Inseminare (9)
Raspunsuri - Pagina 24
dima spune:
Fetelor, va salut si va doresc numai bine la toate! Va urmaresc de mult insa nu am mai scris pina acum, cind va rog sa ma ajutati si pe mine cu citeva info. Eu sint o aspiranta veche, acum 3 ani am facut investigatii la Giulesti, am un dosar complet, facut de dr. Niculescu. Teoretic nu exista nimic care sa ne impiedice sa avem copii, practic ... asteptam de 4 ani sa ni se intimple minunea! Acum as vrea sa incerc citeva inseminari si din cite citesc dr. Cezara Bucur si/sau dr. Diana Cocei ar fi cele mai indicate (atit profesional cit si dpdv al comunicarii cu pacientele-mie si asta mi se pare foarte important!). Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum fac sa ajung la dr Bucur, prefer o clinica particulara pentru ca pe spitalul Giulesti il cunosc foarte bine si as vrea sa-l evit cit pot.. Stiu (de la voi) ca are o clinica particulara, Dacia, acolo pot merge la consultatii? Daca da, le ce telefon tre sa sun pentru programari?
In cazul in care e foarte aglomerata, dr. Diana Cocei consulta si ea si bineinteles face si IA fara dr. Bucur? Ce ma sfatuiti sa fac? Ar mai fi o varianta si CMU, insa acolo am vazut ca consulta doar 2 zile pe saptamina.
Help, am mare nevoie de sfaturile voastre!
numai bine,
dima
corinuk spune:
I DE CE MI-A FOST FRICA DE AIA NU AM SCAPAT!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
Micky2007 spune:
corinuk poate este prea devreme, mai ai rabdare un pic, poate numai vin nesuferitii aia, poate nu a fost bun testul. Nu stii sloganul nostru "pana nu vezi rosu in fata ochilor...." trebuie sa speram. La teorie si la sfaturi sunt buna, practica ma omoara. Si eu as fi terminata in locul tau.
danotino nu stiu ce sa zic, nici nu m-am programat pentru monitorizare.
Micky
cris.do spune:
MICKI SI DANOTINO spuneti-mi si mie voi unde ati facut inseminarea la Dacia sau la Giulesti? Maine ma duc la monitorizare si eu as vrea sa fac la Dacia, ce ziceti?Multumesc pt. raspuns!!
corinuk spune:
Iubita multumesc ca esti langa mine,asa este....sunt terminata numai am chef nici sa plec la serviciu,nici sa muncesc,de nimic
si in plus ma cam doare burtica semn ca ar venii uratii...asa ca incepem dim nou numaratoarea!
pup toate fetele
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
catty spune:
DONATINO, cand iei rezultatul la beta HCG? Sa dea DD sa fie bine. Ma bucur ca au disparut petele.
CORINUK, stai sa inteleg. A venit CM-ul sau ti-ai facut test care a iesit negativ? Daca ai facut test azi in z14 de la IA, cum CM-ul tau este neregulat, o sansa este pana nu vezi roshu in fata ochilor.
STEFI, si eu tot pe 9 febr am aflat ca sarcina mea s-a oprit in evolutie si beta HCG-ul avea valoare 0.
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Micky2007 spune:
dima bine ai venit la noi, acum a aparut mesajul tau si nu am putut sa iti raspund mai devreme.
Eu sunt la Cezara si mie imi place tare mult. Poti sa suni la nr. asta de telefon: 0766 53 65 53 si iti raspunde Ani asistenta si te poti programa, problema este ca este foarte ocupata, ca oricare medic bun si nu stiu cand o sa gasesti loc, dar insista. Dr. Cocei eu stiu ca face si singura IA. Multa bafta. Daca mai ai intrebari, te rog sa le pui.
cris.do eu am facut la Dacia si este super, nici nu se compara cu Giulestiul. Sa stii ca economie nu se face prea mult, cu tot cu spaga, ajungi cam tot pe acolo. Multa bafta. Faci IA?
Micky
cris.do spune:
Mickyvoi face daca voi fi bine dupa stimulare. Maine o sa aflu. Si eu si sotul avem probleme: eu nu ovulez natural si el este dupa tratament. Am inteles ca pretul este de 500 lei si 50 eco, asa este?(la Dacia)
Micky2007 spune:
cris.do asta este pretul si mai este pregnyl-ul care este 25 lei. Dar se merita este altceva, iti da mai multa atentie, este mai curat, etc. Multa bafta.
Micky