Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti (9)
Raspunsuri - Pagina 19
nanaoti spune:
LAvinia
sunt f draguti copiii tai: SI filmuletele la fel. M-am gandit su eu ca e o greseala la data nasterii, dar ma gandeam sa nu supar pe cineva. Si Teodora mea avea parul mare si ondulat dar i l-am taiat dupa 1 an pentru ca se usca f greu dupa baie. Cred totusi ca fetita mea era mai mica atunci cand era de varsta copiilor tai. Copiii tai arata f bine.
LAURA multumesc pentru mesaj. AM vazut fotografiile si intr-adevar au aptitudini de speologi copiii tai.
RALUCA bine ai venit la clubul bi-mamicilor. DR GAlearschi e un dr deosebit. O prietena f buna a nascut cu el, a venit la nastere de fiecare data( are 2 fetite ) si a fost atent cu ea. Prietena mea detine chiar recordul la greutate pentru copil si nastere naturala (prima fetita a avut la nastere 5 kg a doua 4 si ceva). Ea a fost f multumita. Sanatate si rabdare pana atunci.
o saptamana buna tuturor,
Otilia
elyanne spune:
Ce liniste e pe aici... Unde ati fugit?
Eu sunt bine, acasa... Stau si astept... sa ma duc la dr. sapt. viitoare. Nu mai am rabdare sa vad ce hotaraste cu firul de cerclaj... Am si eu un stres acum... ca mi-e teama sa mai stau asa, sa nu se rupa colul...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)
Sheannamp spune:
Elyanne, stai linistita,colul nu se poate rupe asa usor. Doar daca intri in travaliu si doar daca acesta se prelungeste iar contractiile devin foarte puternice (ca acelea care expulzeza bebelusul).
As vrea sa-ti marturisesc ceva. Nu am crezut, desi am sperat din tot sufltetul, atunci cand erai in saptamana 24 ca o sa reusesti aceasta extraordinara performanta. Intram in fiecare zi la gemeni si aveam asa o teama sa nu cumva sa fie un mesaj care sa ne anunte ca ai nascut. Dar Dumnezeu e mare si tu ai avut o vointa de fier! Iti doresc tot binele din lume tie si tuturor gravidutzelor si mamicilor de gemeni si tripleti!
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
elyanne spune:
Sheannamp
Crede-ma ca nici eu nu speram atunci ca voi ajunge atat de departe. Intre 24-28 de sapt. (aproximativ) a fost cea mai grea perioada... si nu puteam sa ma mai gandesc atat de departe... Ma multumeam cu fiecare zi, sapt. care trecea...
Sarcina asta m-am putut sa-mi mai fac nici griji despre nastere pt. ca nu vroiam sa ma gandesc pana acolo... speram sa fie cat mai departe.
M-ati ajutat si voi, mult de tot... mereu ati fost aici si m-ati incurajat ca o sa rezist cat mai mult.
Le doresc gravidutelor sa ajunga macar pana unde am ajuns si eu cu sarcina, dar mai usor decat mine.
ainia spune:
Fetelor, zambiti, va rog!
Tea si Rares asteapta sa le fie servita masa, insa mami intarzie.
- Parca am auzit ceva! Cred ca vine! zice Rares.
- Uite-o! Ce ma bucur sa te vad! exclama Tea.
Dupa ce si-au umplut burticile, Tea incepe sa faca pe grozava:
- Ia uite, eu am trei dintisori! Sunt mai tare decat tine!
- Si ce daca! ii raspunde Rares. Eu am numai unul, dar bun! Mami zice ca ce e mult, strica, sa stii!
- Mda, o sa ma gandesc la asta! Stai sa verific caloriferul si apoi sa facem o plimbare!
Mai tarziu s-au hotarat sa plece si cu mobilul prin cartier.
Si am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea...
Lavinia
pozele mele
nanaoti spune:
Bravo Lavinia
foarte frumoasa poveste si interesanta.
Bravo pentru adaptarea la tehnica.
Aveti un carut f frumos si copiii sunt superbi.
Sa va traiasca!
si sa va bucurati de ei
Otilia
Oti & gemenii bucovineni
http://www.ringo.com/photos/albums.html
ainia spune:
oti am reusit sa iti vad copiii, mi-am facut cont pe ringo, insa doar aici http://www.ringo.com/profile/otiliaclipa.html
i-am putut vedea. Niste papusi, frumosi foc si grasunei(i-am vazut si in pielea goala). Iar Teodora (ce coincidenta cu fetele noastre, si seamana si poarta acelasi nume!) are o alura de fotomodel !
elyanne, anail ce faceti ? Cum va simtiti? Ziceti ceva!!!!
Lavinia
pozele mele
elyanne spune:
Prezent! Sunt bine... da' n-am nici o noutate... Astept sa vad ca merg la dr.
Ainia, Nanaoti am vazut pozele Sunt grasuni si unii si altii... Mie asa mi se par... Mandra mea avea 10 kile la 2 ani Asta fotomodel... Sper ca gemenii sa fie mai mancaciosi... si sa o convinga si pe ea ca trebe sa pape fara mofturi.
MadyEr spune:
Buna fetelor!
Vin si eu cu vesti. Aseara am fost la dotor. Se pare ca, cel putin pana acum totul este ok. Fetitele se dezvolta bine, diferentele dintre ele sunt foarte mici. Se pare totusi ca am colul destul de mic si uterul este deja tensionat asa ca trebuie sa fiu foarte cuminte : fara efort, pastile si mult stat in pat. Trebuie sa imi fac si analizele din nou pana peste 1 luna cand merg la un nou consult. Sper ca fetitele sa stea si ele cuminti si sa rezistam macar pana la 37 saptamani.
Raluca, bun venit in randul mamicilor cu gemeni si tripleti!. Nu ma deranjeaza deloc intrebarile tale. Ma bucur daca pot sa ajut. In ceea ce ma priveste si eu am luat in greutate cam cat tine. Tot asa manac de 3 ori pe zi. Am 26 ani si este prima sarcina (surpriza : gemeni!). Probleme prea mari nu am avut pana de curand cand au inceput contractiile. Pana prin saptamana 18 mi-a fost foarte rau (greturi) si a trebuit sa stau vreo 2 luni acasa ca nu ma puteam misca din pat de cat de rau imi era. Dupa aceea a fost o perioada linistita pana prin saptamana 26, cand am inceput sa am contractii(nedureroase) seara cand veneam de la servici. Asa ca a trebuit sa intrerup din nou serviciul si acum stau cuminte in casa (nici pe afara nu prea am iesit pt ca stau la et. 4, nu avem lift, asa ca este cam greu sa urc pe scari). Si la mine au iesit trombocitele ceva mai mari, insa doctorul nu a zis ca ar fi ceva grav sau ca ar trebui sa repet analizele. Mi-a zis sa iau si fier (la mine era la limita inferioara). In ceea ce priveste durerile de inchieturi, nu am avut probleme. Imi pare rau ca nu pot sa iti dau mai multe informatii. Daca te mai pot ajuta cu ceva cu mare placere. Iti doresc sarcina usoara si sa ajungi cat mai departe si bebeii sa fie sanatosi, mancaciosi si cuminti!
Eliana si Liana, va tin pumnii
Monica, mult succes in continuare! Bebeii sa creasca voinici si sanatosi si sa te auzim numai cu vesti bune!
Mady 31 + +