Inseminare (9)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fetele eu m-am programat pe 7 martie pentru monitorizare, dar nu stiu ce sa fac pentru ca Cezara nu este in tara si voi face cu altcineva inseminarea, cel mai probabil cu Bechir. Ce ma sfatuiti? Eu parca nu as vrea.
Va pup pe toate.
Hai danotino nu ai primit rezultatul?

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

fetelor, din pacate nu am primit rezultatul
poate maine. oricum iar am vazut o pata pe hartie, f mica, dar e.
sunt in galeata rau de tot, ma gandesc ca ceva nu e in ordine.
micky, eu am facut IA cu bechir...daca e bebe , a avut mana buna. oricum a avut mana buna ca testele au iesit pozitive. daca s-a intamplat ceva asta nu mai stiu. iar am mici dureri.
la dacia eu pregnylul l-am platit 35 lei ultima data, stiu ca era 25.
micky eu zic sa mergi la bechir daca esti hotarata...nici mie nu mi-a placut de ea, dar...
corinuk, asteapta putin. oricum trebuie sa mergi mai departe.
cris.do si dima bine ati venit. bafta!
la dacia e mai bine, dar e mai scump. daca esti pregatit eu zic ca nu conteaza.
marryann? ce ne zici?
offfff, catty, nu stiu ce sa fac...
brunetico eu zic ca postul e pentru placere, nu pentru procreere, asa ca ramane la latitudinea ta...
ali, aurel, lorelai, copiltzu, bebekom

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dima spune:

Micky multumesc! Ai idee daca Diana Cocei consulta la Dacia? Ai putea, te rog, sa-mi dai mai multe detalii despre locatia CM Dacia, pe il gasesc pe bd. Dacia, un reper?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.do spune:

danotino stai linistita si nu mai te ingrijora pentru ca nu iti face bine!
Cred ca si eu tot cu Bechir o sa fac din cate am inteles de la voi, dar eu sunt hotarata sa ma duc! Are o figura cam dura dar trec peste orice numai sa fie bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

DONATINO, ce crezi ca rezolvi daca te agiti atata? Asta este, mult a fost putin a ramas. Ti-am spus cum as fi procedat eu. Ma duceam la Babes dimineata, si chiar daca nu plateam taxa de urgenta pana la ora 19 in aceeazi zi aveam rezultatul. Lasa ca va fi bine. Asculta tu o "baba" in materie.
Bun venit noilor noastre colege. Sa aveti o sedere cat mai scurta pe aici si sa dati fuguta oa idisee.
MYCHY, nu stiu ce sa te sfatuiesc sa faci. Daca chiar vrei sa mai faci cateva IA inainte de FIV ai putea incerca si in martie, chiar daca Cezara nu e in tara. Sau macar sa faci monitorizarea plus pregnylul si sa prestezi la program din z10 pana in z16.
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

danotino, catty multumesc pentru sugestii, ma mai gandesc pana pe 7, parca as schimba si eu mana si as face IA.
cris.do poate are figura mai dura Bechir, dar nu este, cu mine a povestit foarte mult. Ti-ai facut programare?

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunetaeta spune:

Nu sunt hotarata daca sa fac IA sau nu
Dar mai bine ar fi sa nu-mi fac planuri si sa astept rezultatul trat. de stimulare, pe 7.03 ajung la monitorizare si vedem atunci ce e de facut.
Va pup si sa auzim numai vesti bune

Mergi la inceput

brunetaeta facem impreuna monitorizare in aceeasi zi, eu sunt sigura ca in aceeasi zi fac si IA.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.do spune:

Micky am sunat in prima zi la Dacia si m-am programat pt. maine la monitorizare. La cateva zile m-a sunat Ani si mi-a spus ca o sa ma vada Bechir pt. ca Cezara nu poate atunci. Nu prea voiam dar asta este si vad ca la Danotino a avut mana buna. Eu nu am vazut-o prea bine pe Bechir, dar la laborator cum este? Sa o aleg pe ea sau pe Cocei? Cristina

Mergi la inceput

cris.do mie mi-a preparat si Cocei si Bechir si rezultatul a fost acelasi 0. Acum depinde si de ce probleme are fiecare. Te pup. Eu zic ca incercarea moarte nu are.

Micky

Mergi la inceput