Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti (9)
Raspunsuri - Pagina 18
Laura25 spune:
Eliana e normal sa miste mai putin, ca nu mai au loc.
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
ainia spune:
Laura sanatate Biencutei si lui Raresica.Si noi am tras-o cu ei de Craciun.Rares era cu mucisori de vreo 3 sapt, nu mai stiam ce sa facem sa-i treaca o data, iar Teuta, care nu avusese nimic, facu brusc febra, ochi lacrimosi, moliciune...Asa ca le-am dat la amandoi antibiotic si dupa un Ospamox (frectie la picior de lemn) le-a trecut cu Augumentin.
insanatosire grabnica
Povestea incerc s-o pun maine. Da' e cam mare, fetelor! Or incapea 5 pagini de word?
Lavinia
pozele mele
raluk_dobos spune:
Buna mamicilor,
MadyEr, vad ca si tu ai tot 30 de saptamani de sarcina...la mine DPN este 06.05.2007...voiam sa aflu mai multe detalii de la o viitoare mamica daca nu te deranjez prea mult...intai sa-ti spun ceva despre mine
Am 29 de ani si este prima sarcina...am ramas f surprinsa sa aflu ca este sarcina gemelara, mai ales ca nu avem in familie gemeni.La ecograf ni s-a spus ca vom avea 2 baietei..suntem f bucurosi
Nu m-am ingrasat f mult zic eu(am luat doar 12 kg)...doar burta e de mine...mananc 3 mese pe zi si intre mese mai rontai cate ceva...analizele toata sarcina m-au chinuit....trombocitele PLT si leucocitele WBC sunt mai mari decat ar trebui si ptr asta medicul ma tine sub observatie( la 2 sapt.repet analizele)
Dimineata mai ales ma trezesc cu mainile amortite si ma dor incheieturile degetelor de nu pot sa tin nimic in mana..
Voiam sa stiu la tine cum merge sarcina, ce probleme ti s-au ivit???
Pupici
elyanne spune:
Intrebare intrebatoare... ca tot n-am ce face... acu imi vin idei... pt. Sheannamp si nu numai
Cum se scoate firul de cerclaj?
Iar anestezie generala? Sau acum e mai simplu... Dureaza mult?
Ma gandeam asa... ca imi scoate firul, ma tine o zi sa imi faca eventual perfuzii, injectii pt. eventualele contractii... sa vada daca bb-ii mai au de gand sa stea... Si sa plec acasa daca e totul in regula. Daca tot imi scoate firul, ce rost are sa mai stau in spital... ca nu mai exista riscul sa mi se rupa colul... iar bb-ii ar fi aproape de 37 de sapt.
Numai sa fie si doctorul de acord cu "planul" meu.
S-a mai nascut o stea
monica_b spune:
@all: Multumesc pentru raspunsuri. Am vorbit cu doctorita de la spital si ne-a zis ca trebuie sa manince cam 100 ml/kg copil intr-o zi, iar ei ating aceasta performanta. Avem si cintar pe care vrem sa-l folosim saptaminal. Ma gindesc ca n-are rost sa-i cintarim in fiecare zi.
Monica 35+
eimotto spune:
Eliana - o sa iti spun experienta mea de la sarcina trecuta, la Municipal.
Mi-a scos cerclajul fara anestezie generala, mi-a pus valvele si a taiat firul. La mine a fost greu ca cica "am vaginul mai lung" si mi-a mai pus inca o valva si m-a cam chinuit putin. Mi-a introdus apoi niste tampoane. In spital am stat pana mai spre dupa amiaza ca nu cumva sa se si declanseze nasterea apoi m-a trimis acasa (dupa ce mi-a scos tampoanele). Dupa 4 zile mi s-a rupt apa si am nascut prin cezariana deoarece, colul meu s-a incapatanat sa nu se dilate
Nastere usoara si bb sanatosi!
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 29+
Fasolica din burtica si Poze
elyanne spune:
raluk_dobos bine ai venit pe la noi. O sa te trec si in listuta si sper sa dai des pe la noi...
eimotto multumesc mult de tot pentru raspuns
S-a mai nascut o stea
raluk_dobos spune:
Laura25, multumesc ca m-ati primit in "gasca voastra"...chiar nu stiam ca sarcina gemelara are restrictie mai mare in privinta asta..ma bucur ca am scris pe forum aceasta problema...multumesc ca m-ai lamurit...medicul se numeste Galearschi de la Cuza-Voda...toata sarcina pina acum mi-a urmarit analizele si ma pune sa le repet o data la 2 saptamani...
Pupici
Raluca 30+
anail spune:
Salut la toata lumea!
AYUMI felicitari pt sarcina si bun venit in randul nostru!!!Iti doresc sarcina multa sanatate si o sarcina fara complicatii!!!!
RALUK_DOBOS aceleasi ganduri si pt voi!!!!
ELIANA cum stai?Vroiam sa te intreb daca si la tine sughit bb-ii?Ai mei asa mult sughit aproape in fiecare zi,dar nu impreuna ci cand unul cand altul?Poate din cauza ca ma tot spal cu ceai de menta pe piele din cauza mancarimilelor si din cauza ca imi este putin rece,desi eu am citit ca sughit cand inghit prea mult lichid....dar cine stie poate chiar le este rece.Ma trezesc noapte de 3-4 ori si ma spal.Azi mi-am cumparat o crema mentolata foc si sunt curioasa cum o sa fie la noapte.Azi noapte nu am dormit decat 3 ceasuri....asta e .....inca un picut.
LAVINIA imi place ca esti tare activa pe aici!Am vazut filmulete cu Tea si Rares sunt tare dulci!!!
TATIANA si la ai flacai am vuzut pozele sunt la fel de scumpi!!Apropo eu sunt din Salaj(SImleu-Silvaniei)
Azi am fost la doctorul meu la ultimul control si urmeaza sa ma duc
saptamana viitoare la spital la ultimul eco!Pana acum totul e o.k cu bb-ii si sper sa aiba rabdare pana in 9 Martie....exact 2 saptamani !
Va las ma duc sa ma intind in patut ca azi l-am ignorat!!!
LIANA 35 sapt si
elyanne spune:
Anail si ai mei sughit intr-o veselie... nemancati (si eu stiam la fel, ca suhit cand inghit prea mult lichid). De cele mai multe ori se intampla pe rand... dar au fost dati cand sughitau amandoi... si era o agitatie pe acolo..
Acu' de ex. sughite bb Andrei
Am observat ca le place cand mananc dulce sau acru (daca din cauza asta inghit prea mult lichid)
Si in pat cu tine... daca vrei sa rezisti pana pe 9 martie... Uite cine vorbeste...
S-a mai nascut o stea