la IA si la FIV,ca eram disperata cind am ajuns acasa,sper ca nu v-am plictisit.
la toate,ce ne-am face fara forumul asta nu stiu ca tare este bine cind ai unde sa-ti versi naduful

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Aurica si eu am un nodul hipoecogen de 16mm pe peretele anterior de care LD nu mi-a spus nimic si asta nu ca nu l-ar fi vazut ci pt ca nu i se da importanta. O dr de la mine din oras care nu e ginecolog mi-a spus de el si tot asa m-am mirat si eu cum de in 2 zile a aparut. Avalon mi-a spus ca si ei i-a zis DP de un nodul iar Moisa i-a explicat ca il vazuse si ea dar nu a spus nimic de el pt ca e prea mic si nu are importanta. Posibil ca al tau sa fi crescut f putin acum si sa fi trecut de dim aceea la care nu se acorda importanta. Eu stiu ca ac noduli cresc dc iei estrogeni. Acum ma pusasi si tu pe ganduri pt ca si eu am luat maca si poate o fi crescut nodulul meu de e o ditamai dihania acum .
Gata , nu mai iau nici maca . Nu mai sunt mama-maca
Aurica, sa-ti spun de ce imi place sa-ti spun asa. Imi aduc aminte de soricelul Aurica din filmul Veronica care canta beat prin moara motanului Danila. Si de cate ori zic Aurica imi aduc aminte de melodia motanului, de soricel cum canta beat si de Veronica cu ciurul de faina. Deh .... de-ale copilariei la varsta mea. Shoricica.
Auoleuuu! Sa nu ma citeasca Pisix ca m-a amenintat ca dc mai spun ca sunt baba imi pune poza pe net sa vada lumea ca nu e asa. Pisi sa nu o pui , te rog mumos
Mirelush succes la menogon. Sa fie cu noroc.
pt toate pushtoiacele.

Miki

Mergi la inceput