Informatii utile Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu78 spune:

Fetelor, imi puteti spune si mie un homeopat bun din Ct? Voi ce parere aveti, dau rezultate tratamnetele homeopate? Eu vreau sa imi tratez anexita si asa, se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna fetelor!
Cornelia, Ioana: Tinem pumnii pentru ” marea aventura”! Va fi bine, veti vedea!!
Mav: Ce mai faci? Cand stabilim o intalnire? Un pup pentru Sebi!
Madaluta: Ce frumos sunt fulguletii!! Si Darius e o minune!!
Eu nu am noutati....m-am programat si eu la dr. Lutescu pentru 20,03....vreau sa fac o monitorizare de control( oricum nu are ce sa se intample avand in vedere ca postim). De ceva vreme simt o tensiune aproape permanenta in zona ovarelor si m-a gandit sa verific si asa vedem si ce efecte are tratamentul. Mai vine cineva pe 20?
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Crixia, Serghei e naturist. E foarte bun, are preparate foarte bune, insa mi se pare cam scump la preturi. Oricum nu o sa renunt la el.

Homeopate bune in Constanta si recunoscute si la Bucuresti sunt dna. Soescu si dna Tatu, aceasta din urma are tel 0723266746.

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Am intrat sa va pe toate!!!
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

ralu78 un homeopat f.bun in C-ta este dr.Soescu Sorina-nu ii mai stiu nr. de tel pt. ca si-a mutat cabinetul pe str.Fulgerului(la 3 case de cabinetul dr.Lutescu).
Eu una m-am dus sceptica la dansa dar dupa 1luna cand am obtinut prima ovulatie natural mi-am schimbat radical parerea in bine vis-a-vie de remediile homeopate si naturiste.Si mai mult ca sigur anexita se poate trata atat homeopat cat si cu naturiste(de altfel dansa prescrie o combinatie de homeopate si naturiste).
Bafta multa!

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu78 spune:

Buna dimineata fetelor! Cred ca am facut o prostioara, de frica sa nu fac candida pt ca iau pastilute, mi-am pus clotrimazol ovule pe ciclu, si dupa 2 zile mi-am adus aminte ca nu se pun pe ciclu!!!! Se poate intampla ceva?
Merdan: Multumesc pt. ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

crixia, te duci la cabinet sau la municipal?
azi vreau sa o sun si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

http://www.protv.ro/stiri/social/o-tanara-a-pierdut-sarcina-in-luna-a-noua-si-acuza-medicii-de.html

Imi pare rau,e trist ce se intimpla in Constanta!

Teodora 9 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

...ingrozitor.......
oare despre ce medic este vorba?

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Am vazut si eu la stiri ce s-a intamplat, incredibil..cum poate fi atat neglijenta in spitalul nostru! Si acum reprezentantii spitalului nici nu recunosc, zic ca era o problema a cordonului ombilical, nici nu mai stiu ce sa minta sa scape cu fata curata..Sa sta cinci zile in spital cu dureri si sa nu se ocupe nimeni de ea, dar doctorul care a supravegheat-o pe durata sarcinii unde era, era prea ocupat ca sa vina sau poata biata fata n-a avut destui bani sa cotizeze?? Ca doar asa se poarta la noi...
Cum de se intampla atatea orori la spitalul nostru???!!!
Sper sa aflam numele celui responsabil de tragedia asta, sa stim sa-l ocolim!

Off, cand o sa devenim si noi o tara civilizata macar din punctul asta de vedere, al grijii doctorilor fata de pacientii lor (indiferent daca cotizeaza sau nu)...

Ioana

Vreau si eu un

Mergi la inceput