Inseminare (9)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

DIMA, dna Cocei nu consulta la Dacia. Acolo vine numai sa prepare sperma pt IA si cam atat, iar in ultima vreme dna Bechir i-a luat locul la clinica. Daca vrei iti dau nr de tel al dansei sa o suni sau daca iti e mai usor caut-o intr-o dimineata la Giulesti. Cred ca a venit deja din concediu.
Eu am maine interviu pt un nou job. Poate da DD si imi gasesc si eu ceva mai bun. Om vedea ce va fi pana la urma.
Pupici si seara buna tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

catty, bafta maine la interviu.
micky, te pup
dima, are dreptate catty, du-te la giulesti dimineata.
eu nu am vesti...decat senzatii, ba ca se inmoaie sanii, ba ca ma pocnesc uratii, diverse dureri in continuare si alte agonii. sper sa se termine perioada asta f repede si sa stiu ce am de facut. o sa iau in continuare utrogestan pt o eventuala sustinere si cam atat...
catty, dar utrogestanul asta n-ar opri un CM? mi-e ca imi fac mai mult rau...sau daca e sa vina vine si peste utrogestan?
va pup pe toate

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinidoini spune:

Danotino, aceeasi framantare o am si eu ca si tine: nu cumva cele 2 utrogestan/zi luate timp de 10 zile imi cauzeaza intarziere la CM, si eu imi fac sperante ca fraiera????

Daca poate cineva sa ne lumineze, ne-ar scapa de mult stres....indiferent care e raspunsul....decat sa ne amagim..

pupici tuturor, imbratisari multe pentru Catty si multa bafta la job.

http://photos.yahoo.com/varsatoareafloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Va pot spune ce sperante mi-a dat mie Utrogestanul, dar asta nu inseamna ca asa va fi si la voi!!! De fiecare data cand am luat Utrogestan, CM a venit la fix 14 zile din momentul ovulatiei. Eu ovuland in z18 si avand ciclul de 28-29 de zile, dupa ce am pus Utrogestan mi-a venit la fix 32, adica z18 + 14 faza luteala. In plus, mi-a atenuat durerile de sani si toate simptomele de CM in general.

Sper sa nu fie asa si la voi!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

E clar!

Fetelor, asa mi s-a luat, de nu va pot spune!! Cred ca ma apuc iar de fitness intensiv, ca m-am deformat de pomana pana acum si barza asta e tare aiurita, nu o sa nimereasca in veci casa mea!

Nuuu maaaiii vreaaau doctori, medicamente, sex programat, stat in cap dupa, perne sub fund, ecografii din 2 in 2 zile, ovule, pilule, luat sange, HSG si alte minuni!! Vreau sex spontan si in ce pozitie ni se pun noua pata pe moment, dupa care sa joc tontoroiul prin toata casa, si zbang, peste 9 luni sa iasa bebe! Is it too much too ask???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

donatino, incerc sa te linistesc spunand, ca la FIV dupa ET se da ca si tratamentul de sustinere 2 ovule de utrogestan de 3 ori pe zi, adica in total 6/zi. In plus o tb acid folic/zi si trombo ass 1 buc/zi. (un fel de aspirina de 50mg) cica ar ajuta la placenta.
Si eu sunt in asteptare dupa un FIV. Si am cam aceleasi simptome ca si tine (mai putin petele). Durerile de burta ca si cum ti-ar veni CM s-ar parea sa fie de bine caci multe fete le-au avut si au ramas.
Daca esti , si iti doresc din tot sufletul sa fii, ia linistita utrogestan. Probabil ai lipsa de progesteron in organism si de aici petele. Utrogestanul se ia totusi vaginal pentru ca absorbtia e cea mai buna asa, chiar daca ai mici pete. Daca crezi tu ca nu se face absorbtia bine din cauza lor, atunci ia-l pe cale orala.
Multa bafta si tie si tuturor.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Salut fetelor. imi primul rind vreau sa va multumesc pu grijile pe care vi le ati facut pu mine, si pu incurajarea care am primit-o de la voi.Asta am simtit-o in momentul cel mai greu de ieri!
DA!!! am facut IA ieri cu Slava lui Dumnezeu ca rugaciunile mele au fost auzite in cer, nu ovulasem in weekend si luni dimineata cind am mers la dr si am facut eco aveam un folicul de 28 mm si endom de 8.9 mm deci el mia zis ca s super ok!!! Am avut peripetii cu colectarea spermei cu nenea dr care era acolo dar intrun final sa rezolvat totul cu bine. IA am facut la 12.00 ziua am stat culcata acolo cam 35 min. nu mia dat voie sa ma ridic, si seara pe la 17-18:00 am ovulat si am facut prostioare cu sotul tot sa nu pierdem nimik na asta e frate!
azi dimineata am mers si mia facut injectie cu hormon gonadotropina corionika nustiu de ce! mia zis el ca asa trebuie, si la eco sa vazut ca ovulasem si am nimerit mometul mult asteptat la timp!
Deja mia ramas sa astept sa vedem rezultatele, si inca ceva dr mia dar sa beau vitE si acid folic voi ati luat?
Nu am scris ieri si azi ca nu mi se deschidea DC nu stiu de ce!
la voi a fost tot ok! nu ati avut probleme cu deschiderea?
Va doresc o seara placuta si plina de dragoste
Micky, catty, danotino, ali, aurel, corinuk va pe toate!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Doamne doinidoini cat de mult ma regasesc in cuvintele tale. Te inteleg perfect. Te pup

Micky

Mergi la inceput

Sotul meu va multumeste ca existati...in absenta voastra crizele mele se redirectionau spre el, saracu'....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

marryan bravo, ai avut un folicul superb, ma mir ca nu ai ovulat mai devreme, dar DD a fost cu tine. Acum nu trebuie decat sa numeri zilele si sa dea DD sa iasa bebele mult dorit. Te trec acolo pe prima pagina, la asteptare rezultate, sa imi spui cand trebuie sa faci testul. Si eu am luat vit. E si acid folic. Amandoua sunt foarte bune. Eu iau acid folic de cateva luni, ajuta bebele.
danotino vreau sa si sa sarbatorim.

Micky

Mergi la inceput