Naturiste si homeopate (29)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by denisabia

Nu v-am mai scris , dar ma urmaresc mereu aici si subiectul cu PCOS.Vineri am mers dupa rezultatele testului Papanicolau , doctorul era de garda , asa ca va trebui sa revin , ce mi-a explicat asistenta m-a bagat mai mult in ceata.Testul s-a oprit la II , ceea ce stiu eu ca e bine , in schimb aspectul colului are leziuni vizibile(rana banuiesc) si e inflamat aici apar 2 cruciulite si o usoara candidoza , care din cate am inteles e intretinuta de rana si mai apar cocob. cili care nu stiu ce sunt.Sper sa se rezolve medicamentos , sa nu ajung la cauterizare.
Din pacate numai pe 23 martie il gasesc pe endocrinolog , sa-mi interpreteze rezultatele analizelor, care le primesc marti.Abia astept sa mi se spuna daca se confirma SOP-ul , asteptarea asta ma omoara.Acum s-a gasit si ea sa plece.
Weekend placut!In Cluj e o vreme tare mohorata.va doresc ca sufletele voastre sa se inunde cu bucuria renasterii naturii.

http://community.webshots.com/user/denisabia

Denisabia, aceeasi problema cu rana pe col combinata cu candidoza am avut-o eu acum cativa ani. Doctorita zicea sa renunt la AC, ca influenteaza prea mult PHul baginal si duce la reaparitia candidei, ca nu mai stiam ce sa iau. De asemenea, mi-a recomandat sa renunt la tampoanele interne, care pot irita uneori colul. Nu stiu care e situatia ta acum, daca ai inceput sa iei si AC pana la urma, dar macar iti faci o idee. La mine rana pe col s-a vindecat de la sine. Am facut bai de sezut cu ceai de pelin, tataneasa, coada soricelului, coada calului si traista ciobanului. Candida am tratat-o atunci, si apoi nu a mai reaparut dupa ce nu am mai luat AC.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted amy24

salut! va urmaresc de ceva vreme si astazi m-am hotarat sa fiu una de-a voastra deoarece probleme de infertilitate par sa le dea batai de cap unor medici mai mult decat ar trebui.sunt adepta tratamentelor naturiste si sper ca ma voi numara printre fericitele care au reusit sa aduca pe lume un in urma acestor tratamente.asadar astept retete pt ovare micropoichistice,noduli mamari,anexita cronica si bineineles infertilitate.

Amy, bun venit la noi . Te trec si pe listuta daca te-ai hotarat sa fii una de-a noastra?

Ce tratament naturist vrei sa faci?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Fetele nou venite, sa imi spuneti cand vreti sa va trec pe listuta.

Va urez inca o data multa sanatate si rezolvarea problemelor .

samburici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by KoraPop

Buna fetelor!
Poate ma sfatuieste si pe mine cineva...ma pregatesc pt FIV spre sfarsitul lui martie, mi s-a dat sa iau vit.B6 si E timp de 6 saptamani ( am inceput din 14 februarie) si acid folic,vitamina C si ca+mg+zn+se ( toate intr-o pastila de la Harmony Line) pana aproape de punctie.Acum iau microginon ( AC) pana pe 18-20 martie.E ok oare?Pe perioada stimularii cred ca am sa iau maca si am sa beau ceai de cretisoara ( desi doctorii nu cred ca sunt de acord...)Sper ca ficatul meu sa reziste...
Multumesc anticipat.

Kora

CARPE DIEM!

Kora, multa bafta cu FIVul!!! E bine ce iei pana la FIV, doar ca nu stiu exact cu maca pe perioada stimularii. Eventual consulta-te cu fetele de la capitolul de FIV care pot sa iti spuna exact ce au luat ele pe perioada stimularii.

samburici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki-miki
[Aditza ce mai face burticul? Sper ca nu-l agiti prea rau sau sa-l scalzi.

Miki

Miki

Am grija mare. Suntem in 10 saptamani acum. Nu prea am umblat brambura, ca in timpul saptamanii ma duc pe la birou unde e rupere si vin franta, iar, in rest, ma cam apuca somnul regulat. In weekenduri am stat pe acasa, ca au fost niste zile cu vreme mai ploioasa si frigulet, ca, deh, vine toamna...

Weekendul asta am fost la plaja sambata, in sensul ca am ajuns acolo pe la 5pm, apa era calda si am facut o balaceala de 1/2h in apa pana la brau. Am stat sa ma maseze valurile pe spate ... Apoi am avut de sarbatorit o zi de nastere la un restaurant mexican, unde am mancat tare bine...

Duminica am batut shopping centre impreuna cu sotiorul.

Deja am burtica maricica, desi nu am pus 100 de grame pe mine de la inceput. Insa nu mai incap in nici o fusta, in nici o pereche de pantaloni (ca toate imi erau fixe - moda ), iar camasile se agata de burta. Inca nu am zis decat la f putina lume, max 4 cupluri de prieteni. Nici la birou nu am zis nimic, ca vreau sa dau vestea dupa ecografia de la 12 saptamani pe care o sa o avem pe 16 martie.

Ieri am fost la control si medicul a verificat pe Samburici, care statea cu capul in jos si nu se agita deloc, inima era superok, iar masuratoarea a iesit f bine, ca se pare ca bebe a recuperat pe parcurs. Data "actiunii" ramane 26 sept, conform masuratorilor de la eco, nu dupa data ultimului ciclu (!).

Eu nu pot sa imi explic. Dupa luna decembrie cu un ciclu de 29 de zile, se pare ca bebe s-a "intamplat" prin ziua 24 , desi simptome de ovulatie am avut la ziua 14-15. Oricum, nu imi pun intrebari prea multe, ci ma bucur de fiecare zi.

Tu cum stai??? Ce vesti ne mai dai?

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

adimercedes chiar ma gandeam ce e cu tine , de numai scrii.E de inteles , avand in vedere ca esti gravidutza au inceput schimbarile in viata ta.Ma bucur mult pentru tine.E un Dumnezeu sus si ne asculta rugaciunile.
Inca n-am dat de doctor sa-mi explice de unde am , dar cum acum vreo 3 saptamani m-am trezit cu condiloame , care s-au vindecat la exterior desigur , ca in interior numai scap de el.Rana nu cred ca e de la hpv , fiindca nu am avut inauntru nimic.Ramane un mister cum a aparut , poate ma va lumina ginecologul.Nu iau AC si nici nu intentionez , acum astept rezultatele analizelor.Am gasit un dr. homeopat si vreau sa incerc un tratament.
Miki chiar ce mai faci?Care mai e viata ta?Doar nu ne-ai parasit.
Dragelor sa aveti de o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Salut!

Asteptarea s-a terminat pentru ca azi, dupa 52 de zile mi-a venit!
Cu un ochi plang si cu altul rad.
In sfarstit, o vezi si ziua in care sa rade cu ambii, insa vad ca a mers faza cu intreruptul plantutelor un pic ca sa pun capat acestei perioade foarte lungi de intarziere. Nu sunt sigura de logica argumentului (asa cum am scris in e-mail-ul anterior), dar la mine a functionat (nu este mai putin adevarat ca poate la fel venea si daca nu intrerupean). Oricum am scris ca poate mai ajuta si la alte fete, avand in vedere cat de diferite si complexe sunt situatiile astea.

Pupici la toate!

Miri2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

Idaira !!! Ce mai face fata frumoasa? Cum stai cu "problemuta", ca am vazut ca fetele ti-au sugerat diverse tratamente. Ai rezolvat-o?

samburici

Saru'mina de intrebare! Problemuta mea n-a durat nici 3 zile,si cum spuneam cred ca a fost doar ceva la nivelul vulvei,pt ca dupa badijonari cu crema de galbenele si propolis am mai pus seara si iaurt bifidus(citisem yo ca poate restabili flora microbiana si in plus n-avea ce rau sa-mi faca).Si asa a fost!!! Pupaceste samburelul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Bine v-am gasit!Vin si eu la voi cu o intrebare.

Vi s-a intamplat ca dupa ce ati luat BU sa va intarzie menstruatia?Am luat si eu luna asta 10 zile incepand din prima zi a CM si vreau sa stiu daca sa ma astept la asta sau nu.Ideea e ca eu am un ciclu neregulat si ma interesa daca BU il afecteaza cu ceva(in bine sau in rau).

Multumesc anticipat!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Buna fetelor!!! Va rog sa ma includeti si pe mine pe listutza "naturalelor" daca mai e loc. Eu de ceva timp va urmaresc din umbra si abia acum m-am incumetat sa cer "inrolarea" in randurile voastre.
Eu incerc sa raman insarcinata din iunie 2006(imediat dupa nunta).Ne-am casatorit dupa o relatie de aproape 10 ani. Trebuie sa recunosc ca in acest timp am ramas de trei ori insarcinata insa nu am pastrat niciuna deoarece eram prea tineri atunci si PROSTI.Acum regretam mult ce am facut si ne rugam sa avem parte si noi de copilasi.
Eu inca nu am facut cine stie ce analize ca, sincera sa fiu, mi/e greatza de doctorii astia din provincie care nu fac decat sa dea diagnostice si tratamente dupa ochi(motivand cu "vasta" lor experienta in domeniu).
Drept urmare m/am hotarat sa apelez si eu la tratamente naturiste, sa vad ce iese.Ieri am dat fugutza la Plafar si m/am intors cu o sa cosa pliiiiiiiina de "bunatati".Am luat tincturi de BU, coada soricelului,marar, fiole de muguri de zmeur la Hofigal, ceiutz de napraznic, cretisoara, galbenele, coditza soricelului etc. Am inceput de o zi sa le iau si deja simt o tensiune de ovare. Oare e de bine?
As avea o intrebare. Oare daca sunt in Z6 a CM pot sa iau tinctura de marar sau mai bine o las pe luna viitoare ca sa o iau din prima zi a CM?
K, va pup pe toate!

Mergi la inceput