Informatii utile Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 24
ralu78 spune:
Cred ca trebuie sa mai am rabdare, noi incercam de 1 an, dar dna dr. mi-a spus ca degeaba incercam dc nu am prins ovulatia, si asta cam asa e, eu nu am monitorizat-o riguros, dar si anexita este de vina iar eu o am cam de multisor!!!!!
AngeliquedeS spune:
Madaluta, nu s-a schimbat nimic in ce il priveste pe dl. dr. Tutunaru fiindca am luat tratamentul in continuare, in ciuda tuturor reactiilor adverse.
Duminica seara, moarta de frica, stateam cu tratamentul in mana si ma gandeam daca sa il iau sau sa nu il iau si pana la urma l-am luat, am spus ca cu orice risc. Si vorbind cu doamna doctor la telefon si cu alte cunostinte cu state vechi in tratamentul cu homeopate m-au lamurit si mi-au spus ca acest tratament pur si simplu prima data cand il iei rascoleste tot ce e "defect" in tine. or pe mine m-a rascolit de tot, dar macar a avut efect. Si incepand de azi vad ca simptomele mi se mai inmoaie si in plus chestia ca a venit CM m-a adus in
Ioana, nu vreau sa fac inca inseminare, vreau sa mai incerc natural, fiindca as vrea sa fie numai sotul de fata cand raman insarcinata Daca nu, fac laparo si daca nici asa, trec la artileria grea!
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
maria08 spune:
Angelique: Ma bucur pentru tine, incet, incet poate vor intra lucrurile in normal.Cand mai mergi la T?
Mav: Bine ca v-a pazit Dumnezeu!! Si eu sunt ingrozita de numarul mare de accidente de masina!!!!
Va pup! O seara placuta!
Noi nu avem nouatati....mergem inainte cu tratamentul si cu postul....
ralu78 spune:
Stiti dc. in cazul anexitei este obligatoriu tratamentul si pt. partener? Mie nu mi-a spus nimic in acest sens.
mav spune:
quote:
Originally posted by ralu78
Stiti dc. in cazul anexitei este obligatoriu tratamentul si pt. partener? Mie nu mi-a spus nimic in acest sens.
nu este cazul, stai linistita!
madaluta spune:
ralu: nu este nevoie k partenerul sa faca nicio analiza legata de anexita ta .anexita se datoreaza unei raceli puternice , deci sotul nu are nicio vina .tot ce poate face el deocamdata este o analiza a spermei( spermograma). Din ce in ce mai multi barbati au probleme cu calitatea spermei. Acesta poate fi un motiv chiar mai grav decat problemele feminine , caci nu intotdeauna exista tratamente eficiente pentru rezolvarea problemelor lor.Asa k ar fi bine sa o faca si el cat mai repede k sa eliminati cauza aceasta.
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by maria08
Angelique: Ma bucur pentru tine, incet, incet poate vor intra lucrurile in normal.Cand mai mergi la T?
Va pup! O seara placuta!
Dr. T mi-a spus sa merg la el peste trei luni, sa vedem cum evoluez cu tratamentul homeopat.
Pupici
Angelique
madaluta spune:
am intrat a zi la Tutunarese...si mi-a placut listuta lor de inceput , unde in dreptul fiecareia scrie diagnosticul si cam ce procedee a facut. Oare nu ar fi bine sa facem si noi asa? Pt cele nou venite ar fi mai usor sa vada sau sa gaseasca pe cineva cu pb asemanatoare....
E doar o parere...
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
AngeliquedeS spune:
Mi se pare o idee buna, Madaluta, depinde ce cred si celelalte fete.
Cred ca m-am laudat ieri degeaba ca vine CM, azi nimic . Ieri am avut toata dupa amiaza niste pete bej-roz exact ca atunci cand se anunta rushii si azi nimic nimic.
Pupici
Angelique
madaluta spune:
Angelique: un test ai facut????
poze Darius
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,