Mamici din Arad...??? (61)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna de seara indragostitilor!

Ada, acum daca ai scapat de moderare putem in sfarsit bufnita, ca aseara nu s-au vazut mesajele.

Gabi, ce sa duc, un suc sau ceva de rontzait?

Diana, te asteptam.

Clau, sper ca puteti veni si voi. Imi pare rau de Raul.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Gabi, ce sa duc, un suc sau ceva de rontzait?

Nimic Flavia, "avem di tati".

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Carmen iti trimit nr de tel pe pm sa ma suni . Fain orar ai!
Ioana, fain mobila. Ce grasut e Nicolas, iti vine sa-l maninci nu alta. Cite kg are?
Clau, acu nu te uiti la meci? ca acu vad ca e meci...
Gabi, ti-ai pregatit vecinii?
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Buna seara

Am fost si noi azi la targ ,moama ce de lume ,n-am luat mai nimic,doar o bluza la sotu',daca tot ne-am dus pana acolo,am vrut sa-mi iau eu niste raiati erau faini si doar la 35 lei ,dar in inghesuiala aia n-am avut cum sa-i mai si probez.

Diana vazut pozele noi ,ce de mingi si ce fain ii topoganu ca si eu m-as da pe el .Vladut parca incepe sa semene cu tine,mi-e asa imi pare.Ma bucur ca veniti maine.

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina, vecinii sunt obisnuiti cu bocanelile lui Tudor, dar nu ne-au venit la usa niciodata.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Buna fetelor, azi am fost toata ziua hai-hui, vai de capul meu.
Dar macar m-am ales cu o poseta de la targ. Este un singur stand cu hainute pentru copiii, dar foarte frumoase. Mai ales pentru fetite, nebunie. Haine pentru femei si barbati cu duiumul dar eu nu m-am uitat de aproape sa nu-mi fac pofta ca nu -mi cumpar nimic la gabaritul asta depasit.
Flavia imi pare rau ca n-am ajuns azi la tine, dar maine sper sa reusesc.
Maine de dimineata merg la Alex la gradi cu tort si suc si apoi in jur de 12 30 cred ca o sa ajung la tine, inainte sa o iau pe Daria de la scoala.
Copii au fost in Slovacia la munte, au venit super incantati si imbujorati.
Imi pare rau de intalnirea de maine, dar eu lunea si joia trebuie sa o duc pe Daria la balet. Sa va distrati de minune.
Alina daca reusesc sa ma tin de programul ce mi l-am facut maine as putea sa ies la plimbare pe la 13 si 30-14. Tie nu-ti mai duc lapte?
Pic de somn ma duc la nani.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Miha, daca poti bine daca nu iar bine, nu-ti fa tu program si pt mine. Eu tot mulg de cateva zile cate ceva, dar nu exagerat de mult. Am pana acum 2 mese, dar imi mai trebuie macar 2, ca nunta e de la 4 dupamasa si daca stam mai mult atunci, avand in vedere ca Bogdi mananca cam la 2 ore nu imi ajung.
La ora aia sunt acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor noi nu cred ca mergem maine la intalnire...nu sunt deloc in apele mele si chiar nu vreau sa va indispun pe toate......daca-mi trece pana maine, atunci venim....

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, ti-am vazut si eu copilasii, tare scumpi sunt! Maine sper ca vii cu ei la Gabi.

Ioana, vrei bataie? Hai ca te binedispunem noi maine.

Miha, sper sa reusesc sa ies maine,mai scriu aici sau te sun.

Diana, las' ca nu ne imbolnavesti puii ca doar nu-i tii in brate, te asteptam.

Gabi, de acord cu pizza, Il dolaro bineinteles,...suc eu vreau COLA. Eu aduc un cozonac ca e foarte bun...asa-i Flavia?
Pe mine ma primesti mai repede putin?, apox. jumate de ora ca doar atunci ma poate duce Calin, are ceva sedinta la Palatul Cultural.

Noi am fost in seara asta la Cuibul Cocorilor, m-a invitat sotu' de Sf.Valentin. A fost multa lume, n-am stat mult ca incepea sa se aglomereze.
Flavia, n-am mancat cascaval pane, parca m-am saturat acum, dar am mancat tot ceva cu cascaval.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Alina, buuuuuuuunnnnnnnn cozonacu, da ingrasa .

Ioana, hai ca e altceva cand ai multa lume in jur. Cand am fost la tine si eu eram intr-o stare tare urata, Gabi chiar a crezut ca plec atunci, da am stat si a fost ok, ca daca eram singura ar fi fost mult mai rau. Te sun maine si imi spui ce ai hotarat.

Clau, cum facem, ma suni de la lucru sa-mi spui daca vii, in cazul in care nu vine Ioana, sa stiu merg sau nu dupa voi?

Ada unde esti? Uite ca acum iar bufnitam , ca mie abia de 10 min mi-a adormit copilu'.

Alina.a?

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput