**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**
Raspunsuri - Pagina 27
madlen spune:
Buna ziua! Am tot citit despre aceasta sinechie uterina cu care v-ati confruntat inainte de a face histeroscopia si indraznesc si eu sa va intreb pentru ca stiu ca sunteti experimentate si aveti un mare bagaj de cunostinte: sinechia uterina s-ar descoperi la o eventuala laparoscopie? Aceasta pentru ca, daca mi-aduc aminte si sper sa nu ma insel, Ioanatugs, tu facusei laparo inainte, nu-i asa?
Mirela_1 spune:
Mikisor, am uitat sa-ti raspund la chestia cu analiza CA125. Nu cred ca diagnosticul de endometrioza se pune dupa sau numai dupa analiza asta. Stii ca pe mine ma suspecta DP de chist dermoid sau endometriozic si mi-a propus laparo pt asta. Si e adevarat ca pe langa toate celelalte analize mi-a dat sa fac si CA125 care a iesit OK. Cand i-am aratat rezultatul de la CA125 a zis OK dar mi-a propus in continuare laparo. Ca intre timp chistul asta n-a mai fost vazut nici de Dracea nici de Cocei e alta poveste. Sper ca a fost de alta natura si s-a eliminat. Oricum DP mi-a facut doar o singura eco, nu mi-a mai facut si o a 2-a de confirmare, sa vada evolutia chistului. Era f sigura ca-i acolo si n-are cum sa se elimine singur.
Sheritra spune:
Nusy , se poate? Vrei sa te cert? Nu-mi spui si mie ca te apuci de FIV?
Daca nu eram pe faza, ratam felicitarile, masa si dansul !
Pai felicitari, sa fie intr-un ceas bun si norocos.
Reducerea ti-o da medicul de familie, sa-ti dea reteta pe doua luni calendaristice, sa scoti reducerea la maxim.
Ioana, Avalon, , felicitations inca o data, mai stati p'aci? Fuguta la treaba, ca plange masa!
Nucutz un virtual!
Shery 7+
Liana30 spune:
noi suntem mai bine..suntem acicu pumnii stransi pt voi toate,.
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"11
Nasica
dj_mama spune:
miki, omega 3 scade colesterolul dar e de f. lunga durata; pe cine ai mostenit?;
cred ca ma repet cand iti spun ca mi-a zis un nutritionist ca glicemia mica este de la lipsa de potasiu (adik trage un praf de sare si sa vezi ce-ti creste glicemia
sheritra, ma bucur asa de mult pt tine; ... sa ne mai inveselesti cu zicerile tale; daca ai terminat de scris cartea aia despre fiv, apuca-te de scris carti pt copiii tai (ca madonna )
va pup pe toate fara exceptie
nusy spune:
Sheri, scumpa mea, mea culpa!!!! Nu ma bate!!!! Mersi pentru urari...Cat despre reteta, i-am zis d-nei Dracea ca vreau sa cumpar gonalul in vreo 3 luni, ca sa ma incadrez in plafon...stii ce mi-a zis? Ca la gonal nu exista plafon, adica il iei compensat pe tot odata(nu in transe).M-as bucura sa fie asa...voi vedea " la fata locului",adica la medicul de familie care va scrie reteta.Pupici multi, ai grija de burtica!Pe faleza cand vii,sa te vad?
Nusy
Fionna38 spune:
Multumesc pentru "suport" (hi,hi...m-ar omori Pruteanu!) si sfaturi:Avalon, nucutza, Miss Parker &Co.
Avalon spune:
Shery, ce surpriza ca te avem oaspete printre noi, mamico! M-am bucurat mult pentru tine si pentru inimioara lui bebe care bate-bate-bate asa frumos!
Draga mea, luna asta nu-mi face galerie ca se pare ca 'nu am cu ce'. Sa-i tinem pumnii Ioanei!
DJ Mama, ar face bine Shery sa scrie, ca are un real talent nativ. S-o auzi insa cum povesteste, merita!
Madlen, sinechiile uterine sau cervicale nu se pot vedea si rezolva decat la histeroscopie.
Boss felicia, unde ai facut histeroscopia?
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Multumesc fetelor pentru tot, sper sa fie bine de acum incolo!
Madlen eu am facut laparo anul trecut si nu s-a vazut sinechia cervicala, pentru ca asa cum spunea si Avalon, la laparo se vede doar peretele exterior al uterului si forma lui(normal sau retrovers).