Informatii utile Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 20
jojo_miha spune:
Fetelor acum vreo 3 saptmani mi l-ati recomandat pe d-ul doctor Vidican,cardiolog,azi am programare,dar habar nu am cat costa o consultatie, ma puteti ajuta?.Multumim!
Mihaela 8+
jojo_miha spune:
Ralina am citit si eu dar nu prea imi vine sa cred,toate stim cum se vede un copil la echo,oare parintii respectivi nu erau curiosi sa vada si ei o manata,un piciorus,ma rog ceva din bebelusul lor,iar bebele misca,trebuia sa-l simta,cum adica sa-mi dea pastile vrac,si eu sa nu intreb ce sunt si pt ce.EU NU CRED!
Mihaela 8+
flisa spune:
jojo_miha, crede-ma sunt femei care nu merg la nici un control intreaga sarcina. Am stat in spital 3 sapt inainte sa nasc si ce am vazut acolo te lua groaza. Femeile de la tara parca sunt mai de inteles ca nu au facut nici un echo intreaga sarcina dar am cunoscut si fete din Constanta, din oras, care nasteau si nu stiau nimic de copil ( ce este, cat cantareste...)si nu pareau saraci dar spuneau ca pana acum nu era moda echografiilor... Depinde f mult de nivelul de cultura. Cum poti sa te increzi orbeste in ceea ce spune un singur doctor? Mai ales cand iti doresti atata un copil.
AngeliquedeS spune:
Mihaela, nici eu nu cred ca mi s-ar putea intampla MIE una ca asta, pt ca judec raportand la cunostintele pe care le am eu si pe care le aveti voi de asemenea. Insa din pacate exista oameni cu o asemenea lipsa de cultura incat pur si simplu nu stiu nimic si nu pun intrebari, iau drept litera de lege ce le spune doctorul. Am auzit si eu de cazul respectiv si nu pot sa nu ma gandesc daca nu cumva medicul in cauza o fi incercat un experiment ceva cu femeia respectiva. Din pacate din proprie experienta va spun ca exista oameni atat de ignoranti si de simpli, ca sa nu spun mai mult, ca ramai socat. Asa ca intr-adevar pot sa cred ca exista asa ceva.
Cat despre consultatia la dl. dr. Vidican, era 40 RON dar ia totusi mai multi bani sa nu se fi scumpit.
EDIT: Acum mi-am adus aminte de ce mi-a povestit sora mea nu mai departe de saptamana trecuta. Sora mea e contabila la un hotel din buricul targului si una din cameriste se plangea ca o doare ba una, ba alta, s-a dus la medicul de familie si asta i-a spus ca e suspecta de ciroza lichida!!??? S-a dus la spitalul judetean cu trimitere pentru controale amanuntite si acolo au depistat ca era gravida !!!!! in 37 de saptamani, au bagat-o direct in concediu prenatal. Ieri m-a sunat sora mea si mi-a spus ca a nascut!!!! In conditiile in care e femeie de oras, are 40 de ani si mai are 3 (trei !!!!) copii acasa. Si nu se pune problema ca si-ar fi ascuns sarcina, fiindca politica hotelului chiar nu e restrictiva si nu ar fi avut nici un fel de probleme! DAR NU STIA si a aflat cu o saptamana inainte de a naste ! De asta ce mai spuneti?? Daca nu mi-ar fi povestit sora mea cazul nu as fi crezut asa ceva in ruptul capului! Asa ca gradina lui Dumnezeu e mare, dar sa vedeti acvariul!!! Stateam sa ma gandesc cum Dumnezeu nu si-a dat seama ca e gravida? Sa fi fost o fetiscana de 15 ani mai spuneam, dar o femeie de la oras cu trei copii acasa, la 40 de ani, fara sa fie tocmai inculta, lucrand intr-un hotel de 4 stele.... mai ales ca patroana nu angajeaza nici toate tutele pamantului! sa nu iti dai tu seama, ca te umfli, ca nu ai CM, ca misca copilul... care culmea mai e si sanatos! De asta ce mai spuneti??
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
jojo_miha spune:
Da nu stiu ce sa zic,eu stiu ca desi traim in secolul in care suntem sunt multe persoane ignorante,ca sa nu zic altfel,dar totusi nu-ti trebuie multa educatie sa stii ce ai de facut cand esti insarcinata.
Angelique multumesc,azi iau salariu asa ca bani sunte pe card,eram curioasa.
Mihaela 8+
andicu spune:
Buna fetelor.
Ma gandeam ca poate va foloseste : un alt laborator de analize www.ciovica.com/index.html" target="_blank">aici pe Str. Mihai Viteazu; poate ati auzit de el; rezultatele ti le da in cateva zile si e mult mai lejer. E a2a oara cand merg acolo si n-a fost nevoie de programare pt analizele compensate. Stiu ca gravidele au prioritate, dar prima data mi-a zis ca ei nu fac programari si intotdeauna au plafon disponibil pt luna in curs. Va zic asta pt ca am sunat la 3 laboratoare in 2 zile (inclusiv Synevo care a ajuns cu programarile in iulie ) si toate aveau deja plafonul epuizat pe luna martie (si suntem abia in 06 martie!!!).
Cat despre cazul din ziar, am vazut si eu la tv acum cateva luni cand s-a intamplat si nu mi-a venit sa cred. Acel dr e vecin cu ai mei, dar stiu fete care au nascut cu el si erau multumite...e tare ciudat! adevarul e undeva la mijloc, dar e greu de crezut ca n-au fost in stare sa faca investigatii la starea femeii sa-si dea seama exact care e problema! daca medicii au zis ca n-a fost insarcinata, ar trebui sa aiba o problema, nu? un fibrom sau mai stiu eu ce! cum putea sa stea cateva luni cu sarcina oprita in evolutie fara sa faca septicemie, fara sa pateasca ceva! pai daca nu te curata la timp faci infectie si se poate muri din asta!
Am citit despre multe cazuri in care femeia nu stia ca e gravida! cum e posibil? pai nu misca bebe? nu vezi ca nu mai ai CM? ca iti creste burta?...cata ignoranta poate fi in mintea cuiva care nu merge la medic macar atunci cand vede ca ceva e clar in neregula?!
Andicu 21+
Poze cu burtica
ioana_p76 spune:
N-am mai intrat de mult, ca n-am avut noutati dar acum am intrat special sa o felicit pe Mamacita! FELICITARI! SARCINA USOARA! Cred ca Alex e foarte fericit ca va avea un fratior sau o surioara!
Andicu foarte utile informatiile pe care ni le-ai dat! Pacat ca n-am stiut de acest laborator mai devreme, ca mi se par si preturile cele mai bune. Dar e bine de stiut si pe viitor!
burtika!
Kriss ma bucur ca acum esti increzatoare in reusita! Sa fie cu succes tratamentul pe care-l vei face!
Noi ne-am gandit sa nu facem inca injectiile cu aloe (oricum n-avea cine sa le faca) pt. ca suntem in pregatiri pt. FIV si ne e frica sa nu fie efecte secundare care sa afecteze spermograma. Stiu ca nu ar trebui sa fie nici un efect secundar, dar nu prea vrem sa riscam.
Kris nu te supara ca tu te-ai agitat sa ne faci rost de ele si noi nu le folosim. Daca nu ne iese FIV-ul atunci o sa le facem, ca o sa avem timp pana la urmatorul FIV.
Ioana
Vreau si eu un
AngeliquedeS spune:
Cum sa ma supar, Ioana! Sa dea Dumnezeu sa va reuseasca FIV-ul si sa nu mai aveti nevoie de ele, asta e important!
Si mie mi se pare interesant cabinetul de care spune Andicu, sper numai sa fie si ok din punct de vedere al rezultatelor, adica sa fie corete!
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
andicu spune:
Despre corecte, nu stiu ce sa spun. O sa o intreb pe dr mea cand ma duc cu rezultatele. Dar e totul nou si curat si ma gandesc ca ei oricum le trimit undeva pt prelucrare, ca altfel le-ar face in 2 zile astea uzuale, dar dureaza mai mult rezultatele, cam 4-5 zile.
Andicu 21+
Poze cu burtica
ralina spune:
Buna fetelor,multa liniste azi...dar cred ca va pregatiti pentru petrecerea de miine,.Eu am inceput sa ma cinstesc cu mult ceai si lamiie poate reusesc sa scap de raceala pe care am prinso.
Referitor la discutia despre articol nu stiu ce sa cred poate fi vorba de ignoranta sau de prea mare incredere in medicul ginecolog.Cind alegi un medic cauti sa obtii niste pareri despre el de la alte paciente iar daca acestea sint bune probabil iti si pui toata nadejdea in medicul respectiv.
Astazi povesteam unei fete despre articolul cu pricina si am aflat de un alt caz socant.Prietena fetei cu care vorbeam a fost operata de doctorul Niculescu,in discutia de dinaintea operatiei i-a explicat ca are niste chisturi pe ambele ovare si ca ar fi bine sa scoata acele chisturi.La ceva timp de la operatie,pentru ca nu ii mai venea CM si pentru ca mai avea si alte simtome si-a facut un control la dr.Lutescu aici socul a fost maxim a aflat ca i-au fost scoase amindoua ovarele.
Inca nu imi revin dupa povestea sarmanei fete.Imi cer scuze daca v-am ingrozit cu povestea asta...eu sint darimata.
Cred ca solutia cea mai buna e sa mergi la cel putin 2 medici sa afli un diagnostic.