Informatii utile Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 28
madlen spune:
Este infiorator! Eu cred ca nu este un singur medic vinovat, iti dai seama ca de vineri de cand s-a internat si pana ieri s-au perindat o gramada de medici de garda. Am vazut si eu stirea dimineata la protv... este ingrozitor!
flisa spune:
Fetelor, ce s-a intamplat iarasi in cta? in ultima vreme suntem cap de lista la nenorociri din cate vad.
madlen, stai linistita am stat internata 3 saptamani si nu au venit in vizita decat 2 medici iar cei din garda nu se uita la pacientele "altui doctor" pt ca se presupune ca au cotizat la altcineva. e inuman ce se intampla.
andicu spune:
Buna fetelor.
N-am mai scris de cateva zile, dar v-am tot citit.
Nu prea am ce sa va spun, la noi e totul ok. Pe 22 mergem la eco morfo-fetala si mai scapam de-o grija.
Am vazut si eu inregistrarea de mai sus! Doamne, e revoltator ce se intampla in spitalul asta! cum e posibil sa fie ok pana in luna a9a si apoi sa se intample asa ceva? sunt sigura ca a fost ignorata pt ca n-a venit medicul ei si au intervenit prea tarziu! chestia cu dezlipirea de placenta mi se pare o scuza grosolana pt ca lumea n-are cum sa afle purul adevar!
Am vazut ca si cu baiatul care a murit, al4lea din accidentul din Mamaia, e la fel. Familia acuza medicii din Cta ca n-au reactionat la timp si cum trebuie inainte de a fi trimis la Bucuresti! nici nu mai stii cum e adevarat!
...iar pe mine ma sperie si mai tare toate intamplarile astea din spital!
tuturor si multa sanatate!
Andicu 23+Filip Cristian
Poze cu burtica
maria08 spune:
......fara cuvinte....va imaginati ce traieste biata femeie!!!!! Stiti ce-i grav? Nu se iau masuri!!!! Nu vedeti ca nu patesc nimic? Pana si Ciomu se mai lupta pentru libera practica!!!!!!???????? E incredibil!!! Si eu cred ca ar fi trebuit sa-i spuna numele!!!
Fetelor, mai vine cineva la d-na dr. Lutescu marti??
Pup!
ralu78 spune:
Nici nu stii ce sa spui la asemenea nenorociri! Am vazut si eu stirea aseara si am amutit, am mai auzit despre fapte la fel de grave care s-au intamplat la spitalul din Ct si m-am ingrozit! Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajungem pe mana unor astfel de "doctori"!
Fetelor imi raspunede-ti si mie la intrebarea pe care v-am adresat-o dimineata?!
CRIXIA spune:
Flisa, merg la cab.privat, maine(vineri) dupa-amiaza. Revin cu vesti.
Oribila intamplare! N-am cuvinte pentru asa ceva!
madaluta spune:
www.woow.ro/prezentare/Multumesc.html" target="_blank">...pentru prietenia noastra....,
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
mav spune:
Va pup pe toate!
Sunt socata... am urmarit cu lacrimi in ochi stirea.... nici nu am cuvinte.... Ii multumesc zilnic Domnului ca il avem pe Sebi si ca suntem sanatosi! Sincer, mi-a pierit curajul sa mai incerc sa fiu mama inca o data....
Madaluta foarte frumos! Si eu ma bucur ca existati si va multumesc ca mi-ati fost alaturi la greu!
Maria, suna-ma cand ai timp si... poate ne vedem!
Ralu, referitor la intrebarea ta de dimineata, stai linistita, ca nu vei pati nimic. Nu se pun ovule la ciclu pt ca oricum "te cureti" si odata cu menstruatia se elimina tot (inclusiv tratamentul local).
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
Tot la stirile ProTV, am remarcat si faptul ca www.protv.ro/stiri/divertisment/angelina-jolie-a-adoptat-astazi-un-copil-vietnamez.html" target="_blank">Angelina Jolie a adoptat astazi un copil vietnamez.
De multe ori, mi-a trecut prin minte ca as putea iubi si creste un copil pe care sa nu-l nasc eu. Chiar am discutat despre acest subiect si cu sotul meu, care n-a zis nici da, nici ba. Am conchis ca vom mai vorbi atunci cand va veni momentul, daca vom simti candva ca asta ne dorim amandoi si ca suntem pregatiti pentru adoptie.
Voi v-ati gandit vreodata la asta? Daca rugaciunile si tratamentele pe care le faceti nu va vor aduce copilul mult visat, la un moment dat, ati lua in calcul varianta de a adopta un copil?
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ralu78 spune:
Eu m-am gandit , si am vb si cu sotul meu, dc este sa nu putem avea un copil al nostru- asta ar fi ceva crunt pt. mine-o sa adoptam unul, sunt atatia care merita o sansa!