Informatii utile Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

quote:
Originally posted by flisa

Crixia, eu am fost la dr Voinea in octombrie la sfarsit (cand eram internata la judetean asteptandu-l pe bebe si ma umflasem groaznic). Ea are cabinet la municipal si mi-a dat cartea ei de vizita in care apare asa:
SC Medical Atlas SRL in Bd Mamaia nr 85, bl. LS6, ap 12. Vreau sa localizez adresa si sa ma duc la cabinetul ei, dar vroiam sa stiu daca o cunoaste cineva, daca a fost la ea. Mie mi-a facut o impresie f buna.

Inainte de a merge la dr Voinea vroiam sa "dau o raita" si pe dr Serghei sa vad daca ma "rezolva" fara o tona de medicamente, intelegi?
Parca mav stia ceva de dr Serghei? Cam ce boli vindeca?

Imi pare rau ca a esuat intalnirea voastra de duminica.

Ah, am uitat mamaciat felicitari !!!

Imi esti de mare ajutor! Daca stii de cat timp o caut pe dr. Voinea!!!
Mii de pupici!

Medical Atlas e in apropierea cab.Dr Peteanu, ca sa dau un reper, la parterul blocurilor din zona! Parca e o agentie de turism langa si optica medicala.
Uite, am gasit si un telefon al (mini)clinicii: 553022; 558899

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

La laboratorul Ciovica am fost si eu in urma cu cateva luni, erau la inceputuri, prost organizati!
Eu n-am avut rabdare, era Alexia bolnava si ne-a cerut dr. pediatru urgent un exudat. A fost un timp de asteptare, apoi putin chin pentru copil, a recoltat in acelasi loc in care am asteptat, adica in hol,la intrare.

Nu vreau sa va influentez negativ, poate intre timp lucrurile s-or fi pus la punct, sau poate "analizele" se analizeaza bine.

angeliquedeS, un mare pupik pt tine! SA auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara, fetelor.

Ralina, si eu am auzit de povestea aceea cu dr. niculescu si cu fata care a ramas fara ovare, o fi una si aceeasi, o fi alta, nu stiu, insa m-am ingrozit. Eu de ce credeti ca nu vreau sa ma operez in Constanta? Ca sa nu am surprize de felul acesta.

Eu de duminica am incepu sa ma simt foarte rau de la pastilele homeopate, m-a avertizat ca s-ar putea sa fac criza de astm si sa o sun daca se intampla asta. M-am simtit tot mai rau insa in criza nu am intrat, desi in mod normal daca mi se face rau intr-o zi pana a doua zi dimineata eram deja in criza. Asadar eram la limita, nici nu imi trecea dar nici nu ma lasa, aproape ca imi doream azi cel putin sa ma ia criza ca sa stiu ca dupa aceea scap. Am sunat-o pe homeopata de la Bucuresti, mi-a spus ce sa iau, m-a mai sunat odata sa mai imi dea numele unui medicament pe care sa il cumpar si culmea, adineaori, desi e destul de tarziu, m-a sunat iar sa ma intrebe cum ma simt, daca a mai cedat problema. Am ramas placut surprinsa de grija ei, asa ceva mai rar. Acum pot spune ca incep sa imi revin, a fost groaznic si panica a fost si mai mare.

Crixia mi-e dor de tine!

VA urez La multi ani pentru ziua de maine. Eu merg maine la petrecerea organizata la hotel Iaki, sper sa fie frumos.

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

daca vorbiti de dr de medicina interna Voinea, de la Medical Atlas, e un el , nu o ea! il cunosc bine, de mult timp (tata, de fapt), si am tot fost la el; e pe la 60 de ani si era un medic bun, dar nu stiu, am auzit si de pareri contra in ultimii ani.

La laboratorul dr Ciovica mie mi s-a recoltat dintr-o camera separata, la etaj, f curat si cu toate ustensilele. Poate intre timp s-au mai organizat.

Andicu 22+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

crixia, mersi mult. vreau sa ajung la ea. daca ajungi inainte, da de stire.

andicu, este vb de dr Voinea Claudia, medic endocrinolog poate medicul de medicina interna este socrul ei. Cine stie? La cati medici Voinea sunt... am 2 langa mine tata si fiu, sunt medici stomatologi.

Pupici si bafta la bebei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

LA MULTI ANI!!!
DISTRACTIE PLACUTA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

LA MULTI ANI, DRAGELE MELE!!!!!!! SA FITI SANATOASE SI SA VI SE IMPLINEASCA TOATE SPERANTELE! PETRECERE FRUMOASA DE 8 MARTIE!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

LA MULTI ANI!!!! O PRIMAVARA FRUMOASA!!!
Fetelor eu intru mai rar...am mult de munca si nici nu am noutati!!!
Mav: Vezi ca ti-am trimis PM!
Petrecere frumoasa!!!!

Mergi la inceput

Mai fetelor m-ati lasat ”masca” cu intamplarea pe care ati relatat-o......nu pot sa cred!!!!! Si nu l-a dat in judecata?????? Nu i-a facut nimic????? Dr. Niculescu e din Constanta sau din Bucuresti? Cum a putut sa ia o asemenea decizie in locul ei......el nu a realizat ca nu va mai putea avea copii decat cu ovule donate??
............................................................... punctele sunt pentru niste cuvinte care nu se pot scrie aici.....
Cred ca v-am mai povestit.....si eu am in dotare o operatie clasica cu un medic ”profesionist” si asta pentru ca eram prea putin informata .....a fost mai mult sa vada daca sunt in regula ( cred ca nu auzise de laparoscopie, era din categoria celor care vor sa faca cat mai multe interventii....doar asa creste bugetul!!!!) Stiti ce mi-a spus dupa ce m-am trezit???? ” Trompa stanga nu arata prea bine, am vrut sa ti-o scot....dar echipa de la operatie m-a convins sa n-o fac.....ca esti prea tanara!”
Stiti ce-i culmea?? Stiu mai multe persoane care au mare incredere in acest medic!!!!
Multumesc Bunului Dumnezeu ca m-a pazit!!!!!
Angelique: Petrecere frumoasa!
Va pup!

Mergi la inceput

Ralina: E din judetul Iasi.....sigur nu ajungeti la el!!!

Mergi la inceput