Informatii utile Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Cris_2081: Imi pare tare rau!!!!!! Mie nu mi-a raspuns nimeni sambata la apel....am inteles ca nu mai vine nimeni.......eu am net doar la birou si nu am reusit sa vad postarile de duminica!!!!! Inca o data, imi pare rau!!!!!!
Mav: Acum am citit PM-ul tau......daca aveam nr. tau duminica te sunam.....
Noi a trebuit sa plecam duminica la manastire sa ne impartasim ( a fost o chestie spontana......sotul meu s-a hotarat sambata sa plece din tara pentriu cateva zile) si m-am intors in oras tarziu....
PS:Imi pare rau ca nu ne-am intalnit.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor!

Si mie imi pare rau ca v-am lasat in pom! stiu ca n-am mai dat nici-un semn in week-end, dar pana sambata n-am avut internet acasa si apoi s-a ivit un eveniment la care trebuia sa participam la tara si am venit abia aseara. N-am avut de unde sa va anunt ca nu pot veni! acum va scriu de la servici, am o pauza mai lunga...

Citesc din urma si ce vad?! MAMACITA, FELICITARI!!! oauuu, ce surpriza frumoasa! deci Angelique o nimerise atunci !
Sarcina usoara si sa-ti dea DD un bebe sanatos si la fel de frumos si cuminte (?) ca Alexandru !

Angelique, ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la Bucuresti! daca si Tutu ti-a zis ce ti-a zis, inseamna ca ai toate sansele sa se intample minunea cand nu te astepti! sa dea DD sa aiba efect trat. homeopat pe care o sa-l faci!

Eu fac sapaturi sa vad pe unde ma primesc sa-mi refac analizele de trim. II pe care mi le-a dat dr de familie; maine merg la eco !

tuturor!

Andicu 21+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!

Angelique, bine ai revenit! Ma bucur ca ti-a mers bine la Bucuresti! Poate ca nu vei mai avea de asteptat asa mult pana la a-ti vedea visul implinit! Sunt curioasa ce tratament homeopat urmezi?

Andicu, tare frumoasa esti cu burtik! Asteptam poze de la echo (desi bebe e destul de marisor acum si nu cred c-o sa-l mai "prinda" cu totul in poza)!

Maria.... ce sa zic, imi pare rau pt intarziere! Ai putea sa-mi raspunzi la PM?

Criss, eu am anuntat ca nu mai pot veni, e drept ca desttul de tarziu, dar ce era sa fac?! Sa stii ca si eu am fiert in sucul propriu, acasa... Dar a trecut... O sa ne vedem data viitoare!

Jojo-Miha, ce semnatura frumoasa ai acum!!!!! Multa-multa sanatate iti doresc!!! Si peste vreo 20 de luni, sa ne arati poze de la prima aniversare a bebelicului tau sanatos!!!!

Mamacita, acum ai "liber" sa ne povestesti despre minunea din burtica!... Sincer, ma indoiesc ca nu vor fi ceva discutii de culise pe la spital.... e oarecum inevitabil cred (din pacate)....

Isidora, ce mai faci, te-ai dat la fund?!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

quote:
Originally posted by flisa

crixia, apropo de problema noastra, stii ceva de dr Voinea de la Spitalul municipal? In sarcina am fost la ea si mi s-a parut super ok. Este o "ucenica" a lui Circo.
si apropo de dr Serghei. Detine cineva mai multe informatii referitoare la reusitele lui, in ce boli?

In urma cu 6-7 ani am fost la doctorita Claudia Voineade care am fost multumita pentru atentia acordata si diagnosticarea corecta. La vremea aceea avea cabinet in Pol cu plata, iar acum nu mai stiu nimic de dansa.
Stii tu ca e in Spitalul Judetean? Dar de un cabinet privat sau o policlinica cu care colaboreaza sti cineva? Ian in spital unde, pe sectie sau si in pol.1?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

criss 2081: imi pare rau k ai asteptat singura..Era sa fim doua, dar cand am vazut k nimeni nu a raspuns pe net apelului meu pana la 15.45 am hotarat sa nu mai vin.m-am gandit k vezi si tu k nu mai vin fetele si nu vei mai pleca de-acasa...Sincer imi pare rau

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

Crixia, eu am fost la dr Voinea in octombrie la sfarsit (cand eram internata la judetean asteptandu-l pe bebe si ma umflasem groaznic). Ea are cabinet la municipal si mi-a dat cartea ei de vizita in care apare asa:
SC Medical Atlas SRL in Bd Mamaia nr 85, bl. LS6, ap 12. Vreau sa localizez adresa si sa ma duc la cabinetul ei, dar vroiam sa stiu daca o cunoaste cineva, daca a fost la ea. Mie mi-a facut o impresie f buna.

Inainte de a merge la dr Voinea vroiam sa "dau o raita" si pe dr Serghei sa vad daca ma "rezolva" fara o tona de medicamente, intelegi?
Parca mav stia ceva de dr Serghei? Cam ce boli vindeca?

Imi pare rau ca a esuat intalnirea voastra de duminica.

Ah, am uitat mamaciat felicitari !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Flisa, eu ma tratez la dr. Serghei. EWu fac tratament pt infertilitate, am facut injectii cu aloe vera la sotul meu au dat rezultate la spermograma, la mine inca nu, e mai complicata problema, am obtinut o ovulatie izolata si cam atat. Dar nu ma las pentru ca avem o fata aici pe forum mymy, care acum e insarcinata. Stiu ca el trateaza orice fel de boala pe ideea de tratamente autoreglatoare ale organismului, eu as spune sa incerci totusi.

Fetelor, multumesc pentru incurajari. Oricum am o stare de spirit foarte buna, astept sa vad ce va fi, insa acum fara disperare, viata e frumoasa si ne ofera atatea bucurii.

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

FETELOR, imi pare rau ca n-am ajuns la intalnire.Din pacate am fost in vizita si n-am putut trece de ea.Poate repetam chestia.
CRIS imi pare bine ca ai un spirit bun dupa Tutu.La mine n-a fost sa fie chiar asa...adica nu stiu la ce ma asteptam...o minune poate. Asta e...trebuie iar operatia.
Va pup pe toate si Sorry pt intalnire !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Ce parere aveti?Eu sint socata .....
http://www.jurnalul.ro/articol.php?id=5385

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ralina: intr-adevar socant..farra cuvinte dc e adevarat si nu e o facatura a mass-mediei..

teano: ce fac? cum te simti? ai nascut sau mai ai? nu ne-ai mais spus nimic.....asteptam vesti bune.....

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

Mergi la inceput