Informatii utile Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Flisa, multumesc mult!

Nu am nici un fel de noutati. Sunt Ziua 24. Mi-am mai revenit cu problemele.

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Scuze pt ca am sa scriu in afara subiectului (in privinta bb2 nu am noutati), dar m-am gandit sa va dau si voua vesti despre noi.

Sebi este ok dupa operatie, mananca f bine, s-a grasunit (nu l-am pus pe cantar, dar se vede si se simte cand il iau in brate), merge la gradi.
Se observa ca a trecut in alta faza de dezvoltare (dupa ce a implinit 3 ani), gandeste, vorbeste, se joaca precum un baietel mai mare.
Mi-a confectionat o felicitare foarte draguta de 8 Martie, la gradi, si drept urmare, l-am invatat si eu sa lucreze acasa niste felicitari pt bunici (bucurie maxima!).
Azi il tin acasa, ca este ragusit, pt ca tipa la joaca.... Sper sa nu fie cazul de cine-stie-ce tratament!

Sotul meu m-a surprins, si tot pt a serba ziua de 8 Martie, a facut rost de bilete la un spectacol la Bucuresti, pt vineri 9 martie, la Sala Palatului: au venit RAFAGA, iar in deschidere a cantat MANDINGA. A fost f. frumos si... antrenant!

Pt ca eu visasem ca am avut accident de masina chiar cu o noapte inainte de a pleca la Bucuresti, am sfintit masina!, nu l-am mai luat pe Sebi cu noi (l-am lasat la mama) si noi am ramas peste noapte la Buc., la un var (initial am vrut sa ne intoarcem acasa tot in seara aceea). Ne-a intors cu bine, sambata, insa.... duminica, in drum spre Mangalia..... era sa fim facuti acordeon.... si iaca si visul meu!!!!!

S-au busit unii chiar in fata noastra, noroc ca nu aveam decat 80-90km/h (urma sa intram pe podul de la Agigea si oricum incetineam) si ca ne-au tinut franele (a iesit un fuuum din roti!!!! dar masina a inghetat imediat). Sotul meu a fost pe faza si l-a vazut pe nebunul care gonea din urma noastra, l-a lasat sa ne depaseasca si ala... trosc! a intrat in cel din fata lui....

Sperietura a fost f mare, pt ca ne-am oprit la cel mult juma de metru de cei din fata si masina din urma noastra, cam la 30 cm in spatele nostru....
Sebi dormea intins pe bancheta din spate.... a cazut intre scaune, s-a lovit la spate.... si bine-nteles ca acum a inteles de ce trebuie sa purtam mereu centura de siguranta (de obicei o purtam toti 3)!
Slava Domnului ca n-am patit nimic!!!!!!!!

Va pupam, sa aveti o saptamana buna!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu78 spune:

buna fetelor!
madaluta:multumesc pt. ajutor!
am fost vineri la dna. dr. lutescu, mi-a fost tare frica fetelor, dar dna doctor a fost ff draguta. a fost pt prima data cand am facut un control,(eu mai facusem doar eco). mi-a spus ca e f bine, ca este multumita de ce a vazut jos dar am o anexita . mi-a dat 3 luni tratament pe ciclu, in prima luna cu sumamed si aulin-5 zile iar urmatoarele 2 luni cu augmentin si ketonal+1 tableta de diflucan( doza unica). mi-a spus sa vin dupa tratament dc nu raman, in rest nu mi-a dat nici o alta analiza! oare pot ramane dc fac acest tratament !?dc era ceva nasol cred ca imi dadea si alte investigatii nu? eu nu prea am avut probleme deosebite, durerile la ciclu erau rare si nu putrenice, nu am avut avorturi sau alte probleme, sa fie anexita de vina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ralu, ma bucur ca esti ok (da, ti-ar fi spus d-na dr daca ar fi fost nevoie de alte investigatii). Sa te protejezi in aceste 3 luni (cat timp faci tratamentul), pt ca nu e bine sa ramai insarcinata si sa iei antibiotice (summamed, augmentin) in acelasi timp.

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

pai mi-a spus sa incerc sa raman, dupa ciclu nu mai iau antib, si dc in astea 3 luni de tratament nu raman imi mai face alte teste!
mav, citeam chiar acum ce ai scris despre patania ta! bine ca nu a fost nimic rau! si eu m-am saturat de nebunii astia care gonesc, -inconstienti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, am o veste buna sa va dau!!! Imi vine ciclul! Fara sa fi luat alte medicamente decat cele homeopate! Deci chiar nu imi vine sa cred!

Ironia sortii face ca eu, desi imi doresc bebe, sa fiu in al noualea cer de fericire cand imi vine CM, fiindca asa am si eu o speranta ca mai am sanse, de vreme ce mie nu imi venea altfel. Deci medicamentele homeopate au dat rezultat!

Mav, v-a pazit Doamne Doamne, putea sa se intample o nenorocire! mereu spun ca atunci cand pleci la drum trebuie sa ai mai mare grija la ce fac ceilalti!

Ralu, este foarte posibil sa nu ramai din cauza anexitei. Mai mult ca sigur de aceea te-a chemat sa mergi din nou la dansa dupa ce termini tratamentul. Daca nu ramai dupa ce trece anexita abia atunci veti trece probabil la investigatii mai amanuntite.

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Mav: bine ca nu ati patit nimic...of, doamne fereste de accidente de masina.Eu sunt speriata de moarte de ele, desi n-am avut niciunul

Ralu:Eu cred k ai voie sa incerci sa ramai insarcinata in perioada tratamentului caci asta e si motivul pt care ti l-e dat sa le iei in timpul CM. Eu stiu k niciodata tratamentul luat inainte de ovulatie nu afecteaza fatul.Cat despre ramasul insarcinata in urma acestui tratament , nimeni nu poate sti....Anexita este o cauza destul de serioasa pt care nu ramai si ar fi super sa reusesti sa o tratezi repede. depinde de cat timp o ai si cat de mult sunt afectate ovarele.Dai batai si vei vedea rezultatul!

angeliqe: Daca nu mai iei tratamentul homeopat, cu tutunaru cum ramane?

Ati vazut situl nostru cu fulguleti de nov-dec 2006? Daca nu, va invit sa il vedeti la semnatura mea. Pe noi ne gasiti pe randul al doilea fix la mijloc.De-abia astept sa aveti toate bebei si sa facem un site al constantencelor...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Of, sper sa fie de vina anexita! Cred ca trbuie sa ma relaxez, sa nu mai fiu asa stresata, dar nu prea imi reuseste, nu pot sa nu ma gandesc, asta pt. ca imi doresc un bb fff tare!Dna dr. spera sa raman in astea 3 luni-si eu la fel! Pupici, si multumesc pt incurajari, chiar aveam nevoie

Mergi la inceput

Doar anexita, am vrut sa spun. Oricum am ramas cam surprinsa ca nu mi-a recomandat eco sau alte analize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor!
N-am mai scris de mult, ca n-aveam noutati, dar citesc tot in fiecare zi!
Kris imi pare rau ca tratamentul homeopat ti-a facut asa rau. Totusi, ca sa nu pierzi timp pretios cu monitorizari, nu incerci o inseminare cu stimulare, ca spermograma sotului tau era destul de buna?Nu te supera ca-ti sugerez asta, dar eu acum regret ca n-am facut mai devreme mai inseminarile si FIV-ul, ca pe masura ce inaintam in varsta ne scad sansele.
Ralu e bine ca singura problema pe care ti-a gasit-o d-na dr. e o anexita si daca nu ti-a dat alt tratament e din cauza ca probabil asteapta sa-ti treaca si abia apoi daca nu ramai o sa-ti dea sa faci analize hormonale si monitorizarea ovulatiei.
Insa e un lucru pe care dr. ginecologi nu prea il recomanda din prima: o spermograma a sotului, ca sa se elimine o cauza. Noi din cauza ca n-am facut asta de la inceput, am pierdut timp pretios..
Dupa cate vedeti, ma simt in criza de timp azi, mi-a iesit si FSH in z2 cam mare, cred eu, 8,13mUI/mL, era in limitele de pe buletin dar dn cate am citit pe forum peste 8 e considerat deja mare

EDIT: Kriss, acum am vazut mesajul tau, deci pana la urma a avut efect tratamentul homeopat, ma bucur pentru tine!

Va pup!

Ioana

Vreau si eu un

Mergi la inceput