**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Ioanatugs si mult succes de-acum inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Avalon draga, ma stii ca nu pot sta acasa, am fost la cumparaturi, dar nu am impins eu carutul. Pe mine ma avertizase medicul ca voi sangera cateva zile, dar mie nu mi-a curs nimic. In afara de ieri imediat dupa interventie, cand a curs putin sange odata cu lichidula acela, nu am mai avut nici o pata. Tu ai avut ceva sangerari dupa??? Abia astept sa ne vedem vineri!
Miki-Miki eu stiu ca la noi tot laparoscopia depisteaza endometrioza si chiar la histeroscopie se vede. In strainatate se fac multe analize de sange si chiar biopsie de endometru, deci nu e nevoie de interventia laparoscopica pentru depistarea bolii. Eu cred ca tu nu ai endometrioza, ci doar un chist care trebuie scos, sau tratat. Mult succes I-ti doresc!
Sheritra draga, nu poci sa prestez cateva zile, interdictie de la nenea dr., dar pina vineri cand i-mi vede foliculii, ca dupa…..
Madlen multumesc de urari!
Mirela1 multumesc frumos de urari! Ai grija de puiuti si sa vii cu vesti bune cat de curand!
Nusy, Aurel_cris multumesc dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

hello...fete frumoase!
Am aparut si eu dupa multe zile fara net...fara timp( nici acum nu prea am!!!) dar incerc sa-mi fac un pic!
Avalonel,Ioana ---uraaa ati scapat!! Tare as vrea sa ne vedem ! Imi pare rau ca nu am ajuns vineri...dar ...stiti ca am ceva probleme in familie... si a trebuit ca stau cu un pitic mic si tare frumusel caci tati lui e tare bolnavior!Offf...viata asta e taare nedreapta! Eu sunt din ce in ce mai obosita...nedormita...si se pare ca viitorul nu se prezinta prea roz!
carry--felicitari pt. spermograma! Si io i-am dat husbandu-lui multi maca..daca am abandonat! e musai sa repetam o spermo' ca sa stim cum stam...si oricum ne trebuie la Fiv!
Mirelush - ai grija de puiuti!abia astept sa ne intalnim si sa sarbatorim! stai cumintica si baga mare tratament de sustinere! asculta de doamna Sherry ca stie ea ce stie!!
Fetelor ( nu va mai enumar) multa bafta in toate demersurile voastre( fiv, IA, CSD si alte cele)- sa dea DD sa ne vedem mai repede visul cu ochii!
Eu vreau sa cumpar timp!!! Nu reusesc sa ajung la Giuly...sub nici o forma...cand plec intr-acolo...intervine ceva neprevazut si nu mai plec!! Vreau macar nr. de dosar! si mai vreau sa mai bag o monitorizare sa-mi mai spuna o data ca nu am nici macar un folicul cu care sa defilez!!! asta ca sa gasesc prilej sa-l mai rog o data pe dr. sa-mi faca o histero' de diagnostic...caci parol ca nu ma apuc de fiv fara asta facuta!! M-ar chinui esecul si nu mi-as ierta-o daca nu as face-o!! Asa ca trebuie sa-l invalui bine pe. nenea dr. sa-mi faca si mie! fetili...vreau detalii... cum-ce si in ce fel- cat..si alte alea( Avalonel, Ioana) plizz!!
Eu iau acum napraznic capsule, acifol, maca,si ultima descoperire pt. mine carpicon s... de bagat in funduletz!!!...Vreau si eu fivvv!!! Dar mai am de strans 30 mil!!!Offf!!!
va pup cu drag....dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Danyalo ne-ai lipsit vineri sa stii! Cum se mai simte cumnatul tau, tot asa?? Off.. nu stii ce rau i-mi pare ca sora ta are parte de atatea probleme in viata. Multa sanatate piticului si sa creasca mare!! Multa bafta la strans banuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Dany, imi pare tare rau pt problemele familiale, sper sa fie totul bine pana la urma! Incearca sa te odihnesti, ca e cel mai bun lucru pt sistemul imunitar! Tin pumnii sa ajungi la Giulesti! Capricorn pt ce se ia? Am mai citit pe undeva despre el, dar nu mai stiu unde...
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

feli
Problemele din familie nu au sanse de rezolvare din pacate si inevitabilul se va produce mai devreme sau mai tarziu......incerc sa trec peste dar nu reusesc!
Trebuie sa ajung la Giulesti! Sa vedem!
In legatura cu carpiconul --e antiinflamator... mi-a iesit PAP 2 usor inflamat...si vreau sa-l dezinflamez!! Eu stiu...sper sa fie bine...da pe googalash cautare carpicon s si vezi ce si cum...vezi ca e si in tratamentul Liviei ceva despre el!!
Te pup
Tu ce mai zici?? la fel ca mine?? nu te lauzi cu nimic??
O zi buna va doresc
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ioana, eu nu am avut sangerari deloc, decat atunci imediat a curs un lichid transparent-rozaliu. Atat. Eu nu stiu ce sa ma astept de la ziua de vineri dar adevarul e ca nu simt activitate deloc 'in zona', ceea ce e foarte ciudat pt perioada in care ma aflu (ziua 13), se pare ca ovarele mele au intrat in greva si nu ma asculta deloc. Asa ca daca tot am o luna fara evenimente cred ca ma indrept vertiginos catre laparoscopie si incerc dupa aceea o inseminare elaborata (cu stimulare, tot tacamul). Chibriturile au scaparat pana s-au terminat...
Bafta maxima vineri, sa fie asa cum iti doresti!

Dany, te sun azi sa-ti spun cum sa procedezi. Crezi ca am uitat ca m-ai ajutat cand am avut nevoie si mi-ai cedat programarea ta? Nu am uitat! Imi pare tare rau pentru cumnatul tau, uneori soarta e necrutatoare cu oamenii buni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Mey Avalon , te prind de-un picior si p’aci, esti frumoasa, curata si coafata proaspat de Ionut, cel mai tare barbat din Giuly, se vede ca debordezi de fericire, pam-pam!
Pac si-o laparo, si apoi vii cu vestea cea mare. Cand umbla doftorii pe acolo, nu pot lasa si-un furtunel, suflam gigeii prin el direct unde trebe, fara chin si alte vizite.
Dany , super ideea cu histero, dar cu spermo lasa baiatul sa respire, nu-l mai stresa, oricum la punctie este momentul adevarului, situatia la gigei se poate schimba de la o saptamana la alta. Te-ai hotarat cu ce doctor faci? Iar la dosar las ca te intelegi tu cu Fraila Geta, urla un pic la tine de se sparge oglinda din buda de pe hol, isi face numarul ca leul in cusca circului, da ochii peste cap ca la ping-pong, isi plimba fizicul atragator in fata ta de-a lungul holului, apoi cu o privire consternata aruncata peste umar “A la Greta Garbo” te intreaba cine esti si de ce te tii dupa ea? Tu-i spui ca asa ti-a zis, isi aduce aminte, dar se stramba si mai urat, sa n-o crezi dilie, si tarsa-tarsa papuceii Skoll de la Sensiblue (cu card de fidelitate) pe culoar dincolo la fetele d la FIV, unde te preda cu un oftat din toti rarunchii, si te iau in primire furiile celelalte, care-ti vor spune sa iei un pic loc ca se ocupa imediat de tine. Dupa juma’ de ora te trezeste cineva din picoteala cu un glas harait de nicotina, si te intreaba : Ce poftesti musiu? Ii spui daravera pt ce-ai batut holul si acupat spatiul oamennilor muncii, ti se va completa o foaie, se va tipa un pic, vei fi intrebata de ce ai facut si aia si aiai cu un rictus de “ce pisaloage, ce cred astea, ca stiu ele mai bine ca noi?” , le vei stresa ca ai cunostinte medicale, vei incerca smerita si iritata sa-i bagi scarbei 10 ron mototoliti in buzunar, ea se va stramba nemultumita dar nu va schita nici un gest de opunere, tu-i vei multumi ca a fost draguta si f amabila, ea se va uita urat la tine “inca n-ai plecat?” si vei iesi multumita din spital ca-i facut-o si pe asta. Mare scofala. I-ati si tu concediu cateva zile sa fii sigura c-o rezolvi.
Dj_mama , nu te-a mai vazut fata de mult, ce mai faci? Alerg pe la toate forumurile sa dau de voi. Ajung intr-un loc sa descopar ca una din voi tocmai ce-a scris acu o saptaman, fug dincolo, o urma de picior clar conturata ma atentioneaza c-am intarziat 3 minute, fug cu respiratia taiata peste drum, tocmai s-a inchis. Obosita ma asez in pe bordura sim-mi trag sufletul.
Nusy , bafta multa la FIV, o sa fie bine!

Shery 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Sheri: mersi mult,sa dea DD sa ai gurita aurita! Nu mai " alerga" atat printre subiecte ca obosesti si nu face bine la bebel! Da' tot nu mi-ai raspuns..pe faleza cand vii?

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Nusy , Pai de 1 mai, bagam un picnic pe faleza? Sa ne vedem si noi odata! Poate pana atunci facem incalzirea si ne vedem la Buc daca te apuci pana atunci, sa-mi spui din timp sa bagam o intalneala norocoasa.

Shery 7+

Mergi la inceput