Informatii utile Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu78 spune:

BUNA ZIUA TUTUROR SI LA MULTI ANI DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR!
SUNT NOUA IN FORUM, AZI M-AM INREGISTRAT SI SPER SA GASESC IN VOI CONFIDENTE DE INCREDERE.EU SI SOTUL MEU INCERCAM DE CEVA VREME SA DEVENIM PARINTI SI PANA ACUM NICI UN REZULTAT. NU CRED CA AU FOST INCERCARI TEMEINICE DAR M-AM HOTARAT SA MERG LA MEDIC, MAINE AM PROGRAMNARE SI IMI ESTE TARE FRICA! INTOTDEAUNA MI-A FOST TEAMA DE MEDICI, CE SA MAI SPUN CE GENICOLOGI?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu78 spune:

VAI, MI-AU GRESIT SIMBOLUL SEXULUI LA INREGISTRARE!!!!!!!!!!!!!!!!!
EU L-AM SELECTAT CORECT, CUM SA IL MODIFIC, MA AJUTA CINEVA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI doamnelor,sa fiti coplesite cu romantism,sensibilitate,iubire si flori!

PS:Dr.Voinea, prof.de Interne,este socrul dr.Voinea endocrino- si tatal dr.Voinea urologul.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

la multi ani, femeilor!!!La anul vreau sa intru aici si sa spun tuturor: la multi ani, mamicilor!!!.....

ralu; bine ai venit aici si speram sa stai cat mai putin
cu statutul de aspiranta si sa treci cat mai repede la cel de .
In primul rand vreau sa iti spun k scrisul de tipar, aici pe forum inseamna"tipete", adica inseamna k vrei sa te certi cu cineva sau sa atentionezi pe un totn mai ridicat.
K sa modifici ceva din profilul tau intra in stanga paginii la "profil personal" introdu ID-ul si parola ta si vi putea face modificarea dorita.
La ce medic mergi? Spune-ne mai multe desptre tine si incercarile voastre...eventual diagnostic..

Mi-am amintit k si eu am avut o colega care a patit ceva identic si tot la spitalul din mangalia. A mers sa faca intrerupere de sarcina mai de mult, inainte de a se casatori si i-au facut. nimic suspect sau probleme...S-a casatorit si ca tot omul au inceput sa munceasca pt un bb.vazand ca nu se intampla nimic au mers la dr Luteascu..si cu stupoare a anuntat-o ca nu mai are nicio trompa...Nu a crezut, s-a suparat pe lutesca pt un asemenea diagnostic si a mers la bucuresti. Acolo i-au spus acelasi lucru......
Am intrebat-o de ce nu da in judecata medicul acela si mi-a spus k a mers sa il intrebe apoi de ce i-a facut asta si cand s-a uitat pe fisa ei i-a spus k a a vut sarcina extrauterina si k celalta avea si ea ceva....Bineinteles k daca in hartii era un anume diagnostic ce il indreptatea sa faca interventia ea nu il mai putea da in judecata...Dar macar ar fi trebuit sa ii spuna dupa operatie, nu sa o lase atatia ani sa spere k va putea avea copii.Nu stiu insa de ce medic este vorba, dar stiu sigur k in mangalia a fost.

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Putina activitate aici.....
Eu plec acasa........ voiam sa va urez un veek end placut!
Numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Ralina multumesc mult de intrebare,nu mi-a placut de medicul la care am fost,nu a fost deloc comunicativ,luni am programare la un altul.Singurul lucru pe care mi l-a recoamndat a fost odihna la pat si dieta fara sare,cica in primul trimestru nu am voie sa iau nici un medicament pentru tensiune.Sunt curioasa aceasta ce-mi va spune.
Ralu78 bine ai venit!la ce medic te duci maine?

Mihaela 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara, fetelor.

Eu urmeaza sa va spun ceva cu care v-ati obisnuit in ce ma #259;priveste. Sunt bolnava rau si imi e teama sa nu ajung la noapte iar in spital. Nu mai iau medicamente homeopate ca mi-au facut foarte rau, cred ca nici doctorita nu se astepta sa ma pricopseasca cu asa ceva. Ma sufoc si tusesc de am impresia ca o sa imi scuip plamanii afara, doamne ce m-am saturat de mine....

Jojo_miha, imi pare foarte rau ca nu ai fost multumita de dl. dr Vidican, asa este el, e mai rece dar sa nu te indoiesti de competenta lui. Insa daca gasesti un medic la fel de bun cu care sa te simti in largul tau mai bine mergi acolo.

Fetelor, eu mi-am pierdut telefon si am pierdut toate numerele de telefon. Stiu ca la un moment dat mymy - cornelia a postat nr. de telefon al drului Serghei si nu mai reusesc sa il gasesc. daca stie una dintre voi unde, spuneti-mi si mie va rog!

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Buna seara, fetelor.

Eu urmeaza sa va spun ceva cu care v-ati obisnuit in ce ma #259;priveste. Sunt bolnava rau si imi e teama sa nu ajung la noapte iar in spital. Nu mai iau medicamente homeopate ca mi-au facut foarte rau, cred ca nici doctorita nu se astepta sa ma pricopseasca cu asa ceva. Ma sufoc si tusesc de am impresia ca o sa imi scuip plamanii afara, doamne ce m-am saturat de mine....

Ange,si nu ti-a recomandat nimic dr.?Un Miofilin,un romergan sau claritine,altceva?Tu,ca astmatica,ai spray Ventolin sau analogi?Nu mi se pare in regula sa stai sa astepti sa se declanseze criza,mai ales ca exista suspiciunea sa se intample asta din cauza medicatiei

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mamacita eu umblu cu ventolinul in poseta, nu risc sa plec nici pana la paine fara el. Fac tratament de intretinere cu Theo SR pentru ca asta nu are efecte adverse nici chiar in timp de sarcina, la o adica. Insa din pacate, uneori cad se declanseaya criya, nu ma mai ajuta nimic. Doctorul meu mi/a spus ca in situatii din astea sa merg direct la urgenta sa spun ca mi se declanseaza criza de astm si atunci singura solutie e masca de oxigen si perfuzia cu cortizon si miofilin. Miofilinul nu e indicat pt tratament de lunga durata in cazul meu. Doctorita homeopata m-a prevenit ca as putea avea probleme de la medicamentul homeopat pe care mi l-a dat si acum regret ca l-am luat. De azi am renuntat la homeopate si am trecut la tratemntul clasic ca sa nu intru in criza si se pare ca am avut succes, acum s-a mai potolit si sunt sigura ca merg spre bine, deja imi cunosc toate simptomele. Tusea ma ucide insa si abia astept sa scap de ea.

Oricum e foarte bine ca iti dau toate amanuntele astea ca sa fii in tema pentru cand va trebui sa imi faci anestezia la bebe! Mai astept putin sa fiu sigura ca sunt ok si pe urma merg si eu la culcare.

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

AngeliquedeS, daca pot sa te ajut cu nr dr Serghei 0723583225. Eu inca nu m-am programat la el.
Pupici acum ca plange bebe si trebuie sa ma intorc la el! Sper din tot sufletul ca f curand sa fiti toate in postura de mamica!!!!

Mergi la inceput