Mamici din Arad...??? (61)
Raspunsuri - Pagina 20
Melania 14 spune:
Salutari
cica azi nu aveam ore daaaaaaaaaar m-a sunat contabila ca nu e in regula ceva cu concediul medical si ca tre' sa vin sa-l iau si sa-l fac in regula
, asa ca .... am ajuns si la scoala .
Cristina suplinitoarea mea era la 2 scoli si au facut orarul pt ea si a ramas tot asa si in sem II.Asta-i unicul motiv , de 9 ani de cand lucrez nu mi s-a mai intamplat asa ceva.Astept sa-mi spui daca ma puteti duce si pe mine 
Gabi are voie Ovi faina de soia si ulei tot de soia sau masline (dar nu oricare).A sarit 2 gauri la cureaua pantalonilor
, deci e pe drumul cel bun.
Miha faine pozele si copilasii , care par ca s-au distrat de minune, dar cel mai mult mi-au placut torturile
,
si prietenuta lui Alex 
Diana cum mai sunteti ?
Clau cum e Raul ?
Ioana capul sus ca vine primavara si incepeti maratonul cu carucioarele ![]()
Daca mergeti la targ
, va doresc NERVI DE OTEL !
Melania
(14.01.2005) si mama Carmen
poze
alinamoro spune:
Ildi, da, pana duminica tine targul.
Carmen, de ce nervi de otel, e aglomeratie?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
Claudelu spune:
Carmen, multam de intrebare! L-am auzit si eu la telefon cum tuseste, precum un magarus (pardon magarita...asa zice el, ca e magarita
) si daca pana maine nu se mai linisteste n-am de gand sa vin cu el asa printre atatia bebelani, desi stiu sigur ca i-ar place sa mearga la Tudor, ca tare mult il pomeneste ![]()
El si cand am fost la Flavia ma tot intreba unde-i Tudor 
DianaR spune:
Sunteti dragute fetelor, dar tot nu vreau sa va imbolnavesc pruncii, ne vedem noi data viitoare!
Ce fain a fost azi afara... Oh, de-ar tine-o tot asa...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Melania 14
Nuuuuuuuuuuuuuuu Alinada de unde
.
Melania(14.01.2005) si mama Carmen
poze
Mersi de raspuns!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
gabitzica spune:
Ada mesajele tale au aparut abia acum , asa ca i putut tot sa bufnitezi azinoapte!
Hai mai Diana administreza-ti niste leacuri miraculoasa sa te faci bine pana miine. Te lasam sa stai la colt daca nu vrei sa ne moipsesti.![]()
Chair ca a fost superazi afara.
Fetele va avertizez, ca strada mea e varza. Acu si-au gasit sa schimbe tevile de caldura , asa ca jumate de sosea lipseste( asta dupa ce au facut drumul intotalitate, nu cirpit anul trecut) da bine macar ca a inceput din partea cealalta a stazii. Avanseaza astia cu 5 metri/zi
. faza cea mai grea este ca anul asta fac cladura si anul viitor sparg din nou pentru canalizare ca cei de la apa canal n-au preavut in buget cheltuiala asta.
Traiasca Roamania!
Poze
DianaR spune:
No bine, atunci, venim si noi. Singura problema ar fi Timi, de ex ea acum doarme... Doarme de pe la vreo 5 jumate. Poate maine reusesc s-o culc mai repede sa ajungem.
Deci Carmen, te pot duce si eu, daca reusesc sa ma mobilizez in timp cu pruncii, stii tu...
Am pus poze noi cu Vladut aici.
Diana,
Timeea (18.05.06)
Filmulete
DianaR spune:
Ada, am vazut pozele! Frumosi copii ai! Cat timp au?
Gabi, deci sa inteleg ca totusi in fata blocului tau e inca intreaga strada. Avem cum parca?
Diana,
Timeea (18.05.06)
Filmulete
gabitzica spune:
Ada ai copii tare frumosi!
Diana chiar in fata blocului meu nu puteti parca, pentru ca nu e chiar pe strada iar in curte sunt garaje. Dar parcati in fata la A52.
Miha, voi chiar nu veniti??
Poze

da de unde