Naturiste si homeopate (29)
Raspunsuri - Pagina 27
Idaira spune:
Pt endometru am pus si eu aceeasi intrebare acum citeva pagini.Iti raspund asa cum mi-au spus si mie fetele:Maca(Innovatics),Vit E 10 zile pe luna,napraznic,cretisoara.Daca mai sint completari,excelent,m-ar ajuta si pe mine.
gudinde spune:
Adimercedes,
Link-ul de pe prima pagina cu Vitex-ul (de unde se poate cumpara) nu mai merge.
Fetelor,
Care ati comandat de pe site: stiti ceva? Ati luat de pe alt site?
miki-miki spune:
Gudindel de www.naturashop.ro/vitex-fruit-chaste-tree-p-944.html" target="_blank">aici dar e ceva mai scump. Decat deloc... In farmacii/plafare ai cautat? Eu cred ca au inceput sa bage si pe acolo.
Miki
gudinde spune:
quote:
Originally posted by miki-miki
Gudindel de www.naturashop.ro/vitex-fruit-chaste-tree-p-944.html" target="_blank">aici dar e ceva mai scump. Decat deloc... In farmacii/plafare ai cautat? Eu cred ca au inceput sa bage si pe acolo.
Miki
Miki
danyalo spune:
gudinde
Eu nu am comandat de pe site...eu am dibuit farmacia naturista unde se vinde vitex-ul si de acolo am luat!
Farmacia se afla langa intrarea la Spit. Militar ( cea de pe Mircea Vulcanescu) !
Adresa este Mircea Vulcanescu nr. 109!
dany
boss_felicia spune:
Idaira ,mersi de raspuns!Iau Maca de o luna dar nu de la Innovatics.Sint de laPro-natura au 0,280 g/capsula.Tu ce zici sa iau totusi de la Innovatics ,vad ca tote fetele merg pe firma asta?Eu am mai facut un tratament homeopat si am folosit SEPIA(pastilute) impreuna cu tinctura de Extract din muguri de calin.(Viburnum lantana) Cam atit!!Tuturor fetelor le doresc sanatate si sa fie cit mai repede
oana_2006 spune:
miri2007, prin acelasi lucru trec si eu. am inceput tratamentul pe 08 ianuarie, dupa ce imi venise cm pe 5 ianuarie, dar de atunci nu mi-a mai venit cm. am facut si eu teste de sarcina...dar nimic. am intrerupt tratamentul naturist, si am luat utrogestan sperand sa-mi vina cm, dar pana astazi nimic.
nu stiu ce se intampla...poate fi o sarcina, dupa o ovulatie tarzie, sau organismul sa se fi dereglat asa rau. mentionez ca inainte de tratament cm imi venea la aprox. 35 de zile.
gudinde spune:
miri2007,
Sa stii ca multe dintre noi trec prin ce treci tu. Este tare greu, frustrant si de multe ori iti vine sa urlii (cel putin mie). Si eu ma gandesc de multe ori: oare ce-am facut ca sa merit asa o cruce? Dar sa stii ca aici vei gasi tot suportul si incercam sa ne ajutam cat putem si sa invatam din experienta altor fete.
Eu merg la dr. Neamtu si sunt multumita in sensul ca este un profesionist care stie meserie. Am incercat si altii si nu prea stiau ce si cum e cu PCOS-ul. Asta nu inseamna ca totul este perfect. Intradevar pt a prinde o programare la Sanador tb sa astepti (si dupa cum ai mentionat nu putin), daca merg la Parhon e puzderie de lume la usa si nu prea are timp. Dar ma gandesc la ce e mai important: sa stie meserie!
In afara de asta sa stii ca toate ne-am apucat sa citim, sa ne instruim si sa luam decizii singure. Ca pt a putea stii ce intrebari sa-i pui unui medic, tb sa ai o baza de la care sa pleci. Nici un medic (din pacate) nu iti va povesti ce si cum e cu boala ta din proprie initiativa.
In legatura cu plantutele: daca tu te simti bine luandu-le sfatul meu e nu te opri. Citeste povestea de succes a lui Danais. Cred ca Adimercedes a pus-o pe prima pagina. Sa stii ca eu ma hranesc cu astfel de povesti, cu succesul celorlalte fete care imi dau speranta ca voi reusi si eu.
Dar vis-a-vis de gasirea unui medic cu care sa poti discuta deschis despre tratamente naturiste ... am mari retineri. In general medicii cred in tratamente alopate si isi cam dau ochii peste cap cand aud de ceaiuri si tincturi.
Asa ca parerea mea este sa-l folosesti pe fiecare la ce e bun: ai nevoie de medic pt un diagnostic (a propos de diagnostic care este diagnosticul tau clar? Si ai doar ovare polichistice sau ai sindromul ovarelor polichistice?), ai mevoie de medic sa-ti urmareasca evolutia bolii si categoric asculti ce are de zis in privinta tratamentului. Si decizi tu ce cale vrei sa urmezi: tratamentul alopat prescris sau gaseseti tratamente alternative: homeopat, naturist, apicol etc. Nu iti ascund faptul ca trat naturist este unul se lunga durata, la care efectele se vad mult mai greu si ca uneori este clar nevoie de trat alopat (macar cateva luni). In acelasi timp si efectele secundare la trat alopat nu-s tocmai de neglijat.
In legatura cu ce scriai ca ai intrerupt naturistele de frica ca nu lasi progesteronul sa scada....Pai cum adica? Pai exact asta tb sa faci: sa nu lasi progesteronul sa scada! Asa ca ia cu incredere in continuare ceea ce luai mai ales daca te simteai bine.
Ia-o logic: persoanele cu ovare polichistice au deficienta de progesteron pe faza lutheala de asta se recomanda progesteronul - caci fara el nu vine sau vine mult mai greu (depinde de cat de mare e deficienta) ciclul. Cand te duci la dr si-i spui ca nu-ti vine ciclul ce-ti da sa-l provoace? Duphaston, Utrogestan sau metroxiprogesteron .... adica iti prescrie PROGESTERON. Fara o cantitate suficient de mare de progesteron nu vine ciclul.
Pupici si daca vrei sa mai vorbin de endocrinologi si metode de abordare ne auzim pe PM.
ANKUTZA79 spune:
am postat pe m multe forumuri dar asta pt ca nu stiu ce sa fac va rog spuneti-mi daca stiti de unde pot cumpara mastodynon(vad ca nu-l mai gasesc pe la nici o farmacie) sau cu ce il pot inlocui(am o chinuitoare mastoza fibrochistica)
Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.
Viseaz#259; ca #351;i cum ai tr#259;i ve#351;nic, dar tr#259;ie#351;te ca #351;i cum ai muri azi, c#259;ci nu conteaz#259; anii din via#355;a ta, ci via#355;a din anii t#259;i.
http://tt.lilypie.com/i6Nvp2.png