Atitudine volubila=disponibila pt aventuri!
Raspunsuri - Pagina 7
Rufus spune:
quote:
Originally posted by coltofeanu
adica vrei sa spui ca femeile prin modul lor de a se imbraca par disponibile !
Nu stiu de unde ai tras concluzia asta. Dar, in unele ocazii, da, e adevarat ce spui.
Oricum, chiar nu inteleg ce va aratati asa mirate: va sa zica, voi credeti ca o tinuta cu de toate la vedere trece neobservata in favoarea...buzelor? Hai, mai, ce naiba...nici o calugarita nu crede asa ceva, altfel la manastire ar umbla cu masca, dar in minijup.
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006
violeta69 spune:
pai cred ca nici voua nu v-ar face palcere sa vedeti numai calugarite!
sau da?!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
Bfly spune:
Chiar asa fetelor! Nu zambiti, nu schitati gesturi, privirea sa fie atintita tot timpul in jos, eventual imbracati-va in saci care sa acopere inclusiv gleznele si aveti grija ca parul sa fie in dezordine totala! Poate in felul asta veti avea sanse sa nu mai pareti disponibile barbatilor!
Apropo de asta, imi amintesc de personajul principal din "Tess D'Uberville" care era atat de frumoasa incat tot timpul ii faceau barbatii avansuri. Asa ca si-a ciuntit sprancenele si parul, s-a imbracat cat mai grosier cu putinta ca sa nu mai atraga privirile.
Poate ca ar trebui sa-i urmam exemplul, nu?
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
Bfly spune:
Stiu Rufus! Pentru ca mi s-a parut distractiva imaginea!
coltofeanu spune:
Bfly , sper ca ai spus-o in gluma , nu ?
Deoarece , cred ca , au si baietii dreptate din punctul lor de vedere...eu incerc doar sa fiu un pic neutra si sa vad lucrurile (atat cat pot )si prin prisma lor , sa invatam cate ceva unii de la altii ... Nu strica nimanui sa aiba simtul umorului si imi place ideea sa dezbatem subiectul sub impulsul acestuia , fapt pentru care iti ofer o
Bfly spune:
quote:
Originally posted by coltofeanu
Bfly , sper ca ai spus-o in gluma , nu ?
Deoarece , cred ca , au si baietii dreptate din punctul lor de vedere...eu incerc doar sa fiu un pic neutra si sa vad lucrurile (atat cat pot )si prin prisma lor , sa invatam cate ceva unii de la altii ... Nu strica nimanui sa aiba simtul umorului si imi place ideea sa dezbatem subiectul sub impulsul acestuia , fapt pentru care iti ofer o
Mersi pentru floare! Sigur ca n-am spus-o serios! Ma bucur ca ai sesizat tonul de gluma! Dar ma asteptam la reactii din partea domnilor forumisti si se pare ca Rufus a raspuns conform asteptarilor. Era normal.
Eu cand am postat subiectul speram la raspunsuri si din partea barbatilor, tocmai pentru a intelege fenomenul din perspectiva lor. Asa ca ma bucur de postarile lor si le apreciez cu respect parerile.
Elise spune:
quote:
La cum sunt imbracate fetele (unele, desigur...da' multe rau), in toate locurile si situatiile, si la ce "caroserie" etaleaza, s-o crezi tu ca mai ajungi cu ochii pana la buze.... E mult mai interesant ce se "tzuguie" pe sub urma de tricou, sau ce dimensiune are sfoara de la tanga. Daca exista...
Caroseria e relevanta daca evaluezi cit de dezirabil ar fi ca purtatoarea sa fie disponibila. Atit.
Nu spune si daca e disponibila sau nu.
Gesturile, privirile, etc - pot fi semnale.
Faptul ca ai doua perechi de blugi in shifonier, una cu talie joasa si una cu talie inalta, nu inseamna ca ai dubla personalitate.
Elise & BBLisa
violeta69 spune:
Elise
ce te faci daca ai trei sau mai multe perechi de blugi?!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
Elise spune:
violeta,
mi-i arunca barbatu' - ca deja trei perechi seamna a promiscuitate.
Elise & BBLisa