Mamici din Arad...??? (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Da acum ai primit adresa, da??

SOMNOROASELORRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Clau merci pt adresa si multa sanatate lui Raul ,sa-i treaca cat mai repede raceala .
Hai ma cam ramas masca la ce-ai povestit sa nu stie la 9 ani sa se imbrace si sa manance singur prea de tot .

Ildi

Mergi la inceput

Gabi ,nu m-am suparat ,doar ca am spus ca nu pot merge ca nu stiu unde .Daca ma suparam ,taceam si nu mergeam .

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Diana, las ca nu ne imbolnavesti tu pruncii eu va astept cu draga inima.
Mancam pizza, dar de baut ce preferati? sa stiu ce sa iau.
Alina, la hotel Xemar mergem la nunta. Nu am amai zis unde , am zis doar ca mergem eu si flavia la aceeasi nunta.
M-am chinuit ieri de numa sa ma mulg si abia am reusit toata ziu sa umplu un recipient de 50 ml. Dimineata am reusit mai mult, 35 de ml. sper ca azi sa colectez o cantitate rezonabila pentru o masa. m aduc sa mai incerc.
Mi-am mai amintit ceva, zilele astea cica mi-am tot facut ceai de stimularea lactatiei pana am terminat cutia. Cand am aruncat-o m vazut ca defapt era babycalm. Semana cutiile, amandoua de la fares si cu bebelusi pe ele Mi s-a parut mie ca re gust destul de pronuntat de musetel...
Clau sanatate lui Raul. Sper sa reusit sa veniti.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi si Flavia ce fain de voi ca mergeti la aceeasi nunta AM vazut Xemar-ul de afara si am inteles ca e frumos si inauntru. Sa va distrati si pentru noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Am mai scris un mesaj si s-a luat curentul.
Ii dau sa pape Adelinei si iesim afara ca e tare frumos, va mai scriu cand ne intoarcem.
O zi fain sa aveti!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

salutare!

Eu in continuare fara nici un chef.....la asta contribuie si delegatiile lui Ovi.......
si sa aveti o zi frumoasa azi!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, nu te prosti, pe vremea asta asa frumoasa tu sa n-ai nici un chef? Te inteleg, nici mie nu-mi place singura.

Flavia, am vorbit cu Miha la telefon si a zis ca n-a mai avut timp sa ajunga la tine azi ca de dimineata e plecata, merge maine sa-ti duca lapticul, zicea ca ii ceva targ la Polivalenta si sunt si haine de copilasi.

Merg sa-i dau sa pape la pitica ca a apucat-o foamea de la plimbare.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Alina bine ca mi-ai adus aminte de targ ,am auzit si eu ca e ceva targ de primavara in perioada 13-17 februarie la sala sporturilor ,pai daca sunt hainute si de copii musai sa merg ,astept sa vina sotul acasa imediat si la targ cu noi.

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana esti obosita sau deprimata?saiti treaca repede.
Ana, Ducky, Magda voi nu veniti maine???

Poze

Mergi la inceput