Naturiste si homeopate (29)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Nu v-am mai scris , dar ma urmaresc mereu aici si subiectul cu PCOS.Vineri am mers dupa rezultatele testului Papanicolau , doctorul era de garda , asa ca va trebui sa revin , ce mi-a explicat asistenta m-a bagat mai mult in ceata.Testul s-a oprit la II , ceea ce stiu eu ca e bine , in schimb aspectul colului are leziuni vizibile(rana banuiesc) si e inflamat aici apar 2 cruciulite si o usoara candidoza , care din cate am inteles e intretinuta de rana si mai apar cocob. cili care nu stiu ce sunt.Sper sa se rezolve medicamentos , sa nu ajung la cauterizare.
Din pacate numai pe 23 martie il gasesc pe endocrinolog , sa-mi interpreteze rezultatele analizelor, care le primesc marti.Abia astept sa mi se spuna daca se confirma SOP-ul , asteptarea asta ma omoara.Acum s-a gasit si ea sa plece.
Weekend placut!In Cluj e o vreme tare mohorata.va doresc ca sufletele voastre sa se inunde cu bucuria renasterii naturii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

ANKUTZA79
nou venit

Are album!

Romania
BUCURESTI
4 Mesaje
Trimise - 04/03/2007 : 11:59:26
--------------------------------------------------------------------------------

VA ROG CINE POATE STII DE UNDE POT FACE ROST DE MASTODYNON CA NU IL MAI GASESC LA NICI O FARMACIE(AM MASTOZA FIBROCHISTICA SI IMI ESTE F F F FOLOSITOR)SAU CU CE IL POT INLOCUII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

amy24
nou venit

Romania
timisoara
4 Posts
Trimis la - 24/02/2007 : 18:02:34
--------------------------------------------------------------------------------

salut! va urmaresc de ceva vreme si astazi m-am hotarat sa fiu una de-a voastra deoarece probleme de infertilitate par sa le dea batai de cap unor medici mai mult decat ar trebui.sunt adepta tratamentelor naturiste si sper ca ma voi numara printre fericitele care au reusit sa aduca pe lume un in urma acestor tratamente.asadar astept retete pt ovare micropoichistice,noduli mamari,anexita cronica si bineineles infertilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor medicamentele homeopate sunt permise in sarcina,nu???Mai ales daca scrie pe prospect.Eu iau Homeovox pentru durere de gat si m-am gandit sa iau si Osciloccoccicum ca s-a cam agravat.Si propois cu vitamina C.Si pentru nas apa de mare.E bine ce iau???Nu e nici un pericol,nu??
Multumesc mult!

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

quote:
Originally posted by anaoi

Buna fetele
Ieri am fost la ginecolog si mi-a montat steriletul, datorita sinechiei uterine bilaterale, pentru 2 cicluri. La sfarsitul lui aprilie ma voi duce sa mi-l scoata si sa mai imi faca din nou Histeroscopia sa vada cum s-a rezolvat problema. Cica daca se rezolva aceasta problema as putea ramane gravida cat de curand.
Referitor la anticorpii antispermatici iesiti pozitivi la sot cica sa privesc partea buna - ca nu am eu acesti anticorpi pozitivi.
In rest cam atat.
Se pare ca astea 2 luni stau pe bara.
V-as ruga daca cumva stiti sa-mi spuneti ce as putea lua eu pentru indepartarea sinechiilor uterine#351; mentionez ca nu am ramas gravida nici macar odata iar aceste sinechii le-am dobandit datorita unei inflamatii netratate la timp.
De asemenea ce as putea sa-i dau sotului pentru anihilarea anticorpilor antispermatici.
Va dulce si va daruiesc cate o . Sa dea Dumnezeu sa avem o primavara unica pentru fiecare dintre noi.

http://tt.lilypie.com/7donp2.png

Ioana

Nu cred ca a fost o ideea buna sa-ti montezi sterilet avand in vedere antecedentele de inflamatii uterine. Din cate stiu eu steriletul nu se monteaza niciodata femeilor care nu au nascut inca, poate determina tocmai inflamatii uterine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

ANCUTZA 79
Mastodynon-ul nu se mai aduce in RO. Nu stiu exact daca va lipsi o perioada sau nu se va mai aduce deloc.

Si eu am cautat zilele trecute pentru o colega in farmacii si in depozite si nu se mai gaseste.

Insa, am aflat ca in TM se prepara solutia de Mastodynon in farmacie; intreaba si la farmaciile din Buc daca se poate prepara.
Contine : Agnus Castus 1D - 200 mg;
Caulophyllum thalictroides 4D 100mg
Cyclamed 4D 100mg
Ignatia 6D 100mg
Iris 2D 200mg
Lilium tigreinum 3D 100 mg
Lupulinum 8D 100mg
Tinctura Condurango 100mg

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Buna tutor,

Va multumesc tare mult pentru raspunsuri. Stiu ca poate suna ca un “cliseu” dare eu sincer deja ma simt mai bine vazand ca voi treceri sau ati trecut prin ceva similar. Poate tocmai de aceea sfaturile sunt asa bine venite mereu si fiecare poate invata cate ceva de aici. Mesajul Oanei (_2006) il vazusem inanite si cred ca regasimdu-ma asa tare in el m-am si decis sa intru si eu pe forum. Imi pare ca treci si tu prin asa ceva. Dar poate totusi o fi bebica… Eu, in ceea ce ma priveste imi este tare greu sa ma retin in limite normale si sa nu ma ia valul la fiecare intarziere. Noroc cu sotul care este un pic mai cu picioarele pe pamant decat mine si a invata lectia si nu vrea sa-si faca sperante ca apoi sa-l doara vestea proasta. Si incearca el sa ma tina si pe mine in frau.
Oricum am hotarat sa mai astept 3 zile, dupa care mai fac un test. In caz de "I" si daca tot nu vine atunci prima oprire este la doctor. Adica iar la eco transvaginala sa vedem ce se intampla pe acolo ca de ceva zile (apropae o saptamana ) am niste intepaturi surde si uneori o senjatie de jena.

Gudindle, merci mult pentru tot ce mi-ai scris. Ai avut ceva rabdare cu mine!!!
Dupa cele trei zile de asteptare, daca nu apare nici o schimbare (nici test nici cm) atunci o sa revin la ceaiuri, cu care eu ma simteam foarte bine (ba mai mult, sunt convinsa ca m-au ajutat tare mult sa trec si printr-o perioada mai grea luna trecuta cand mama a fost internata spital si am alergat destul de mult pe acolo sa-i fiu alaturi). Am sa merg la eco si apoi la dr. Neamtu (am deja o programare la d-nei). La eco de data trecuta (facuta tot de d-nei) mi-a zis ovare micropolichistice. Nimeni pana acum, desi am mai fost la 2 tipe, nu au intrat in detalii (desi acuzam aceleasi dereglari de ciclu) pentru a stabili daca este vorba de „ovare polichistice” sau si de PCOS. Este adevarat insa ca nici eu nu stiam prea multe si nu eram pregatita sa pun prea multe intrebari. Dar de acum sunt hotarata sa nu ma las dusa de nas doar cu niste clasice explicatii si tratamente (gen anticonceptionale 6 luni dupa care mai vedem noi).
In continuare am o stangere de inima stiind din start ca nu voi fi de acord cu un eventual tratament propus (daca va fi anticonceptionale). Dar asta este. Macar sa aflu exact care este cauza dereglarilor de ciclu ca sa stiu apoi la ce ajutor sa apelez.
Legat de progesteron stiu ca pare destul de ciudat dar mi-a zis cineva ca s-ar putea asta sa fie cauza intarzierii. Desi sunt constienta de corectitudinea observatiilor cu progesteronului in faza lutheala, mi s-a parut ok sa incerc si asa avand in vedere ca in caz ca vrei sa-ti intazie cm (fiind intrun binemeritat concediu) uneori se primeste recomandarea sa nu se intrerupa AC. Se poate sa fie o analogie gresita pe care am facut-o cu starea mea…
Oricum, asa cum am zis, daca urmatoarele zile nu aduc nimic revin la plantute si tincturi (repet cjhestia asta ca sa nu care cumva sa uit eu ce am de facut).
In final, realizez ca sciindu-va mi-am facut si o stategie ( de felul meu sunt tare nehotarata in chestii personale) ceea ce este un prim pas mare inainte.

Pupici si multa sanatate la toata lumea!

Miri2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by magdadomokos

Catty : iti multumesc pt mesaj
Sotul meu a lua tmedicamente pt tiroida si prolactina timp de trei luni duap care refacind analizele i-a scazut valoarea sub minim dar dr-ta de endocrinolog i-a mai dat pt tiroida inca trei luni de zile duapa care refacand analizele rezultatul de la tiroida ii era triplu fata de cea maxim normal si prolactina de asemenea. De aceea nu mai stiu ce sa fac. Eu al fel cu prolactina sub tratament scade iar cind ma opresc iar creste.

DM

Magda, daca doar sub tratament alopat se amelioreaza problema, eu zic sa incercati sa faceti un tratament naturist. Stiu ca ai incercat deja, dar sa incercati sa faceti unul special pt el.

Parerea mea: e ok sa ia ceai de napraznic, cate 4 cani/ zi, capsule de napraznic, doza maximaX3/zi, ulei de peste 2/zi, pulbere de orz verde 2 linguri/zi, minim 2L apa/zi. Citeste si despre Branca Ursului (este un capitol dedicat acestei plante) si incearca sa incorporezi si tinctura asta in tratament. Incercati sa luati si sare de mare iodata sau sare light (stiu ca se gaseste la voi si e foarte buna).

Mai citeste pe prima pagina a acestui subiect linkurile catre tratamentul Liviei si alte retete naturiste si cel catre naturiste catre barbati (acesta din urma e doar in engleza).

Poate vin si fetele cu idei.

Va doresc multa sanantate si sa ne tii la curent cu evolutia sotului. Trebuie sa fie bine pana la urma!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Idaira !!! Ce mai face fata frumoasa? Cum stai cu "problemuta", ca am vazut ca fetele ti-au sugerat diverse tratamente. Ai rezolvat-o?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ali

Salutari.
Fetelor cochetelor revin la voi. Am facut 2 IA pana acum dar din pacate nereusite. Asa ca fac o pauza de 2 luni si incep din nou cu tratamente naturiste. Am inceput sa iau vitamine Centrum si mai iau momentan si Branca ursului.Cand o sa termin vitaminele o sa incep din nou cu Maca.
Am mai luat lunile trecute antibiotice si suspectez ca am o candida faringiana. Stiti cumva tratamente naturiste pentru vindecarea ei? Vreau sa va zic ca am incercat sa iau Nistatin dar are un gust oribil si nu mai pot continua cu el. Momentan iau tinctura de propolis o data pe zi si sper sa ma ajute.

ali

Ali, ai 2 luni sa te relaxezi si sa iti improspetezi fortele!!! Cum stai cu pacatoasa aia de candida? Tin pumnii sa fie bine. Din pacate nu stiu nici un tratament naturist pt asa ceva.

samburici

Mergi la inceput