Informatii utile Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Fetelor mie imi este tare mila de copii ramasi orfani, parasiti, fara viitor! Ei, si de atata mila imi mai zboara mintea la gandul "adoptie". Nu mi-am permis sa discut asta in familie, cred ca jumatatea mea nu ar fi de acord, cum, de altfel, cu greu se lasa convins pentru bb2. N-as vrea sa cred ca atunci cand se va hotara el sa nu mai vrea Doamne-Doamne!
Despre adoptie, cred ca l-as iubi, chiar daca nu e nascut de mine, nu poarta sangele nostru, cum se zice. Acum, gandul e un prim-pas, un gest umanitar pentru un sufletel nevinovat. O singura retinere am: daca mai tarziu imi voi schimba opinia, comportamentul sau voi face diferente necontrolate!?

Angeliquedes, erai asa de trista azi sau cel putin obosita! Hai, fruntea sus ca rasare soarele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, v-am promis ca voi lua masuri in ce priveste spitalul din Constanta! Acum va rog sa ma sprijiniti. O buna prietena de-a mea, o doamna deosebita, reporter cu state vechi la Radio Constanta, pot sa o numesc prietena desi ca varsta imi poate fi mama, a initiat o campanie impotriva spitalului judetean Constanta. Pana in momentul de fata are inregistrari pe banda de la mai multa lume care a patit-o si strange material in continuare. Are 30 de pagini cu declaratii scrise si are de gand sa mearga pana in panzele albe. VA anunta procuratura si toate forurile abilitate, are intrari si relatii in foarte multe directii. FAc un apel pe aceasta cale la voi sau la prieteni de/ai vostri, sa luati prin mine legatura cu aceasta doamna si sub protectia anonimatului sa ii dati declaratii in legatura cu problemele cu care v/ati confruntat, ca sa putem face ceva. NU SE MAI POATE UNA CA ASTA! SA MURIM CU ZILE PE BANII NOSTRI. Va implor, haideti sa luam masuri. ea oricum are material ca sa faca asta, insa cu cat mai mult cu atat mai bine. Cine este dornic, sa imi dea un PM si eu ii voi da nr. de telefon al doamnei!

Crixia , nu eram trista, eram doar distrusa de oboseala. La fel suntem toata colegele, nu mai putem... Tu in schimb aratai ca o floricica...

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

angelique:FELICITARI pt initiativa si sa dea d-zeu sa reusiti sa schimbati ceva....! Imi pare rau k eu personal nu pot depune nicio plangere, dar pe de-o parte sunt fericita k d-zeu m-a ferit de situatii de genul asta ! Voi spune si eu cunostintelor care stiu k s-au lovit de asa ceva si daca sunt de acord voi lua legatura cu tine...
Trimite mesajul si la 'All about c-ta" poate se mai strang declaratii..

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

..cat despre adoptie, am incercat si eu candva sa ma gandesc si la varianta asta..dar nu puteam sa o accept oricat de mult imi plac copiii.Mi se rupe inima cand aud de copii abandonati , i-as lua pe toti, dar voiam si unul al meu...cam egoist suna, dar asa gandeam.Si mai zilele trecute vb cu sotul meu k vrem si o fetita si el imi spunea k la el in neam se fac numai baieti...si atunci i-am spus k voi adopta una dc nu voi putea eu s-o fac...si chiar as face-o. cred k ar fi fapta cea mai buna pe care o poate face un om in viata lui, cea mai mare multumire adusa lui d-zeu pantru tot ce ne da..

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Angelique: Doamne Ajuta sa se schimbe ceva!!! Se intampla prea multe nenorociri!! As vrea sa pot ajuta,dar nu am avut nevoie inca de serviciile personalului medical de la spital si sper sa nu am prea curand!! Prin urmare nu am ce reclamatii sa fac....pot spune ca sora mea a pierdut o sarcina si a asteptat aproape 2 ore la camera de garda pana sa o ia un medic sa-i faca o eco si asta in conditiile in care sangera si avea tensiune 8/6, a lesinat de cateva ori. Banuiesc ca asta e nesemnificativ in comparatie cu ceea ce traiesc altii. Nici nu cunosc persoane care sa fi trait evenumente neplacute...stau in Constanta doar de 2,5 ani.
Inca o data: Te felicit pentru initiativa!!
Mav: Cand voi avea mai mult timp liber sigur ne vedem!
Mamacita: Mai treci pe la noi....poate ne molipsim!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by maria08
Mamacita: Mai treci pe la noi....poate ne molipsim!
Pup!

Si daca ma reclamati?
Sa stiti ca,desi nu neg monstruozitatile care se petrec in spital si pe care personal le-as sanctiona,nu toti suntem la fel,aceleasi nereguli le intalnim peste tot,putini isi fac treaba asa cum trebuie,desi stiu sa-i critice pe altii si...ar trebui si multi pacienti reclamati:da,da,asa cum auziti,pentru indiferenta si aroganta totala fata de propria persoana si sfaturile primite in legatura cu ingrijirea sanatatii!!!Stiu nenumarate cazuri sfatuite de buna credinta sa se prezinte la medic,sa-si ia tratamentele etc.etc.,care apar atunci cand situatia este depasita/disperata si reclama ca nu s-a putut face nimic!Asa ca INTOTDEAUNA adevarul este la mijloc si nu este nici pur,nici simplu!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Mamacita: Pai cine sa te reclame....din ce stiu eu ....cine a trecut pe la tine are DOAR cuvinte de lauda! Spune si noua, creste burtik?
Va doresc o seara placuta si un veek end la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mamacita,ai fost la eco? Ati aflat ce este bebe? Dar la nume v-ati gandit?

Eu nu am deloc noutati. Cornelianeli mi-a trimis mail si mi-a lasat mostenire listuta asa ca voi deschide eu urmatorul capitol aici.

Pupici
Angelique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Mamacita,ai fost la eco? Ati aflat ce este bebe? Dar la nume v-ati gandit?

Eu nu am deloc noutati. Cornelianeli mi-a trimis mail si mi-a lasat mostenire listuta asa ca voi deschide eu urmatorul capitol aici.

Pupici
Angelique

Kris, nu-i nevoie sa "mostenesti" listuta! Daca dai QUOTE la mesajul respectiv, poti sa copiezi listuta bine-merci! (Ti-am scris, ca sa stii alta data.)

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput